C1rca
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
C1rca
Memberbeta-alanine mõju lihtsalt nagu ajad pulbrit sisse ja midagi ei tunne ,see minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga bcaa mõju kohe tunda ,et trennis pean paremini vastu jne.Selge, pole varem proovinud, eks proovin BCAA ära, seda peaks võtma millal? kreatiini võtan enne trenni ja proteiini peale trenni. Kas seda peaks siis enne trenni koos kreatiiniga jooma?
C1rca
MemberBCAA oleks parem variant kui Beta-Alanini kasutamine?
C1rca
MemberHea soovitus, aga pean silmas siiski toidulisandeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milleks kulutada raha lisanditele, kui sama efekti saab ka toidust kätte?!
Sest tihtipeale ei ole lihtsalt selleks aega aga teen siiski kõik mis võimalik, et toitumine oleks korras. Pean selle all silmas seda, et toitun enne trenni vähemalt nii nagu ettenähtud. Peale trenni üritan samuti võimalikult vajalike asju süüa.Toitumiskava ja asjad olemas juba päris ammu.
C1rca
MemberOn ka ravimid:BSN N.O.-Xplode
BSN True-Mass
Dymatize Elite Whey Protein Isolate
Leukic Hardcore
Opti-Women
Platinum Hydrowhey
Animal Flex
SuperPump250
Animal Pump
Tuleb retsept küsida perearstilt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et selline mure, et tahaks kaalu tõsta, et kas oleks võimalik kirjutada paar BSN toodet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
C1rca
MemberUruguai – Saksamaa 2:1
Holland – Hispaania 2:1
C1rca
MemberTellisin oma kontole pühapäeva õhtul fite ja siiamaani pole kohale tulnud. Juba teist korda millegi pärast läheb sellega väga kaua aega.?Sama siin, tellisin reede või laupäev.
E: Sama jama uuesti, 30 juuni tellisin fitte, ei ole siiani üle tulnud.
C1rca
MemberTalle oleks vaja maailma tipp tasemel treenerit.
C1rca
MemberSee tuleb huvitav, olen poolaka poolt aga Sylvial ilmselgelt kõvad kogemused. Seda venda ei ole Pudzial nii lihtne peksta kui seda Najmani
C1rca
MemberPeaks ka ostma spets vahendit, hambapastaga olen puhastanud küll aga tuhmub kole kiiresti ära.
C1rca
MemberKauaks Cellmassist jagub ?
C1rca
MemberÜks korralik taldrikutäis kartulit, sealiha, kapsast. Ma grammides küll öelda ei oska.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui mees sööb siis mees jõuab !
C1rca
MemberParim siiani kõlanud variant : )see on tõesti väga hea mõte.
C1rca
MemberÕnne Taavi !
detsember 13, 2009 at 4:46 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242141C1rca
MemberÕnne Imre !
detsember 12, 2009 at 10:57 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241724C1rca
MemberMinu jaoks ka väga positiivne. Nagu paljud igalpool spekuleerisid enne matsi et sellise lihasehunnikuga on üsna võimatu poksijale vastu saada aga asi läks täpselt nii nagu mina lootsin/arvasin. Et teda üsna raske pikali ka lüüa ja teeb lihtsalt ja konkreetselt toore jõuga asja selgeks
AutorPostitused