Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberSelleks ei pea üldsegi kulturistiks hakkama, et sihukest trikitamist teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>prooviga kõik õhtul kodus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberyhe tunniga on v6imalik alla v6tta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei teadnudki,aga kui palju siis saab tunniga maximum alla v6tta(kiire kaalukaotus kahjustab ju tervist)kui hommikul ärkad, astu kohe kaalule. käi ära wc-s ja kaalu uuesti. saad teada, kui palju pn võimalik alla võtta minutitega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2009 at 3:39 p.l. in reply to: Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine mul endiselt ei tööta #203597Bulletproof
MemberFitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine endiselt ei tööta mul.sama siin. a topelt klõpsu ei ole veel täheldanud, et vaja läheks….
Bulletproof
Membermida 8. punkti all mõtled?
Bulletproof
MemberProovi tätisa ilma piimata. Näiteks alguses prae kergelt mingeid juurvilju (mina ostan “Mehhiko segu” külmutatud juurvilju), aga võib ka näiteks sibulat ja tomatit praadida. Võib panna ka mingit liha sisse (kas või sinki). Siis löö pannile munad ja mulju laiali. Lisa maitseaineid ja juustu.Viimastel päevadel olen teinud omleti munadest, keefirist, kookosepiimast, krabiburgeritest, juustust, juurviljadest, chili kastmest, piprakastmest ja kolmest erinevast piprast. Aeg-ajalt lisan ka seeni. Väga maitsva ja rammusa omleti saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Söön juba vähemalt 5 aastat iga päev omletti. Ei tüüta ära, kui aeg-ajalt erinevaid asju omletti lisada.päris massive omlett sul. a kas sa hapukoort ega törts vett ei lisa? ja kas õli kasutad praadimisel?
Bulletproof
Memberkui kunagi noorem olin, siis oli enne poksitrenni sama jama- närv tuli sisse. a ma leidsin sellele lahenduse- muusika.
Ntx
LL Cool J- Mama said knock you out
Bulletproof
Membervaadake video läbi ja tänaval hätta ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
MemberVastastel natuke häbi teda lüüa pole või..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fight on fight. ise tuli ringi, mõelmad võidu eest
Bulletproof
MemberTubli-tubli, see mu onu talu (kui just mõni teine samanimeline ei ole)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no see talu asub Kuusalu vallas…
Bulletproof
Memberöeldakse, et sulle mõjub hästi see mesi, mis on korjatud su elukohast 100 km raadiuses. Ise söön Palu mesindustalu mett
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberäi ja ämm on mesinikud. Eesti Mesinike Liidu liikmed ja puha. Osta saab Mustakivi ja Priisle turult. Hea puhas Eesti mesi!
Bulletproof
Memberkle HI. kui poksis lüüakse ainult kätega, ei tähenda see, et jalgu ei kasutata. jalgadega liikumisel on poksis tähtis roll!
Bulletproof
MemberOn küll vahet, kick-i vennad õpivad kahte asja korraga ning lõpptulemus on see et ei oska kumbakit, olen näinud küll neid kick-i mehi kes koti taguma hakkavad, tehnikast pole tolkugi. Kõigepealt võiks oma ala profi käest õppida käte tehnika selgeks ja siis hakata jalga kaasama. Head poksi treenerid on kogu oma elu keskendunud käsivõitlusele ilma muude vilede ja kelladeta. Minu arust on parem keskenduda ühele asjale ning kui see selge õpitud siis edasi areneda.see, et tehnikast pole tolkugi on sellest, et ei ole õpetatud õigesti- olen nõus. Kuid kui kicki õpetab oma ala proff, siis saab ka selle ilusti selgeks. Miks peaks olema poksi proff parem õpetaja kui kicki proff?
Bulletproof
MemberKõigepealt võiks jah poksimise selgeks õppida kui kohe kick-i peale minna. See on minu soovitus algajale.ei ole vahet
-
AutorPostitused