bumer325i
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bumer325i
Memberyoutubeis on bas rutteni video kuidas ta võitis selle löögiga endast kõvasti suurema venna…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
Membertoitumis ja treeningkava, pidev jõusaal jne…
bumer325i
MemberEELLUGU: olen 2 aastat tegelenud kickboxiga enne seda käisin aktiivselt jõusaalis ja jooksmas….pärast seda kui kicki tegema hakkasin enam jõusaalis ei käinud ja olen 2 aastaga kaotanud 4-5 kilo- teadagi lihastge arvelt.ABIPALVE: kuna kicki trenn on 2-3 korda nädalas sisi jõusaali jõuan 2-3 korda nädalas…milliseid toidulisandeid peaks kasutusele võtma et lihas korralikult kasvama hakkaks ning oleks jõudu ning energiat selle kõigega tegeleda….lihtsalt igapäevatoidust jääb nagu väheks.
KOKKUVÕTE: abi oleks sisi vaja et enda põhitrenni ehk kickboxi kõrvalt ka oma lihasmassi arendada ja et oleks energiat seda teha
TÄNUSÕNAD KÕIGILE AITAJATELE
telli parem toitumis kava. otsing oleks ka abiks, siin taolisi teemasi palju.
bumer325i
Membertoitumis kava tellida palju mõtekam. teiseks sa liiga vähe trenni teind ajaliselt, et valgu pulber ei ole eriti mõtekas. kreatiini peale pole mõtet sul mõeldagi. toitumine paika ja 3 korda nädalas jõusaali. ülevalt võtta treening kava ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2008 at 6:29 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #162019bumer325i
MemberSee, kes pole praeguseks aru saanud, et Marko Tooming = Joker on küll üsna tähelepanematu olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pole kahjuks aega eriti netis käia ja lugeda siin. tööl ei või ja kodus läpakas hetkel katki. vabu päevi suht vähe ja siis täna sattusin alles lugema uuesti teemat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
MemberMõtlesin, et foorumist võiks kiirema vastuse saada. Ning eks ma võin seda kodujuustu ja muna pressida küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
To Mikk: Tean, sellepärast ka kaldkriips vahel, ega ma mõlemat siis korraga ei söö.
kava koostajalt siiski natuke targem küsida, tema sulle selle kokku pani ju. muna valk on suht asendamatu ka. ise söön muna igapäev ja arvan, et ka paljud selle foorumi külastajad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2008 at 5:06 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #162004bumer325i
MemberSedapuhku pole filmi eestvedajaks ja stsenaariumi autoriks Ameerikas elav väliseestlane Tõnis Carbek, keda tegelikult olemas ei ole, vaid Marko Tooming, kes mõtles välja enamiku käsikirjast ja hoiab enda käes ka kaamerat.
Joker?
bumer325i
Member6,00 enne tööle minekut omletti singi ja juustuga, kõrvale piima
Memberveebipoest webtreeneri alt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ehk siis ülevalt menüüst tööriistad -> webtrainer
mainiks ära ka selle, et mida rohkem sa infot enda kohta annad seda parem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vähese infoga kava palju raskem koostada.bumer325i
MemberMina omletti aedviljadega või müslit piimaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>omletti annab igast asju kokku segada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
MemberMa mõtlesin, kas valmistad putru piima või veega, sest tahtsin teada, kas hommikusöögiga valku ka saad ikka. Pudru kõrvale võiks süüa nt. muna, kodujuustu, võileiba juustu/singiga.ise eelistan hommikul omletti
bumer325i
Memberma usun, et kui sellisel trennil võiksid olla väga kurvad tagajärjed siis arst oleks teadund seda.[minu arvamus]
trenni vast võib teha, lihtsalt võibolla mitte nii suure intensiivsusega, kui tavaliselt. üle ei ole vast väga mõtet pingutada, aga just vormi hoida. või siis võta põletiku aeg endale puhkuse ajaks.
[/minu arvamus]
ma võtaks ka alguses vähemalt puhkust veidi. paari päeva pärast kui tunned, et parem siis vaikselt alustada uuesti
MemberAh, milleks ültse rabeleda jõusaalis-võite endale viga teha…kõige lihtsam, ohutum jne…on ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arvutis pildi jaoks veel annab töödelda aga nii küll mõtet ei näe… vihmaga hakkab järsku 6pack kaduma…
ma jään parem jõusaalis tegemise juurde
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
No selles suhtes on see video küll samasugune jah, et kui 2 korda nädalas seda “kompleksi” teha, siis juhtub lihtsat… mitte midagi… sama moodi nagu selle 8minutilise kavagagi.
Ma lihtsalt ise arvan, et neid teisi selle esimese video harjutusi ei saa universaalselt halvaks tembeldada, et “ärge seda kodus järgi tehke”.
Nagu alati – olen avatud diskussioonile.
njh samas suht mõtetu vaielda. 2korda nädalas tehes ei juhtugi midagi. tuttav selle teise harjutusega endal selja ära venitanud. ise eelistan lithsalt teha jõusaalis korralike masinate peal. samas vigastused iga harjutusega võimalikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kasvõi lendamisega.juuli 29, 2008 at 11:27 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #161732bumer325i
MemberSLÕhtuleht 30.07.08
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga viis, jään huviga filmi ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused