bumer325i
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bumer325i
MemberNo ma jään ikkagi enda juurde, et on väga suur vahe, kas sa tõmbad kopsud õhku täis ja surud kõhulihased vastu rihma või ootad side ümber silmade, kuni raskus kukub sinu hoitavasse kasti. Need ei ole võrreldavad asjad. Sul võib üldiselt võttes õigus olla, aga mulle lihtsalt ei meeldi vigane argumentatsioon.McGilli jutu peale peab veidi mõtlema… selles artiklis siis väideti, et õhku täis kopsud ja kõhulihaste surve hoopis suurendab koormust selgroolülidele. Mis siis on alternatiiv? Isegi kui ma ei kasuta rihma(ja seda tuleb küllaltki tihti ette), siis ma ei tea, mismoodi peaksin selja asendit säilitama hinge kinni hoidmata… Ja ma ei taha mõelda, millised on tagajärjed kui asend ei säili.
ei tea ise panen alati alguses juba rihma peale. ei saa seljavigastusega riskida.
bumer325i
MemberKui seal on olemas kang ja koht kus suruda ja kükki ka teha…no rohkem tegelikult ei olegi vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kangiga saab igast vigureid teha jusurumis kohta polnud, kang oli aga raskusi vist väga väga vähe. küki kohta polnud. tühja kangiga nsma võis teha… vist mingi 4 pisikest rasukst oli ka… vähemalt viimane kord kui mina seal käisin. vb tõesti nüüdseks midagi oluliselt paranenud aga kahtlen…
bumer325i
Member30(25sooduskaardiga) eeku kord, oled niipalju kui tahad (08:00-22:00) + saun selle aja sees ,värska veekeskusesseda jõusaali ei anna tartu jõusaalidega võrrelda ka! masinaid siiski väga vähe…
bumer325i
MemberMinu arvates palju parem koht, kui avanciakellele ema kellele tütar, eks igaüks ise teab mis vajadused tal on ja mis koht paremini sobib. katsetamise küsimus
bumer325i
Memberavancia hea jõusaal ja kõik vajalik saab tehtud..
bumer325i
MemberEks ma järgmise kuu jooksul üritan neid valgukoguseid ka tõsta,kuid lõuna aeg on jah raske ,kui pole kuskilt võtta midagi. Võibolla proovin asendada siis pitsa või burger kohupiima ja mõne lihatükiga.Otsustasin jah sääretreeningu mingil päeval asendada kaelatreeninguga.Pall vastu seina ja siis peaga suruda peaks olema üks võimalus jah ? Kellegi teemast lugesin selle variandi
Tavaliselt teengi esimesena lõuatõmmet ja seejärel surumist.
Mõtlesin ,et 2 nädala pärast võtan massilisajat ka juurde , on mõtet ?
võta siis kodust endale söök kaasa. massilisajat kohe alguses? ma küll sellel mingit mõtet ei näe… autole paned ka ainult kütuselisandit? enne telli toitumis kava ja hakka korralikult sööma…
bumer325i
Memberaga mind j2lle huvitab selline asi ,et oluliselt kotti tagumine l66gile j6udu juurde annab?ta ikka annab juurde ja mis peamine, randmed ja käed harjuvad ära ja ei hakka nii kergelt valutama, kui kellegile otsa koperdada… korraga treenid võhma, randmeid, löögijõudu ja täpsust
bumer325i
MemberAga miks mitte toode nimega Mass FX. 229 krooni 1 kg. http://www.eiselt.ee sealt saab tellida. Ise kasutan ka hetkel seda katsetuseks ja julgen soovitada, eks tulemus on igal ühel individuaalne aga mulle tundub et see oleks kasulikum ost kuna on odavam. Aga noh, ma pole ka mingi ekspert.endal hetkel sama aga liiga vähe kasutanud, et soovitada
bumer325i
Membervideo on ikka eriti hea. pole ammu nii kõvasti naernud
bumer325i
MemberNo siis on ju hästi,kui on inimesi,eelkõige naisterahvaid kellel mitte kunagi magusaisu ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei ,nii ei ole,et usun mida tahan uskuda. Osaliselt muidugi,seda ma tunnistan. Aga palju on lihtsalt teadmatus ja valed arusaamad,selle tõttu vb usun midagi hoopis muud. Ja palju on ka harjumustes kinni, eelkõige nt. peale trenni söömises-lihtsalt ei ole harjunud nii hilja enam sööma kui kell 22-23 magama lähen. Proovin kuidagi seda teisiti reguleerida,et natuke midagi valgurikast nt. sööks pärast.. Aga osaliselt usun ja võtan kuulda üsna paljut. Siin ju hulgaliselt teadjamaid inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pärast trenni peaks vast ikka sööma süsivesiku rikast toitu, et taastuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
Membertuleb leida endale sobiv meetod. Ei saa matkida üht ega teist täielikult. Ja vend vähk on üldse üks hull ja omamoodi treeningmeetodiga mees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui tema trenni hakkad järgima , siis võid peagi ületreeningus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seda küll aga arvan, et tal on ka piisavalt kogemusi ja soovitusi algajatele
MemberOlgem ausad, mis käest te räägite. Naistest olete kuulnud?ma seda pidasingi silmas… väljendasin vist veidi halvasti aint…
MemberJa miks sa teed igapäev kõhulihaseid…tee üle päeva…kõhulihased ei jõua taastuda…samas ka vendv soovitas teha igapäev… erinevate intervallidega 10-15 min
bumer325i
MemberSuhteliselt ebaloogiline tundub, aga jah rõhutan rohkem rinda . 2 x nädalas .surumis kavasi saab ka ju. las hakkab selle järgi tegema. plus toitumine ja korralik kava järgi trenn. küll need nrid siis ka suurenevad
MemberSul on siis sõpradega vedanud.vedanud on tal jah. ise küll teen. viimasel ajal küll vähem c 4 tk päevas ja plaanis üldse nüüd maha jätta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused