Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberSelline küsimus, et kuidas peaks käituma kui juhtus nii, et vahepeal ei olnud 3 päeva järjest võimalik 5g kreatiini võtta. kas siis tuleks alustada uuesti laadimisega (20g päevas, kuni 5 päeva) või piisab lihtsalt kui jätkan 5g kaupa igapäev võtmist?Usun, et ei juhtu midagi hullu, kui 5g päevas edasi võtad. Isiklikult pole kunagi kreatiiniga laadismist teinud, kuigi ja, võtan rohkem kui sina – 2x5g päevas
Bulletproof
MemberKes on Plääzil?Plääz = rand
Bulletproof
MemberEi ole neid koode juba mitmetes (kümnetes?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) uudiskirjades olnud. Vb siis rasked ajad??oktoober 10, 2011 at 9:20 e.l. in reply to: Kriminurk: 15-a vend jäi vahele mass2 ja kreatiiniga #316938Bulletproof
MemberÜtleme ausalt, et kui mina 15aastane olin ja jõusaaliga tegelema hakkasin, ei tulnud toidulisandite võtmine juba selle pärast mõttesse, et mul ei olnud selliseks asjaks lihtsalt raha. Tegin järjepidevalt trenni ja olin heas vormis. Raha eest viisin mõnele kenale neiule lilli ja uskuge mind, see raha oli paremini kulutatud.
Bulletproof
MemberKüsimus siis selline, et milline oleks hea toidulisand, mis soodustab rasvapõletust?Paari nädala pärast algab rasvapõletuskuur ning mõtlesin kasutada lisaaineid…
trenn tuleb siis 5 x nädalas, ~50 minutit ergomeetrit, ~600 kcal…
Ette tänades!
Soovitan teha ergomeetrit Taku`s HIIT programmi järgi- rasvapõletusefekt palju suurem.
Kas sul toitumine on korras? Kaootilise toitumise puhul ei aita sind ükski rasvapõletaja…
Bulletproof
MemberÄra jah liigselt pead vaeva. Tee harjutusi korralikult, pea treeningpäevikut ja püüa iga trenniga raskusi tõsta. Lihasele ei saa lihtsalt öelda, et hakka kasvama. See tuleb lihasele rasket rauda tõstes selgeks teha!
Bulletproof
MemberKaua läheb aega treenimiseks et saada umbes sellist kätt ? ( vb vähemgi )kui alguspunkt on pmst 0 ( ehksiis biitsepsit lihast pole üldse näha )
Väga individuaalne. Mul triitseps areneb väga korralikult, biitsepsiga tuleb vaeva näha. Kuid suur käsi ei tähenda suurt biitsepsit, korralik triitseps annab palju suurema visuaalse efekti.
Bulletproof
MemberÄkki keegi oskab öelda kas Eestis kuskilt on võimalik selliseid asju saada?Sellise palli võid saada Spantal Spordist. Olen oma mäletamist mööda seda Sikupilli Spantali poes näinud.
Bulletproof
MemberEdit: see krdi teema juba on
Bulletproof
MemberMiks k***t jalgu pole sees!!!!Jep, hakka korralikult jalgu treenima, siis tuleb ka massi juurde
Bulletproof
MemberAga need kes nii teevad lisavad iga trenn raskust seeriast seeirasse tunnetuse järgi ja kordusi teevad nii nagu jõuavadPea treeningpäevikut, siis tead täpselt, mis raskustega treenida ja saad oma arengut jälgida.
Bulletproof
MemberKuid Muscle tundub olevat liiga kallis, kuna on ju pool suhkur.Tiba suurema raha eest saad rohkem kvaliteeti. Muscle+`is ei ole pelgalt valk ja süsikad, seal on ka muud, mis massikasvatamisel kasuks tuleb!
Bulletproof
MemberKui ainult need kaks valikus, siis võtaksin Muscle+, sest seal kreatiini jm head kraami ka sees.
-
AutorPostitused