bumer325i
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bumer325i
Membertoitumine paika ja aeroobset 2 korda nädalas juurde
bumer325i
Membervaatasin ka täna filmi ära ja mulle meeldis, inspireeris ka natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
Memberoleneb 17 a ju, tean ühte kes surus 150kg kanti, täpselt ei tea kuna ei ole küsind hetkel üle 200 ja 19 a
bumer325i
MemberVõrru.Võrus pole ei poksi ega muud trenni.Mingi maadlus ja judo ainult.Olen kindel et huvilisi leidub.võrus käiakse oamette aint poksimas
bumer325i
MemberOjaa, selline versioon aitab megahästi. Kui vahel tekkis väikegi suitsuisu, siis peale viimast suitsu (kange suits, mida tuleb värskes jahedas õhus tõmmata ja nii sügavale, kui kopsud võtavad) on igasugune isu kadunud ja ainuüksi suitsule mõeldes tuleb juba iiveldus peale. Öäkk!al capone hea varjant. ise hakkasin oksele
“>bumer325i
Member2 varianti kuidas maha jätta:1. Kasta suits piima sisse ja lase kuivada ja kui kuivand siis tee suits ära.
2. Tõmba korraga nii palju suitse järjest kuni süda täiega läigib, usu peale seda sa ei taha suitsu näha ka!!!
Need toimivad hästi
“> Ise proovind ja ka sõbrad nii maha jätnud.väike lisa:
3 kui oled suutnud mõned päevad ilma olla (ise suutsin 2 kuud) siis tuleb tõmmata väga kange suits. omal hakkas väga halb ja enam ei tahtnud ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
MemberOT öeldes: Brigada oli ikka parim rsk, väga kahju, et nö secont seasonit ei ole või isegi kolmandat jne jne.. 9 rota`l polnud ka viga, muus osas… no ma ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
soprano läks lõpus läilaks aga Gandolfini on endiselt humoorikas prick
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>brigada ka minu lemmik sari, filmidest siis bumer ja bumer 2
“>bumer325i
Memberkasutaja nime järgi pakuksin, et ta 12a. vanus tõesti ei mängi rolli. tee rohkem trenni, erinevatele lihastele ja küll jõud kaasa tuleb. üle pole ka mõtet pingutada, soojendus, venitus kuluks ka ära. harjutuste pangast vaata harjutusi juurde
Memberaga tule parem koos minuga profiti. seal nagunii odavam ka saad natukene midagi juba selgemaks
Membertoitumisest igal pool foorumis väga palju teemasi laiali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused