BUMEX
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BUMEX
MemberOlen treeninud natuke üle 16 aasta, seda regulaarselt ja ka võistlenud koguaeg.
Alustades KEHAARENDAMIST,oli mu kehakaal 90kg (suht kuivana kuna olin 2 kuud Kirgiisias rattalaagris pool näljas. TOIDUKS OLID KANAMUNAD LEIB, PORGANDID, JA JOOGIKS TEE.) Kõht mega kuiv ja õlad triibulised.
Sellele tuginedes või öelda, et selle ajaga siiani olen kasvatanud PUHAST LIHASMASSI JUURDE 20-22KG. jAGADES SELLE AASTATEGA ÄRA SIIS NÄETE PALJU ON VÕIMALIK AASTAS JUURDE SAADA LIHAST KESKMISELT.
Isegi paljureklaamitud maximaalne 3kg aastas on pisut kahtlane, muidugi kui ikka rääkida puhtast lihasmassist.
BUMEX
Memberevulutsioon on selle põhjustanud!Looduse poolt on kõik paika pandud ja seda väga täpselt kindla eesmärgiga, nii ka inimese hüppevõime ja ka muud võimed.
Kui see nii poleks, siis mis saaks siis kui elevandid sigiks niisama kiiresti kui hiired???
Liha mädaneks tänaval ja meie käiks ringi gaasimaskides. Kui meid inimesi, veel pole kõiki elevantide poolt ära tallatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BUMEX
MemberSaa aru et seda ei anna endam nii või naa muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kindlasti mitte mingis foorums kirjutades…… 
Kuule LOLL!!!!!!!!!!!! MA EI ÜRITAGI SEDA KONKREETSET TULEMUST MUUTA. Püha põmmpäisus…………
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaid räägin sellest seepärast, et avade sinusuguse lolli silmi. Niisiis üritan sulle selgeks teha, et see “söök” mis peremees sulle annab on nõudepesuvesi.
Aga nüüd sinu viimasest postitusest selgub veel, et pean hakkama sulle ka seda seletama, miks peremees sulle üldse midagi annab.
Ok, räägin sulle selle kohe ära muidu pead veel hakkama küsimust uuesti mulle esitama.
Nn. “peremees” toidab sind sellepärast, et talle on kasulik sinsugust lolli pidada.
hoiab sul õnnetul eluvaimu sees lurriga, sest sa ei oska rohkem tahata. Sina turakas aga kiidad ja kaitsed oma peremeest. Peremees aga naerab sinu ja sinusuguste üle ning lõikab selliste lollide pealt kasu. Mille eest siis enda kere liha ja pasteediga hellitab.
Nii on olnud ajast aega.
Tuleta meelde ajalugu. Mõisnikud ja talupojad.
Selline asi sai toimuda seni kuni üks talupoeg enam ei leppinud sellega, et tema teeb tööd ja mõisahärra ja kogu tema suguselt selle arvelt hästi elas.
See talupoeg aga hakkas sinusugustel silmi avama ja neid endaga kaasa kutsuma. Võitlemaks rõhumise vastu et mõisnikele koht kätte näidata.
Nii ka sai kunagi olema. Seda peab ka praegu tegema, aga mitte enam vikatite ja hangude abil, vaid selle vastu vihaselt protesteerides.
Kui seda ei üritata siis jääbki nii, et võistlustel noogutavad kõik kohtunikud ühes takstis päid kui keegi “isake” seda ees teeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BUMEX
MemberHuvitav teooria. Peab proovile panema. Et siis kevadel on laval kiilad poisid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo ja Vootele võrdlusest… Mu meelest sel korral Väli reie nelipealihas Vootelele alla ei jäänud. Pigem on Vootelel jube hästi arenenud tagaosa, mille paremust on reaalselt näha kahe poosi puhul kaheksast (küljepoosid). Väli oli sel korral kindlasti kuivem ning ülakeha oli samuti väga palju edasi arenenud. Marek, nagu juba ütlesid, oli ka Argo hoiak laval hoopis teine. Vootele oli tõepoolest morn, seda dieedist, millega ta end läbi põletas. Asi läks liiga karmiks. Vootele , ära solvu, sest oli ju nii

Isiklikult nägin juba lava taga, et Väli saab sel korral abs. 1. koha. Nii et siin kohal ma julgeks sellele soengu teooriale vastu vaielda, kuigi mõnel puhul võib asjal tõepoolest tõepõhi all olla.
See siis puhtalt minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõus sinuga, Väli oli parem, aga Parts andis oma oleku ja ka soenguga nii mõnegi punni ära, seda siis Väli kasuks. Vahet pole kas oled pannud dieediga üle või mitte. Laval ei tohi sa seda näidata, et sul on kõht lahti või naisega kodus see värk ei klapi. Lavale tuled siis sära!!!
BUMEX
MemberEi olnud aa sellest tagantjärgi rääkimisest ei ole ju mitte midagi kasu või on????Peidame kõik sinu kombel pea liiva alla??? Selles see häda ongi meil siin, et kõik noogutavad kaasa, ükskõik mis tehakse.
Eestlaslik orjameelsus. Kui kunagi, ükskõik kus eluvaldkonnas sinuga sama tehakse ja sa tead, et see on ebaõiglane, kas siis oled ka vait ja lömitad nagu loll krants oma peremehe ees, et saada kätte oma järjekordne kõhutäis. Mis siis, et solk eks, peaasi et elu hoiab sees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peremees (peremehed) ise aga ajavad ennast silmini liha ja pasteeti täis. Sulle aga piisab nõudepesu veest.Seni kuni mina ainult sellest siin räägin, ei olegi mu jutust palju kasu. Aga räägin ikkagi, sest mina ei lepi nõudepesuveega.
MemberSeda, et see kui mõnede arvates oli keegi teine parem, ei muuda ju mitte midagi alati võidab parim ja ja järelikult on see Hr Ott Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OLID SA 2002 AASTA KEVADL VÕRUS VÕISTLUST VAATAMAS.??
MIKS SA LOLLI MÖLA AJAD MEES.????????????????????
BUMEX
MemberMa ei saa aru miks teil sellist juttu üldse vaja rääkida. Kui te seda veel ei tea seda nimetatakse sprodiks ja nii see käibki et ühele hea teisele mitte jne……Sellest rääkimisest siin et kuidas see võimalik on ja muu säärane ei muuda ju midagi…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sa öelda tahtsid oma sönade ritta seadmisega?????????????
Membereks keemia teeb omatööKumma puhul???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägid siin, et Kiivikas on siiani olnud paremas vormis, kuivem… Enamus juhtudel küll… Kas oled kõikidel võistlustel saalis üldse olnud kui me Otiga laval koos olime?
Tuletaksin siinkohal meelde Eesti karikavõistlust aastal 2002, Võrus. Ott ärgu pahandagu, aga ta oli seal nagu vene karu… Seevastu ?ibanov Deniss oli raudselt üle temast. Kuiv, ilus proportsionaalsem jne.
Igas kriteeriumis. OKEY! Deniss jäi pärast dopinguga vahel aga siis, tol hetkel oleks ta pidanud võitma!!! See näitab meie kohtunike pugejalikkust ja ebaobjektiivsust. Kes tookord saalis olid teavad millest ma räägin.
MUUSEAS üks tol korral hindeid jaganud kohtunik ütles, et kuna Ott valmistus EUROOPA MV-teks, ?ibanov aga mitte, siis ei saanud ju teda teiseks panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usun, et ka Ott ise ei tundnud tollel hetkel”võidust” just suurt rahuldust.
Aga mine tea?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VEELKORD!!! Tollel hetkel oleks pidanud võitma ?ibanov ja kõik.
Siit võib igaüks ise edasi mõelda, miks Ott ALATI on Kalmust võitnud.
Pole hullu, kohtunike otsus on püha, iseasi kui pühakud on kohtunikud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BUMEX
MemberAGA kas siis Marek Kalmus on kiilakas we?? mix tema siis võitis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võitis sellepärast, et ka teistel, võrreldavatel meestel olid mingisugusedki juuksed peas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt oli siin eelnevalt Catleri potisoengust ja teiste vallatutest lokikestest. (äärmusest)
BUMEX
MemberMõelge mõelge jah. Toon teile veel teisegi näite siitsamast Eestist, viimastest võistlustest.
Parts ja Väli………….!!!!!!!!!!!! Vahet ju polnud aga võitis jällegi kiilakas. Ärgu Vootele pahandagu, aga kas see siis oleks nii olnud kui sul seda juuksepahmakat ei oleks peas.???
See on proportsioonide hindamise juures VÄGAGI SUURE tähtsusega visuaalne trikk. Kes seda teab siis sellega annab kasu lõigata. Isegi kõik kohtunikud ei pruugi seda teadlikult märgata, nad näevad ainult võrdsete meeste puhul kiilaka paremust. Loomulikult on siin mängumaa väga väike, aga nii see on kallid noored “kullakaevajad”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Iga mees kes lavale läheb peab neid asju teadma ja arvestama alati.
Veel tahaksin siinkohal öelda paar sõna M.Morozovile!
Hästi, sa jääd VEEL Otile alla nii massilt kui viimane kord ka vormilt. Kuid sinu potensiaal on vaieldamatult suurem, (minu arvamus)
Vaatamata sellele ei tohiks sa lavale edaspidi minna juba nagu kaotaja. Seda on näha sinu olekust, pilgust jne. Loomulikult üle mängida reeglina ei tohiks. Vastasel juhul muutuks see komöödiaks ja lavastusele võiks panna pealkirjaks “KULTURIMI PAROODIA”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VAIELGE MULLE VASTU PALUN!
Marek Kalmus.
BUMEX
MemberKas su rusikad on väikesed või nõrgad?
Vaevalt et sa saad oma käelabasid ja luid selle vahendiga suuremaks.
On nagu on.
BUMEX
MemberLisaks veel Jay oma piidri soenguga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mind häirib ka see vastik blond potisoeng.. jälk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just omapärane , talle sobib.
See “pott” ta peas just tema proportsioone kehvemaks teebki, pea on liiga suur.
VÕRDLUS: Kohe kui Ott Kiivikas ennast 1999 aastal kiilakaks lasi võitis ta mind. Täiesti teenitult tol aastal. Edasi…… See pole oluline hetkel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Catler ajagu oma “kauss” maha on ?ansid suuremad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks asi nii lihtne oleks vist kõik kiilakad. 
Ainult munapeast jah ei aita, lihast peab ka olema. Võrdsete meeste puhul võidab kiilakas, kui tema kõrval on kausisoenguga “Catler” näituseks.
BUMEX
MemberKuule hari ennast ise, mine õige enne kooli ja siis trügi jõusaali! Sa tõesti arvad, et sul on sündidest saadik siiani sama suur süda? Irw!Vaata, süda ei sõltu otseslt lihasmassist…40-aastasel mittekulturistil on sama suur süda kui 40-aastasel kulturistil. Süda areneb ainult teatud maale. Loomulikult pole imikul sama suur süda kui täiskasvanul.
Täitsa loll jutt, tundub, et olen algklasside vahetundi sattunud.
Memberkatsuge ikka võimalikult looduslikult toituda ja lihast ehitada, milleks tarvitada keemiat ja steroide mis on mõeldud tegelikult loomade ravimiteks
Kas sinu tekstist, LOOMAD on ära jäänud jutumärgid>?????
Steroididega ravitakse ka inimesi, ka lapsi muuseas….
Aga muidu peab su jutt paika, pole vaja neid kasutada, kui just haige ei ole.
BUMEX
MemberArnold ei olegi seda varjanud et ta keemik oli. mõned aastad tagasi kui ta infarkti sai räägiti sellest rohkem.Armoldil pole kunagi infarkti olnud mehepoeg. Tal oli kaasasündinud väike südameklapi rike ja nagu ta ise ütles, siis kui opile läke, et hea on see teha ära 50 ne selt kui, et see hiljem niikuinii tuleks ette võtta kui see juba tugevalt tunda annab. Tema operatsioon vältas 15 min.
Seega tühine asi. Mees tõmbas juba 1 nädal hiljem tänaval jalutades sigarit.
See muidugi ajakirjanikele pähe ei mahtunud ja nii teda siis sellise küsimusega tülitatigi, et kas elu isu otsas mees?
Mille peale Arnold oma täiuslikku hambumist temostreeris.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused