Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
Memberiga inimese keha reageerib trennile erinevalt. st et mõne inimese lihas peale trenni kasvab valutades, teisel kasvab ilma valuta. oleneb organismist. me kõik oleme erinevad. mõni hard gainer, mõni fast gainer… if you know what I mean
august 28, 2005 at 12:02 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #58513Bulletproof
Membersaldejums, sa mingeid toidulisandeid või taastajaid ka võtad?
mul oli paar aastat tagasi sama jama. siis ma veel midagi lisaks ei söönud, tegin suht intensiivselt trenni ja pärast pea valutas ja oli üldse uimane olla. nüüd söön toidulisandeid ja sellist asja pole enam olnud.
Bulletproof
Memberno väike hommikujooks pidi peale öist nn paastumist rasva põletamisele hästi mõjuma ja annab kogu päevaks värske tunde
Bulletproof
Memberno mul joogis peale kreatiini ja süsivesikute veel proteiin ka. ja segan need umbes 0,4l veega. sinna natuke maitseks siirupit juurde.
Bulletproof
Memberikka seeria enne ja kordused järgi
Bulletproof
Memberlihasevalus on süüdi piimhape jap.
mu endine kekaõps ütles, et kuum dush peale trenni pidi piimhappe ladestumist soodustama:P
Bulletproof
Membermina panen peale trenni need kokku
Bulletproof
MemberNetz`i jutule vastukaaluks.
Fastum geel aitab küll.
Olen ise ka seda mitmel juhul kasutanud, täitsa toimib.
Bulletproof
Membermingi liigesegeeli ja lase õlal puhata. küll korda saab
Bulletproof
Member
Bulletproof
Member-Raix-, oma tulemusi saad parandada ikka rohkem lõuatõmbeid tehes
Bulletproof
Membertelli amazoni poest:P
Bulletproof
Membermis ajal seda Whey Glutamin Peptid Drink`i võtta sis?
kohe peale trenni 1x50g, ma eeldan
a kunas sis teine kord võtta?
ja seda võib vabalt protein no1 ja kreatiiniga kokku segada?
Bulletproof
MemberSipsu, miks sulle gluteeni vaba toit?
tahaks ka teada…
Bulletproof
MemberMiks sa pärnust ei osta? Peaks olema ikka mõni koht, kus müüakse. Pead rohkem uurima.
Lihtsam oleks jah netipoest – siit osta.
AutorPostitused