Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
Membertreeni selga, siis tõmbab õlad tagasi.sõbral ka õlad ees. tegi selga veidi usinamalt, kui rinda ja ei midagist. sama jama…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Membermul on ka olnud juhtumeid, kus arvasin, et kreatiinil mingi hull kõrvalmõju. targemate meestega arutades sai selgeks, et kogused veidi suured, mis põhja alt ära võtsid

ja nt kraanivees kreatiin ei taha lahustada jah. soovitati kreatiini segada keedetud vette, toimib väga hästi
Memberkui soodne see soodne seal trekil on?
vb oskad öelda, palju tund või kuu maksab…
Bulletproof
MemberKas 1kg on 200g valku?
olen kusagilt lugenud, et see arv on palju väiksem.
otsin, kui üles leian, kirjutan ka siia
Bulletproof
Memberwhey gold standard tekitas mul allergilisi reaktsioone.. täiesti P*****
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suht uskumatu
nii et soovitan kõigil parem kohupiima või liha süüa.. või siis vähemalt niivähe proteiinikokse süüa kui võimalik, mida naturaalsem seda parem.
Liha süües ei sa iialgi nii palju proteiini, kui toidulisandeid süües.
Bulletproof
MemberPirital mõnda norm jõusaali ka leidub?
Memberma oma algusaastatel võtsin Whey1, nüüd olen söönud Proteiin NO1. ja ei ole pidanud kahetsema
“>Bulletproof
Memberoli vist, et seerias kuni 8 kordust teeb massi. 8-12 kordust teeb nii massi, kui reljeefi. üle 12 korduse reljeefi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberkasutasin ise ka umbes aasta. kaalu eriti juurde ei tulnud, nii 2 kilo. jõudu tuli aga küll.
Bulletproof
Membervaata, palju su keha päevas kaloreid vajab. pane toitumine paika, kasuta amazoni kalorikalkulaatorit, vaata, et kalorite suhe jääks negatiivne ja tee aeroobset trenni. peaks ka kaal langema…
Bulletproof
Membernt kreatiini on sul päeva kohta palju. 4x päevas 5g. 20g päeva kohta. laadimisperioodil veel, kuid iga pev on seda selgelt palju. see hakkab su neerudele…
Bulletproof
MemberWhey1 proteenidest algajale väga viis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberkätekõverdused erinevate nurkade alt ning üks paremaid rinnalihase massi harjutusi on toenglamangus pinkide vahel surumine, siis on amplituut suurem ning harjutus suht raske!väga õige. ka jalad toolile, käed maha. hea rinnalihase ülemisele osale…
Bulletproof
MemberOn olnud super päev. Loodan, et ma pole ainus
MemberJõudu ja jaksu ka edaspidiseks!
-
AutorPostitused