bumer325i
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bumer325i
Memberneed ei ole joogid. jotadele on need vast joogid. vaevalt keegi neid maitsepoolest tahab et ikka täisjääda eesmärk ju. tra mai salli lällavaid jotasid ammugi mitte roolijotasiklubis käivad naised päris paljud jotad siis…. ropendama pole siiski eriti tark tegu hakata… iga ühel oma maitse, ise joon ka pidevalt kangemat aga mitte selleks, et täis jääda. lihtsalt väiksem kogus…
bumer325i
MemberEi saa aru milleks creatiini üldse kasutada…Kreatiin on üks vähestest ainetest, mille toime lihastele (kiire taastumine ja lihasmassi suurenemine) on teaduslikult tõestatud.
eks siit ka põhjus…
bumer325i
MemberSelleks, et käsi areneks, treeni jalga ka. See pole naljaga pooleks öeldud.jalapäeva ei tasu jah ära võtta, kuid arvan, et asi siin siiski kinni toitumises. kasutad toitumis kava ka? mis toitumis harjumused sul on ka? treening kava järgi teed muidu?
bumer325i
MemberNo nii mitmeid kordi suurem ta ka pole ehk siis 6-18 korda (oleneb mis numberid kasutada). Nt. 1 meie endi seas olev esikulturistidest kasutab oma jutu järgi samuti ainult 2x 2,5gr päevas ja vaevalt Rühl tast nii mitu korda suurem on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samas paljud kasutavad palju suuremaid koguseid. üks vastas mulle selle peale, et tulebki võtta 3 x rohkem, kui tahad, et korralikult toimiks.
bumer325i
MemberTegelikult ma mõtlesin teist asja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks mõnes poes kaup täitsa mädaneb õues vihma käes ja siis see ”kvaliteetne” kaup läheb otse riulisse.Sama lugu piimaga suvel päikse käes.Lubatud on +6 ja ta seisab +20…Õluga näiteks sama lugu.Näiteks õlu seisab õues päikse käes terve päev ja siis läheb riulisse külma…Miks heategu ei tee ise kah ei tea…Neil oma poliitika seal…ise tean ka, eet näiteks selver niimoodi teinud ja kindlasti teevad ka teised.
bumer325i
MemberOled sa näinud väga palju kulturiste, kes nii teevad?mai tea ühtegi sellist! teiseks selliseid teemasi palju kasutage otsingut ka ikka. kolmandaks need youtubei harjutused paljud ka ohtlikud, seda leiab ka otsinguga kus näidatud konkreetseid harjutusi.
bumer325i
Membersul pigem vaja toitumis kava. see jutt, et jooksmise ja kõhulihastega nüüd kõik korda saab on küll paras …… kehal ei saa põletada rasva mingist kindlast piirkonnast, vaid põleb ühtlaselt. seal kuhu rasv tuleb esimesena põleb viimasena…
bumer325i
Member“*väga efektiivselt* ei saa”. Ja juust on ju algaja.toitumine paika ja kavajärgi trenni. küll varsti hakkab lihas peki asemel paistma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pane kaalu juurde saada, ülejäänud info saad ju mujale lahtritesse juurde kirjutada. põkiks saades suureneb ka ju koos lihastega kaal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
MemberOn siis selline küsimus, et kelle poole peab pöörduma ja abi küsima juhul kui lihased on hakkanud ebavõrdselt/valesti arenema?otsing abiks, selliseid teemasi jagub. seleta ära ka kuidas su valesti arenemine välja näeb
bumer325i
Memberkui te teaks milline ”kvaliteetne” toit müüakse meie eesti poodides,siis ma arvan et te sööks parem mc’donaldsis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga hari meid siis…
bumer325i
Memberseaduse järgi ei oska öelda, aga suuremad poed(mõned tuttavad töötavad mõnes poes) lihtsalt ei müü, kui on säilivusaeg ületatud(sõnastus oli natuke vale enne, sry). müüakse “viimase päeva kaupa”. muu läheb prügikasti(ka puuviljad, mis natukese plekilised).pole hullu, mõtlesin juba, et saan poodides mida ise turvan natuke närvidele käia. meil need puuviljad plekilised süüakse ise ära ja kui keegi ei taha, siis alles visatakse minema.
bumer325i
Membermõned asjad müüakse jah väga odavalt ära, aga samas palju läheb prügi sekka.müüa ei tohi enam säilivustähtaja ületanud kaupa, ka oma töötajatele mitte.
müüakse ikka, aga äkki tood ka konkreetse seaduse paragraafi teksti välja koos nriga?
bumer325i
MemberSäästukas peab turvamees saalitöötajal sabas käima kui purunenud pakendiga toiduained ära visatakse ja kontrollima et ikka visatakse.aga teatud teistes kohtades on nii, et osa süüakse koos taga tasuta ära ja kui keegi koju tahab viia, maksab 5eeki kg. mis on rohkem üle läinud säilimis ajast saab niisama ära viia…
bumer325i
Memberraiskamine jah.annaks siis loomadelegi…
usu mind ega enamus sellest prügikasti ei jõuagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
Membermehed, mis linnades te elate, et elu jooksul mitmetesse sellistesse (ohtlikesse) olukordadesse sattunud olete
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mingid depressiivsed eesti väikelinnad või hoopistükkis Tallinn

Imelik, ise pole kunagi tänaval kakelnud (ühes hoovis sai veidi maadeldud 10 aastaselt
), veidi tülitamist on ikka olnud, aga pole isegi tõuklemiseks läinud. Ja ma käin linnas (Tartus) õhtuti/öösiti väga palju ringi.Või on see mingi kõvem eneseuhkus või adrenaliinilaks, miks ei lase olukorda võimalikult “igavalt” lahendada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?(kusjuures, ma olen ka uhke ja pähe endale kindlasti ei laseks astuda)
Loodan, et iroonia ei külasta mind lähinädalatel nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ka tartus, varem tlns ja võrus, aga siin ka neid tõmblemisi ikka väga palju.
-
AutorPostitused