Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 25, 2008 at 8:08 e.l. in reply to: Jooksmine nitme kiledressiga rasva% vähendamse eesmärgiga? #151835
Bulletproof
MemberKui sul liiga ‘kerge’ on, pane seljakotti kaks 25 kilost ketast ja ongi jälle raskem. Rohkem kasu kui mingite kilekate vahel vinduda.õige, kui raskem on, siis kulub joostes rohkem energiat ja nii põletadki rohkem rasva…
Bulletproof
MemberMüüt saigi murtud.. Müüdimurdjad
Bulletproof
MemberJep. No nende soorituste peale pole midagi öelda.
Bulletproof
MemberNiisiis kuna suvi käes siis tahaks natuke oma rasvaprotsenti vähendada. Selleks võtsin menüüst 1/3 süsiveskuid ja 1/5 rasva ära.Tahaks käia 3x nädalas jõusaalis edasi ningi lisada sellele 3x nädalas aeroobset (ratas,jooksmine). Või kas üldse on mõtet jõusaalis käia, siis kui rasva% alandada tahan, sest olen lugend et lihas siis ei kasva.
Kas on mõtet veel valgujooki juua pärast jõusaali? Ningi mida süüa pärast aeroobset trenni?
Vot asi on täpselt nii, et jõusaali tee ikka. Ntx ühes seerias rohkem kordusi, see vormib su lihaseid. Mina isiklikult tegelen ka rasvapõletusega, kui 2x nädalas, mis ma jõusaalis käin, võtan peale trenni ikka valgujoogi. Midagi halba selles täheldanud ei ole.
Bulletproof
MemberPakun, et ikka on vahe, kas alustada trenniga 18.oo või 22.oo-22.3oma õhtuse trenni all mõtlesingi 21 ja üle. ise käin ka 18 ajal trennis.
Bulletproof
Memberx nädalas on kossutrenn ning enne seda teen 1h jõudu. ( rind,selg,kõht). Kuna need lihased ei mängi kossumängimisel erilist rolli. Nii saangi neid lihaseid enne kossutrenni korralikult treenida ja jõuan ka palli visata.
No mängin ise ka korvpalli ja ei saa aru kuidas rinna treening enne kossutrenni ei mõjuta su viset??
Bulletproof
MemberMul ka plaan rasvaprotsenti kehas vähendada ja tulemus on juba näha. Aktiivselt põletan neljandat nädalat!
Bulletproof
MemberMa tean, mida sa tunned. Olin ise ka pikka aega alaselja valudega hädas, kuid minu valud olid mõneti teised. Tõmbasin 2007 augusti lõpus alaseljas 2 selgroolüli nihkesse. Käisin spordiarsti juures, kuis siis ortopeed kõik paika väänas. Seljavalud sellega ei lõppenud, tuli välja, et selgroo ümber olevad (ei tea, mis nende nimetus on) mingisugused väiksemad lihased olid nõrgaks jäänud ja trenni tehes tekkis ülekoormus ning sellest tulenesid uued alaseljavalud. Uuesti spordiarsti juurde minek, kus määrati füsioteraapia elektriravi näol. Elektriravist möödas ca 2,5 nädalat ja alaseljas hoopis parem tunne
“>Bulletproof
MemberNo kui nii võtta, siis leiab iga asja juurest midagi halba. Minule isiklikult ei mõju alkohol muud moodi, kui paar päeva ei ole isu trenni teha. Kui ükskord end jälle trenni vean olen uuesti järje peal.
Ja kui kahjulikkusest rääkida, siis avastasin hiljuti aknapesu vedeliku kahjulikkuse, kui see on valmistatud metanooli põhjal (mida müüakse odavalt supermarketites). Õige oleks osta klaasipuhastusvedelikku, mis on tehtud etanooli põhjal ja mõneti kallim, aga muidu aknaklaasile piserdades tulevad metanooli aurud auto salongi ja tekitavad tervisekahjustusi.
Enne ei osanud sellisele asjale üldse tähelepanu pööratagi
Bulletproof
MemberEks inimestele meeldib ikka asju koguda
“>
Bulletproof
MemberKas sul korvpalli treener ei jaga jõusaali harjutuste poole pealt nõu? ja miks ka mitte toitumise poole pealt?
Bulletproof
MemberVähem inimesi on ka hilisõhtul, kell 22:00-22:30, aga sel kella-ajal treenida pole une jaoks jm põhjustel hea.Suur pingutamine õhtul pidi mõjuma tervisele halvasti. Soovitatakse teha treeningut, kus pulss keskmine ntx jooks, jalgrattasõit jne.
Bulletproof
MemberVõta enda jaoks paar tundi ja otsi. saad väga palju kasulikku infi, isegi sellist mida küsida ei oskaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
MemberEi ma söön päevas ikka suht korralikult, peaaegu 6 korda päevas aga ma ei söö koguaeg nagu korralikku toitu, suht palju niukest rämpstoitu ka. Paks ma ei ole.. ma vahepeal mõtlesin et tellin sealt poest selle toitumiskava, et äkki see vb siis aitab.Kui sa juba Oti kava järgi treenid, siis oleks kindlasti hea ka temalt toitumiskava tellida. Oti treeningkava + toitumiskava = hea tulemus
Bulletproof
MemberSattusin ka sinna poodi nädalake tagasi, läksin nohurohtu ostma. Tulin tagasi Pinosoli ja Glutamiiniga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minust jäi sinna veel 2 pakki soodushinnaga…
AutorPostitused