Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberKõige lihtsam- tee fullbody kava, mida teeb siis 2-3 korda nädalas.
Bulletproof
MemberOlen proovinud ThermoCuti, võtsin kevadisel ajal, mil tegin rohkem HIITi ja võib öelda, et aitas küll. Ainuke probleem olid kõrvetised, mis peale kapsli neelamist tülitama tulid
Bulletproof
MemberRasvapõletajatega on nii, et kui ise ei proovi, siis ei saagi teada
kõigest 2 aastat läks vastamisega aega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
MemberTõotab tulla päris lõbus saade. Enda valiku olen elus juba teinud
Bulletproof
MemberAga meil on jõusaalis mingi spetsiomm pehmendus, mille saad krõpsuga ümber kangi panna…
Bulletproof
MemberPaljajalu trenni teha ei ole kuigi mugav, kuid suvisel ajal on peamiseks jalavarjuks ikka plätud (va siis tööl ja treeningul). Nahk tahab ju hingata..
Bulletproof
MemberKreatiini võtaks ma mitu x päevas.+1
Ise võtan kreatiini 4x päevas trennipäeval, vabal päeval 3x ja ütleme nii, et mõjub palju paremini, kui 5g päevas võtta.
august 11, 2011 at 6:01 p.l. in reply to: Daegu MMil peavad kõik sportlased vereproovi andma #310095Bulletproof
MemberlinkMM tuleb vist põnev.
Bulletproof
MemberAlpenrose piima ammu enam ei osta. Sama põhjus, mis teemalagatajal- maitseb nagu vesi ja vett ma poest ei osta.
Bulletproof
MemberPõnev teema, kas pole?
Bulletproof
MemberSooviks, et keegi räägiks mis vahe on Polar FT1 ja FT2. Kumba te soovitaksite kui tegelen jooksmise, ujumise ja jõusaali treeninguga.
Bulletproof
MemberLoodan, et siia tuleb sama palju häid näpunäiteid, kui su wordpress plogisse.
Bulletproof
MemberÜhest varasemast foorumi postitusest üles kirjutatud tähelepanek: seljale,õlale, reitele aitaks kolmest, rinnale kahest, biitsepsile,triitsepsile, säärtele ühest harjutusest.
Bulletproof
MemberPraegu küll leht maas.Mul küll kõik OK