Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberSamas pole hind ka teab mis jube!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovi ära. Ise kaldun arvama,et ta trimmib kõhtu. Seda võiks kombineerida koos rasvapõletusega. Aeroobne+toitumine+geel,võib isegi mingi rahuldava tulemuse saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega enne ei tea, kui pole proovinud. Kui huvi on, siis proovi ära ja kirjuta meile ka, mis tulemuse andis. Paljusi kindlasti huvitab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
MemberMul on küsimus, kas see põlved läbi ei võta, ise olen proovinud kuid paari nädalapärast lihtsalt põlvedes valud ning siis tervislikel kaalutustel olen loobunud kavastEks põlved väsisid ikka ära, kuid hüppevõime tuli ka juurde. Mu põlvedele see piina ja valulikkust siiani avaldanud ei ole…. veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberjuunikuu möödub puhkamise tähe all. juuli ja august peab tööd rügama
trenni teen, kuidas aega on. sügisel saab intensiivsemalt jälle tegema hakata
Bulletproof
Memberise ei ole proovinud, kuid olen seda näinud küll poodides müügil. ntx Selver
Bulletproof
Memberma ka liitusin ja näitab, et olen liige.
mingeid takistusi ei olnud
Bulletproof
Membermina võtan ka õlle v paar peale sauna. elu peab mingil määral nautima ka.
kuid peale kõva joomat ei ole mitu päeva jõudu jõusaalis ja poksitrennis saab ka surra
Bulletproof
Memberma kunagi tahtsin korvpalli jaoks hüppevõimet juurde.
otsisin siin foorumis ja leidsin enda jaoks hea programmi. et su otsimit lihtsustada, lisasin lingi, mille järgi mina treenisin
Bulletproof
Memberkuidas selle valguga lõppude lõpuks on siis?
Rosin ütles, et võib kasutada. on sellega teised päri?
ma olen seda nüüd paar päeva kasutanud.
Bulletproof
MemberToo toode poodi, vahetame välja.Põhimõtteliselt ei ole sellest midagi kui toode aegunud on. Kahjulik ja halvaks läinud ta pole.
asi selles ongi, et ostsin selle sadama lähedal asuvast poest “100% sport”. ei mõtle seda halva reklaamina.
põhimõtteliselt siis võib süüa jah?!
Bulletproof
MemberMul selline rumal juhtum, et ostsin poes Whey 3. Hiljem kodus hakkasin vaatama, pakendil kirjas: PARASTA ENNEN 28.01.07.
Ühesõnaga, et siis parim enne läbi nagu aru saan.
Küsimus selles, et kas võib seda toodet edasi tarbida?
Mis on tarbimise tagajärjed?
Ei taha head kraami kuidagi raisku lasta. No kui ei kõlba süüa, siis peab uue ostma, mis seal ikka.
Bulletproof
Memberpäris karm kava jah
kasuta otsingut, leiad mitmeid kava teemasi.
kindlasti saad abi sealt.
kui ei, siis Ott teeb sulle kava ära… pisukese papi eest
Bulletproof
MemberKust saab veel hästi süsivesikuid?Banaan on väga hea ja pane valgujoogi sisse ka glükoosi
Bulletproof
MemberKreatiini kasutamisega(monohüdraat) tuleb nigunii rohkelt vett juua.rohkelt vett saigi joodud. a no ikka. mai saa aru, kas hakkas siis neerudele vms…
vb mõni targem mees oskab vastata
Bulletproof
MemberSama efekt on ka suurel kohvi joomisel.Kreatiin seob vett, kohv viib vee organismist välja.
viimase kreatiinikuuri ajal oli mul just jama, et oli vaja tihti WCs tühjendamas käia. kuur läbi, pole vaja ka WCsse nii tihti minna. kohvi ei joo, sellest tingitud ei saanud olla. oskab keegi seletust anda???