Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
Member9.Laura, «Destiny»
ega muud konkurentsivõimelist ei kuulnud
Bulletproof
Membertundub päris hea valgurikas snäkk.
veebruar 5, 2009 at 6:16 p.l. in reply to: Kuidas Õigesti Ja Tulemuslikult Lihasmassi Kasvatada #182829Bulletproof
Memberjutt jumala õige. väga hea ja kasulik artikkel. tänu sellele artiklile leidsin enda jaoks uue lehekülje, kus palju huvitavat lugemist…
Bulletproof
MemberTervist,Olen 24. aastane 182 cm pikk ja 80kg kaaluv meesterahvas ning sooviksin saada nõu kuidas vabaneda mõnest üleliigsest kilost(ca 6kg) mis on tekkinud kõhu piirkonda kattes sealolevad kõhulihased. Ei julge endale ise ka dieeti määrata, sest kardan et panen endale vale retsepti(olen lugenud kahjustada saanud maksadest jne tänu valele retseptile). Samas sooviks ka lihaste toonust suurendada. Küsimus siis olekski et mitu korda nädalas jõusaalis käia, kuidas toituda ja milliseid toidulisandeid kasutada(kogused ja mitu korda- ning millal päevas).
Tegelen vabal ajal jalgpalliga ja tööks on kontoritöö.
Eelkõige ma tahakski teada, mis toidulisasi kasutada ja mis koguses ning mis oleks peamine tegevus kaalu alandamiseks kuid samas ka lihastoonuse suurendamiseks.
Kui palju aitab pikamaa jooks kaalu alandamisele(jooksen 3 korda nädalas 5km..kokku 15km nädalas siis).
Leidsin ühst artiklist sellise väljavõtte…kas see on normaalne ja milliseid tooteid soovitate iga punkti juures!?!?
Toidulisade soovitused:
1. Valgupulber (vadak), hommikusöögil ja pärast treeningut
2. Kreatiin, pärast treeningut 5 – 10 g
3. Glutamiin hommikul ja pärast trenni 10 g
4. Kalaõli 2 – 4 hommikul ja õhtul
5. Rasvapõletustoode
6. Taastusjook
Ette tänades,
Jaan
vb leiad veel mõne sobiliku foorumi, kuhu oma tekst copyda…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
MemberMa tean et see on vale , mida ma sööma peaks ?Põen kehakaalu pärast , üritan niivähe päevajooksul süüa kui võimalik. Aktiivset tegevust siin ei ole ( elan teatud kohas )
Suvest hakkan UUESTI jõusaalis käima. Äkki oskab keegi öelda mida hommikul süüa ning kehakaalu ei tõstaks ?
kõlab nagu vana nali, kus juku pani seinale kirja HOMME HAKKAN ÕPPIMA. Nii siis iga päev luges, et homme hakkan õppima… ja homme hakkan õppima.
ise söön hommikuti müslit ja kohupiima
Bulletproof
MemberÕnne ja jaksu edaspidiseks!!
Bulletproof
MemberJoon Nesquiki oma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesquiki kakaol on 100g kohta 82g süsivesikud, millest 80g suhkruid. kas liiga palju ei ole?
Bulletproof
Membervaata TÖÖRIISTAD- Harjutustepank. Sealt saad kindlasti mõne hea idee…
Bulletproof
MemberProduct Serving Kcal Protein Carbohydrate Fat
spordijook 3 scoops 340 25 grams 46 grams 2.5 grams
kakaojook 17.3 oz 340 17.3 grams 56.3 grams 6.5 grams
Bulletproof
Memberpäris huvitav artikkel, hea võrdlus.
põhimõtteliselt siis kakao on parema kvaliteediga, odavam ja tugevamate teaduslike tõenditega.
soovitan soojalt lugeda.
Bulletproof
MemberTervist ja õnne
Bulletproof
MemberVaata üleval on TÖÖRIISTAD- Harjutustepank
Bulletproof
Memberhuvitav, mis ajaks see toitumiskava meilile tuleb tavaliselt?
tellisin 13.01.
vist vara veel oodata?
Bulletproof
MemberTehtud pildi kohta ütles arst, et selgrool pole midagi viga, et ju siis oled välja venitanud vihased.Valu pole ka enam niisama elades, aga kui selga natuke väänata või painutada, siis natuke imelik tunne on alaseljas, aga ehk oli siis midagi kergemat

vedas sul jah. mul näitas pilt, et selgrool kahe alumise diski degeneratiivsed muutused…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused