Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberPealehe uudises ka väike vasturääkivus. See MyFitness Rocca al Mare toidulisandite presentatsioon on teisipäeval 14.aprillil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Uudises märgitud esmaspäev.
Lihtsalt mainisin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.aastal 2014 on 14. aprill esmaspäev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
MemberEi tea kas minu pooltoores ajupool mõtleb ka õigesti kuid mina olen nii käitunud.Käin õhtuti jooksmas, ca 30-45. Peale jooksu läheb pakk kohupiima kokkutõmmanud makku, lasen seedida ja magama ära. Jooksen õhtuti just sellepärast, et õhtul on rohkem istumist siis ei põle kalorid nii efektiivselt, kas mu tegevus ka õige, teavad targemad.
Eesmärgiks on muidugi rasva % vähendamine.
Mees
18
80kg
kui pikk oled?
Bulletproof
Membersööge mett!
Bulletproof
MemberTervist!Selline küsimus, et kui eesmärk on siiski lihasmassi suurendamine, kas siis sobib osta Hera 80 seda proteiinipulbrit? (Ehk mida oskate selle lisandi kohta öelda)
Või on parem uus toode Whey3 ?, et siis jah.. eesmärk on lihase kasvatamine:)) Kumba tarvitaksite ise? (peame silmas ka majanduskriisi, seega ärme hinnast lähtu, vaid toimest:))
Tänud!
oma kogemusest võin öelda, et minul aitas massi kasvatada 100% Whey Gold
Bulletproof
MemberArgo Ader! Tellisin temalt ja pole pidanud pettuma!
Bulletproof
Memberotsingut kasutades leiad treeningkavasid hunnikute kaupa, mida on juba ka kommenteritud ja teiste poolt hea nõuga täiendatud.
Bulletproof
MemberTerv!Toitumismenüü on Otilt tellitud,toitumine paigas.Treeningkava olen hakkanud uuesti tegema yks lihasgrupp päevas 7päeva nädalas,eelmine aasta sai ka tehtud nii ja niimoodi tuli kõige rohkem massi.Suurele lihasele 5 harjutust(rind,selg,õlg,reis)ja 4 seeriat.väikestele 3-4 harjutust(biiceps.triiceps,säär,kõht,alaselg).Olen palju kuulnud et nii ei tasu eriti aga samas Schwartz treenis omalajal jõhkralt iga päev ju mitmeid tunde.Jõusaalis ka yks tüüp kes treenib nii ja talt võtsingi selle idee.Tüüp ise on treenind nii ca. 15a.Tulemus on kõva.Kulturisti kategooriasse ei kuulu,aga lihaskond on võimsalt arenenud.Niisama arvamusi?
vaatan, et mitte ühtegi puhkepäeva sul ei ole. kas taastud järgmise päeva trenniks ilusti ära?
Bulletproof
Memberselline teema on olnud. pane otsingusse, leiad head nõu
Bulletproof
Membertere. tahaksin teada kas on mõtet tellida treeningkava,kas keegi on sellega kokku puutunud ja on ka märgatavaid tulemusi kuskil 1-2 kuuga?soovitan tellida lisaks ka toitumiskava, et rannahooajaks võimalikult hea välja näha
Bulletproof
MemberMis arvate sellest rinnapäevast?1.päev
Surumine pingil 12,10,8,6,4,2 kordust
surumine kaldpingil 4×8
Prantsuse surumine 12,10,8,6,4,2 kordust
Plokk 4×8
Kõht
2.päev
Jalg ja õlg
3.päev
Selg ja biitseps
rinnakava muredega soovitan pöörduda Hr K. Leesmanni poole.
Bulletproof
MemberPäris kõva sangpommispets oli saates.kuigi sangpommi loopimiseks pole talenti vaja, oli päris hea vaadata, kuidas ta oma mütsi peas sättis
Bulletproof
Memberhüppenööriga vast keeruline a la 40 mintsa järjest karata…
Bulletproof
Membervõlts värk- minu arvamus. muidu hea idee…