Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
Memberedu ja püsivust sulle. potensiaal on olemas
Bulletproof
Memberjoo vett, peale trenni venita, anna jalgadele piisavalt puhkust, küll siis korda saab
Bulletproof
Memberteen sheigi valmis enne trenni. siin varasemates foorumites on räägitud, et hea oleks sheik tarbida 1h jooksul peale trenni…
Bulletproof
Membervõid ühe kava järgi aastaid teha, kui on hea kava. mängida saab seeriate ja kordustega…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberiga algaja kes ütleb et mul pole treeneri kava vaja saab paari aasta pärast aru et ta valetas ise endale ja raiskas aega ja energiat!edu trenniga!

lase kava teha jah või tee ise. kava järgi tehes paranesid minu tulemused tunduvalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberilma trennita suudab keha ise ka eluks vajaliku kreatiini toota. ei ole mõtet seda siis süüa ju.
Bulletproof
Memberselle pingiga saab küll kõhtu hästi treenida. tee ka kere tõsteid ja jalgade tõsteid. kui rasva vähndada tahad, hakka aeroobset trenni tegema ja jälgi söömist!
Bulletproof
Memberproovi, kuidas sulle kõige parem on. ma olen proovinud ka teha selga ja jalga ühel päeval. kord tegin selja enne, teinekord jala. ükskõik, mis järjekorras, aga teist lihast tehes sai jaks otsa…
Bulletproof
Membervõid teha ka selliseid treeningtsükleid, et teed nt 3 kuud intensiivsemalt trenni ja siis 3 kuud võtad vaiksemalt. keegi ei jõua niikuinii aastaringi pidevalt tippvormis olla.ma arvan et 3 kuud pausi on küll nüüd pikk aeg, kas või teed paar nädalat nädalas korra vms.
ma ei mõelnud, et 3 kuud trenni ei tee, vaid, et võtad lihtsalt veidi vaiksemalt!
Bulletproof
Membervõid teha ka selliseid treeningtsükleid, et teed nt 3 kuud intensiivsemalt trenni ja siis 3 kuud võtad vaiksemalt. keegi ei jõua niikuinii aastaringi pidevalt tippvormis olla.
Bulletproof
Memberkiire pilk kavast üle lastes jäi silma, et ühel päeval oli selg ja jalg. tavaliselt ühel päeval kahte suurt lihasgruppi ei tehta. ise ma ei tee ja ei soovita sul ka…
mõtle veel.
Hr. Kiivikase käest saad tellida omale treeningkava, kui mõistus otsa saab
Bulletproof
Memberega kohe lahti saagi. tee aeroobset ja hakka toitumist jälgima.
Bulletproof
MemberOrganism võis nõrk olla küll. Selleks ajaks olin juba nädal tõbine olnud, söögiisu poonud ka suurem asi. Südamele sai vist jah liiga suur pinge pandud ja tagajärjed lihtsad tulema…
Bulletproof
Membervaata siin amazoni tööriistade all peaks ka mõningad harjutused sobima. muidugi rippes jalgade tõsted vastu toru… aitab, a alguses suht raske teha.
Bulletproof
Memberma võtsin ka 20g päevas 3 päeva. see võttis kõhust lahti ja söögiisu polnud. tegin väikse pausi ja sis võtsin edasi 5g päevas. nüüd olen seda 5g päevas liini jätkanud…
AutorPostitused