bumer325i
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bumer325i
MemberNjah oleneb eesmärgist, aga 2x on ikka vähe ja raske, kui ühel päeval peaks tegema vähemalt pool kehast ja teine pool teisel korral. 3x on parem, aga sobib siiski algajale, kui midagi head saavutada tahaks, siis 4-5x nädalas tehtud kava järgi oleks kõige parem. IMO!ise mõtlesin, et alles alustas. 2 korda päris alguses sobiks, pärast 5 kuud oleks jah vähemalt kolm paras. 5 juba ideaalne. massi tahtes 2 korda nädalas veidi vähe teha…. põhiline, et baas harjutusi teha. kava ilusti jälgida, toitumine panna paika ja peaks tulemus siiski paranema
bumer325i
Memberkaks korda nädalas trenni tehes on ka võimalik areneda, põhirõhk pööra toitumisele ja oleneb mis eesmärgid sul on. kas teha massi või kaalus alla võtta? kui kaua trenni teinud oled? teed ka aeroobset?
bumer325i
Memberbumer325i
Memberkunagi ei söönud üldse palju ja naersin kui tüdruk vitamiini salatit kodus näris. nüüd olukord vastupidine
bumer325i
Memberratas hakkab jah räigelt hargivahele. ma ei ole siiani aru saanud kas sellel nö peenikesel sadulal on ka mingi effekt-või ei?kas keegi on ostnud selle toitumiskava, on temast kindlasti kasu?
paljud on ostnud seda toitumiskava, anna ise ostes võimalikult palju informatsiooni ja ta hakkab toimima, kui sellest kavast kinni pidada
bumer325i
Member
30.mail limonaadikinos siis esilinastub kauaoodatud film soovitan seda vaatama minna.http://www.neverbackdownthemovie.com/selle kohta on ka teine teema olemas. foorumis fightclubi all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
MemberFalco on rippunud minu toas juba väga kaua aega. Soetatud sai siis, kui olin umbes 6-aastane, nüüd siis aeg 11 aastat edasi läinud ning kott ripub ikka(küll juba teises korteris) ning on ise väga vormis. Kott kaalub minu mäletamist mööda 22 või 25 kg.falco ongi minu arust parim. ise eelistan ka selle firma oma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pro Fit-is kõik falco oma 
bumer325i
Memberma soovitan budopunktist, seal suhteliselt lai valik. budopunkt.eeja bumer, ma pole veel 80kgst poksikotti näinud. ehk oleksid nii hea ja ütleksid mõne firma, mis valmistab 80kgseid või tooksid konkreetse näite?
sry minu viga, harjund sellega, et tööjuures nrid vastupidi tahtsin kirjutada 20. väga kerget pole mõtet võtta ja alates 20 juba väga hea.
bumer325i
Membermine käi Pro Fit-ist läbi seal ka falco poksikott ja saad ise ära proovida, ise eelistaks 80kg vähemalt
bumer325i
MemberVendV soovituskindlasti soovitan kõhulihaseid iga päev treenida umbes 10-15 minutit suure intensiivsusega ning võimalikult palju erinevaid harjutusi.
tervet juttu ei hakkand ümber copyma
bumer325i
Membervõimekas inimene oledtee mulle ka analüüs
ma arvan, et kui inimene suudab suurte raskustega ilusti trenni teha, siis tervis just kõige nõrgem pole. tervise nõrgenedes nõrgenevad ka näitajad. Haige või nõrkusega ikka samade raskustega ei treeni.
bumer325i
Membersiin kohal mainiks, et ka Kalmus suitsetab. Tema tervis tundub küll väga hea
bumer325i
Memberharjutuste pangas kõik ju ette tehtud. eks kükid ja asjad peaks ikka paremini mõjuma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
Membervaata seda teemat “hea seks õige toitumisega”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bumer325i
MemberTere!!Mil viisil kasvavad jala lihased tõhusamalt kas sprinti joostes või kükki ja muid selliseid harjutusi tehes?
Ma mõtlen et umbes 5 korda 200m joostes võtab jalad palju paremini läbi kui 5 seeriat kükki, kuidas kellelgi aga mida keegi soovitaks?
Tänud!
kükke äkki teha lisaraskusega? kang õlgadele ja kükke
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused