capoguy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
capoguy
Memberenne või pärast bodypumpi võiks teha plokitõmbeid ülalt rinnale – mis on ka ainuke harjutus mida kangiga teha ei saa.
capoguy
Memberakrobaatidel tekib pea alaspidi olemisest selline kohastumus, et pea veresooned tõmbuvad alaspidi olles kokku ja ei lase üleliigset verd pähe enam.
Randmetele on küll kerge liiga teha just kõndimise ajal, selleks et seda vältida ei tohi tuimalt peopesade peal seista vaid tuleb hästi kergelt kõverdatud sõrmi hästi kõvasti vastu maad suruda. Käsivarre lihased küll väsivad kiiremini, aga liigest säästab rohkem.
capoguy
MemberKõigepealt lased taha silda ja siis tõused kätele ning siis jalgadele.selle asja nimi on tirelring taha aka flip-flop, ja tehniliselt on see palju raskem ja saltole selle oskamine juurde ei anna pigem segab. Saltot on kõige parem harjutada hoolaua pealt pehmete mattide peale maandumisega, soovitavalt oskusliku abistajaga.
siit saab ka palju asjalikku abi
capoguy
MemberEi tea, ma olen päris mitut näinud. Ja mis moodi need kindad näppe kaitsevad? Näpuotsega ju mängitakse..mõtlesin seda meest, kes 50kg jõutõmmet tõsterihmadega tegi, 20seid seeriaid btw.
capoguy
MemberMa ei räägi tõstevööst, vaid tõsterihmadest. Ja naljakas ei ole minu jaoks mitte see, et inimene 50 kiloga jõutõmmet teeb (algajad oleme me kõik olnud ja naljakat ei ole selles midagi), vaid see, et ta ei jõua või ei viitsi kangi käes hoida. Kui juba sellise raskuse juures rihmadega teha, mis siis edasi saab… 100kg juures kasutab vist juba kraana abi.Kinnaste kohta. Hea küll, ma veel ehk saaks aru, et 50kg hantel võib nahka vigastada ja kasutatakse kindaid. Aga kui inimene 5-10kg juures tähtsa näoga kindad kätte paneb, siis on see juba minu jaoks imelik. Mida see väike hantlike mehe käele teeb? Nii siidikäpp ka olla ei saa, et rauda ÜLDSE puudutada ei julge.
ma isegi tean kellest vist jutt käib, too inimene hoidis oma sõrmi kitarrimängimiseks. Ja kui sa tema mängu kuuleks, sa ei naeraks;)
capoguy
MemberMind näiteks huvitab, et mida nende arvajate meelest, kulturistide musklid on täis pumbatud, et nad nii suured on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>steroide

capoguy
MemberKreatiin on toitaine, energiaallikas lihastele. Selle tarbimise ajal jõuad suuremate raskustega ja rohkem trenni teha, sellest on rohkem kasu!
capoguy
Memberpeale trenni on veri lihases, sellest suurem. Järgmiseks päevaks on see nn. pump efekt kadunud ja veel väiksem on lihas kuna glükogeeni varud lihases, mis seovad ka vett, on tühjenenud. Kui nüüd hästi süüa siis ülejärgmiseks päevaks võib lihas sinu näite varal ntx 37,5cm olla
capoguy
MemberOma ego juttu võid 15 aastasele rääkida. Väikeste raskustega treenimisest samuti. Ja kui sa natukenegi selja trennist mingit ettekujutust omaks siis sa nii rumalat juttu ei ajaks. EGO..
Kui sa mõtled kangi otsa tõmbeid vastu kõhtu, siis olen sinuga nõus. Mõlemad, nii hantel kui kangiots on suurepärased massi harjutused seljale. Kahjuks tehakse kangiotsaga üsna vähe meil saalides seda harjutust. Hantliga aga niipalju kui nägema olen juhtunud suhteliselt valesti. Nii kurdetaksegi, et erilist mõju ei ole ja ei saa aru kuhu mõjub. Sipsitakse lihtsalt plokkidel kergelt selg läbi ja kõik. Sa kord sullegi seda hantli harjutust ette näidatud kuid ju siis liiga vähe seletatud. Seni kuni mõjupiirkonnast sotti ei saa, teed harjutust järelikult valesti. Või, on raskus liiga väike. Just selle harjutuse puhul, uskuge või mitte paraneb lihase tunnetus raskuse kasvades. Suur raskus lihtsalt ei lase teil valede lihastega hantlit ülesse tõsta. Need kes seda harjutust tehes saalis hantlit kõigutavad-hüpitavad, nagu tõmbaks mootorsaage käima, need ei saa lailihasele pihta saamagi. Mõju piirkonnast räägib Dorian Yates väga täpselt oma , vist oli trenni kommentaaris. Uuri.kangiotsaga on nüüd suurepärane? seal on suurte ketaste pärast veel väiksem amplituut.
capoguy
MemberJõutõmmet aeg-ajalt ikka peab tegema ja ka teen. Kangi tõmbed vastu kõhtu alt või pealt haardega on seljalailihase seisukohalt üsna mõtetu harjutus. Liigutuse amplituut on liiga väike, kui tahta lailihasele selle harjutusega natukenegi pihta saada, et kasu ka oleks peab raskus olema väga suur kangil. Sellisel juhul aga peab alaselg olema VÄGA tugev. Isiklikult ei näe sellel harjutusel mõtet, kuna , nagu ütlesin saab lailihase erinevatele osadele pihta hoopis riskivabamalt ja energiat mõistlikumalt soovitud kohta suunates rakendada. Võrdleks siinkohal harjutuse kasutegurit sellise olematu harjutusega nagu: Täiskükk kang sirgetel kätel üleval. (eesmärgiks treenida jalgu, nelipead.) Nelipea saab koormust küll, kuid kas su käed on nii tugevad, et jalg max koormuse kätte saaks???? Vaevalt.amplituud väike? tuleb ego jõusaali ukse taha jätta, veidi väiksema raskusega, ülakeha rohkema alla kallutada ja ilma nõksutamiseta teha, ongi amplituud suurem
capoguy
Member1×20 tegemine on meetod enda organismi šokeerimiseks, selle regulaarne tegemine on mõttetu, mõju kaob kiiresti.selleks et areneda, tulebki organismi šokeerida, pidevalt areneda – regulaarselt šokeerida. Ja regulaarselt ei tähenda iga jumala päev.
capoguy
Memberkuskil dokis olid kaksikud, üleni tätoveeritud ja rõngastatud, tekkis küsimus mis edasi? Kui üks neist teatas ühtäkki, et tahaks oma venna kätt endale, mõeldud tehtud – vennalt ampulteeriti käsi ära ja opereeriti teisele rinnakorvi külge. Täiesti normaalne juu
“>capoguy
Memberpooldan ka fullbody rutiini, kindlasti proovi, mul tuli massi väga hästi juurde
aga hetkel teen poole keha spliti st ühel päeval keha esikülg(surumised)ja teisel päeval tagakülg(tõmbed) nii jõubab kätt ka veits peale teha
capoguy
Memberma ka 2 kevad-suve ainult turnimisplatsil teinud, väga hästi mõjus – lihast tuli nii, et mühises + värske õhk + pärast ujuma + õlle:p
kükke saab teha palk(millega militar pressi tehakse) sirgetel kätel
capoguy
MemberLisaks selle peaks ju ka olema hormoonfaktor-õlle joomisel tõuseb ju naissuguhormooni östrogeeni tase,mis omakorda soodustab tugevalt rasvkoe ladestumist.Neiud-naised,see polnud Teile solvanguna mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis kulmineerub hommikul testosterooni taseme tõusuga üle algtaseme
AutorPostitused