C1rca
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 11, 2009 at 8:23 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241603
C1rca
MemberMillal Pudzian areenile tuleb ?
detsember 10, 2009 at 9:12 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241402C1rca
MemberKuskilt live näeb ?
C1rca
MemberNo nad on täiesti erinevad asjad, üks on mõeldud enne trenni võtmaks ja teine peale trenni… kui ühte ainult valida siis HT-R, mida võtad peale trenni.Selge.
C1rca
MemberKohvi maitsega HTR’i puhul ära maitse pärast muretse….nimelt on selle maitsega vanad pakendid otsas ja seda enam ei toodeta ka……….aga midagi öelda HT-R vs AC-C ? Ostaks ühte nendest iga kuu, kuna rahakott mõlemat korraga ei võimalda.
C1rca
MemberC1rca
MemberOli nagu oli see asi, ei viitsi siin vaidlema hakata selle üle.
C1rca
MemberSõber peaks poole su trahvist kinni plekkima.Sulle endale oleks veidi “anger management”i tarvis. Tundub, et klobisid seda venda rohkem kui oleks tarvis olnud. See ei ole küll mingi asi millega kiidelda (tundub, et oled endaga rahul). Eriti häbi-häbi kui sa teda veel maas lõid.
Et räägid küll, et läksid vahele, kuid tegelikult läksid ikka peksa andma.
Ei ole mõtet rääkida kui asjast ei tea midagi.
C1rca
MemberPilt korraks taskusse ja asi tahe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei jää mingeid nähtavaid ega nähtamatuid jälgi, olukord ohutu ja oled ilusasti puhas poiss pärast.Sellel vennal oli pilt kauem taskus kui korra
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>C1rca
MemberVõiks pilte Gaspi ja BB riietest panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , et mis hetkel olemas on. Oleks huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>C1rca
MemberNo oleks ma sealt laksu saanud ei oleks ka tore olnud, kuna kutt oli selgelt sinna 22-24 kanti. See ei loe kes alustas või mis iganes. Mina tegin ära ja mina saan karistada kuna tegin talle liiga.
Nägin pärast politseis sellest vennast neid pilte ka, ise ei oleks samuti tema nahas tahtnud olla…
Nüüd kasutan rusikaid AINULT viimases hädas ehk siis kui juba laksu kirja olen saanud vms. aga siis võib ka juba hilja olla.
C1rca
MemberEndal oli alles probleem septembri alguses, kuna sõbrer hakkas tüli norima ühe meist tunduvalt vanema vennaga, mingi 5-6a vanem kui meie. Ma siis otsustasin vahele minna et ei ole vaja lambist torkida, siis peaks sellele ruselemisele lõpu panema. Ajasin vennad laiali ja kohe kargas see sama(võõras) vend mulle näkku et mida mina ohin. Üritas mind küll lüüa aga väga ebaõnnestunult, kuna läksin endast välja ja andsin talle päris korralikult kolakat. Ja asi lõppes sellega et pärast istusin platel eeluurimise all 14 tundi , jäin süüdi, sain kriminaalasja ja maksin trahvi + 50 tundi ÜKT. Päästis mind see et olen alaealine ja varem karistamata. Täisealisena oleks kindlasti tingimisi saanud. Ilmselt ka karistus oli nii karm, kuna andsin suht julmalt talle, sest ta ajas mu endast nii välja, kuna läksin kui teda päästma, et oma sõber ära viia, aga kutt arvas sellepeale et ma tulin ka tüli norima. Ja nii tuligi tal haiglasse oma nägu tohterdama minna.
Loo moraal – ei ole mõtet kohe rusikaid käiku lasta aga kui ikka sinu ees vehkima hakatase siis tuleb ka neid kasutada. Pähe saab ju alati see kes “ära tegi”.
C1rca
MemberÜhesõnaga, kulturistid ei olegi midagi teinud

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See 15 a jõukas rassimist ei ole mingi sport 
No enamus vastanutest ei teagi vist mida see sõna kulturism tähendab….
C1rca
MemberProovin kohe ära selle asja, kui saada on