bumer325i
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bumer325i
Memberja jätaksite vaatamatta kui langetaks ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ei usu seda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis tast ikka vaadata. parem ikka ise teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
Member19.00-20.30 ikkamees lootis, et peab ainult 30 min trenni tegema
“>bumer325i
Memberolen 15,a poiss jõusaalis olen käinud mingi 5kuud nii umbes rinnalt läheb 60kgja kehkaal kõigub 69-70 vahel .Ainevahetus on ka väga kiire .
ma tahtsin sellist asja küsida kas kehakaal tõuseb kui mul on väga kiire ainevahetus
ette tänates karatekid vastada võivad kõik
toitumine ja trenn paika ja küll tõuseb
“>bumer325i
Membersaiakestest loobu kohe. parem söö kohupiima. nagu siin targemad ütlevad peab 6 korda päevas sööma korralikku toitu mitte saiakesi ega magusatilma toitumis harjumuste muutmiseta ei arene tal küll midagi. telligu toitumis kava ja küll tulemused tulevad…
bumer325i
Membersuru 80% raskusega ja korraliku seeriaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
Memberürita tavatoitumine ka korralikult paika panna ja treeni ilusti kava järgi
bumer325i
Member6ppige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)
Talumees ostis Silberautost Mercedese.
Ta oli siiralt üllatunud, kui algselt öeldud hinnale
lisandus kopsakas summa lisavarustuse eest.
Paar kuud hiljem otsis Silberauto müügimees oma
maal elavatele vanematele korralikku lüpsilehma ja
sattus sama talumehe otsa, kellele ta
lisavarustusega Mersu müüs.
Talumees väljastas müügimehele lehma eest järgmise arve:
Lehm (standardvarustusega) – 2400 krooni.
Kombineeritud värv (musta-valge kirju) – 150 krooni
Nahkkate – 100 krooni
Paak suvise ja talvise piima jaoks – 50 krooni
Nisad, keskelt augustatud – 17,50 krooni/tk
Poolautomaatne sääsetõrje (saba) – 30 krooni
Väljaheitegaaside mürgilisuse vähendaja – 60 krooni
Ilmastiku- ja maastikukindlad sõrad – 100 krooni
Dubleeritud pidurdussüsteem (esi- ja tagajalad) – 400 krooni
Mitmetonaalne helisignaal (ammumine) – 135 krooni
Sinised silmad (halogeen) – 150 krooni
Suvalise kütuse toitesüsteem – 1250 krooni
Lehma hind kokku – 4910 krooni
see ikka päris hea
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
Memberpane siis tulemused pärast võistlust siia ka kirja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
MemberMind ajasid Arctic ja Fat Burner 1000 suht valetpidi seedima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jään ikka Fat Burneri peale… Aga pmst. pole mitte mingit vahet rasva kaotamisel, kas ma võtan Fat Burneri 3 osas või 1 osas? 3000mg muidugi.ise joon küll slim line, aga vahepeal ka FB kui siis ka kollast. maitse lihtsalt meeldib kõvasti rohkem…
bumer325i
MemberKüsimus on pigem seaduste tõlgendamises ja konkreetse olukorra tõlgendamises. Head kaitsjad suudavad nii mõndagi.riigi kaitsjaid pole mõtet vastu võtta, ennegi näind kuidas nad kohtus ajalehte loevad. pigem maksta rohkem kaitsja eest. Korralik kaitsja aitab jälle rohkem teist pidi vastu.
bumer325i
Memberkahju, et ise 14 tööl, tahaks ka muidu vaatama minna…
Memberpakun seal on kirjas, kui suurest kogusest pead äkki putru tegematäpselt nii…
bumer325i
MemberÄra aja jama.Vbl vett viib rohkem välja kui sisaldab… ehk siis janu kustutamiseks tegelikult üsna mõttetu.
paari kuu eest kalmus ütles sellise lause…
“>bumer325i
MemberPeamiselt on kõige puhtamad kallid vene viinad. Ma olen kuulnud ühest viina margist mida filtreeritaksse läbi teemant filtrite, sellel pidi olema ka vastav hindkui aus olla siis vene viinad ongi kõvasti parenad. kuigi vah peal sai joodud ka viru valge sidruni oma. nüüd pole kangemat midagi tükk aega joond… kui üks rummi koks välja jätta
“>bumer325i
Memberno arvata on et alkohol paneb trennile kerge tagasilöögi vähemalt… pole nagu eriti vahet mis jooki ju jood!samas ka kalmus joob igapäev õlut… õlu põletamiseks kulub rohkem kcal kui õlle sisaldab. ega kange jah vist eriti hästi ei mõju trennile.
-
AutorPostitused