Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
Memberno eks sa ise tead, kuidas sulle kõige parem on. jõusaal tõmbab suht tühjaks. mina ei jõua nt peale jalgade treeningut ei joosta ega sõudeergomeetril rassida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberise tarvitan Malto1. ja ei kurda
Bulletproof
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>koomikud koos
Bulletproof
Memberjõutreening ja aeroobne lükka eraldi päevadele jah.
palju sa ikka peale jõusaali aeroobset teha jõuad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberpäris hea teema.
ei, nalja peab ju ka saama
Membererilist vahet ei tohiks olla. peaasi, et pulss jääks vastavasse vahemikku, kus rasva kõige enam põletab
Bulletproof
Membermul jäi ka suvel pikalt rinnalihase treeningusse vahe sisse. uuesti tegema hakates, nö taastus 3 nädalaga. alguses oli jõuetu tunne, kuid kui teed jõusaalis erinevaid harjutusi, tuleb jõud aegamisi tagasi ja jõuad ka rinda rohkem teha. eile jõudsin seerjaid ja korduseid teha sama palju kui suve alguses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja valu lihases on täiesti normaalne…
Bulletproof
Memberkreatiini hakkasin võtma 3a peale jõusaalis käima hakkamist
Bulletproof
Membersee su ühe päeva kava või? kaua jõusaalis käinud oled? mida saavutada tahad?
nt võiks lamades rinnalt surumine olla ja kaldpingilt surumine. püüa mitmekülgsemalt teha, nt triitsepsile veel prantsuse surumist või rööbaspuudel kätekõverdused. uuri vanadest foorumitest kavade kohta, saad kindlasti abi. kasuta otsingut…
Bulletproof
Memberma teen küll biitsepsit ja triitsepsit ühel päeval
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Membernüüdsest 2 sheiki.
enne trenni ja peale trenni.
whey1+kreatiin.
vabal päeval 1 sheik
Bulletproof
Memberväga huvitav. rinnakorv iseenesest ei saa ju niisama ettepoole olla. rinnakorvi ei saa oma tahtmist mööda suuremaks/väiksemaks teha. võib-olla on selline su rinnakorvi kuju, et ulatub nõnda ettepoole…
Bulletproof
Memberkunagi apteegis vaatasin, 200g glükoosi oli 23.-
Bulletproof
Memberma panen enne trenni. saab nagu soojaks ka. seni olen teinud 400 hüpet. a ma teen sellepärast, et kunagi tegin peale trenni ja olin suht väsinud, vigastasin hüppeliigest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sest ajast olen enne trenni teinud ja minu arust parem teha kui peale trenni. a igaüks peab vaatama, kuidas talle sobibBulletproof
Memberkui ma ainult kreatiini võtsin, sis segasin selle keedetud veega tavalisse joogiklaasi. keedetud veega sellepärast, et tavaliselt külma veega kreatiin ei lahustunud ära. keedetud vee lasin ka ära jahtuda.nüüd panen kõik sheiki sisse
-
AutorPostitused