Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberPalju õnne võidu puhul!
Bulletproof
MemberAudentese meditsiini keskuses on DR Mardna kes on väga hea arst!ei ütleks. käisin seljavaludega tema juures. ta ei tahtnud kuulatagi, mis mul eelnev ravi seljaga olnud oli. määras kohe mingi elektriravi, sellest polnud tolku…
läksin pärast Dr Tiit Ilvese juurde, tema ütles kohe, et selgrool degeneratiivsed muutused ja nö “lekkiv disk”.
Bulletproof
Member90 sek tööd ja 90 sek puhka. Väga tähtis osa on soojendusel. 5 min kerge tempo 5 min keskmine tempo ja 5 min kerge tempo ja alles siis 4*90 sek töö ja 90 sek puhkust.ja lõpus veel 5 minutit cool-down!
Bulletproof
Membermis sind piinab?
Bulletproof
Memberpäris hea. võiks võidu ära võtta!
Bulletproof
Memberhuvitav, kasutan nii tööl kui kodus explorerit, kuid sellist probleemi ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
MemberH.I.I.T. – kas joostes(nagu plaanisid) või rattal või sõudetrenazhööril – vastavalt võimalustele ja vajadustele.ise teen samuti HIIT programmi järgi rasvapõletust
Bulletproof
Membermis asi see nüüd oli?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Membervõtke 2-3h korraga ilma kreemita ja asi ants, ma 6 päeva järjest võtnud asi sujub.olen juba varasest noorusest samamoodi teinud. ei tohi korraga liiga palju võtta lihtsalt. pole kordagi veel nahka tulnud.
Bulletproof
MemberMilleks? Käin trennis ja siis tulen koju ja teen kõhulihaseid kodus? Pigem juba kohe kõik korraga..good point muidugi. ma ise otsisin endale kusagilt mingite korvpallurite jõusaali kava. seal on jaotatud treeningkava kaheks osaks ja mõlemas osas teede terve keha läbi, mis mulle suvel väga sobib
Memberoluline on vist lisada, et toitumine kaalu vähendamiseks/rasvapõletuseks.
Bulletproof
MemberKui Rotteri arvamusest sedavõrd lugu pead, et spetsiaalselt tema hinnangut küsida oskad, siis vast aimad isegi, milliseid korrektuure antud einesse vaja teha.pean Rotteri arvasmusest väga lugu, selles pole küsimustki.
kui Goleteral`i küsimusele vastata, siis ei ole täheldanud küll, et uimaseks tõmbaks. mul ülejäänud söögikorrad suht süsivesikuvaesed…
Bulletproof
Membermul läheb hommikul 75g müslit 2,5% piimaga, u 100g rosinatega kohupiima ja roheline tee meega.
paluks Rotteri arvamust.
Bulletproof
Membervaja on järjepidavust, mida minu paljudel naistuttavatel puudu jääb. kevadel mõtlevad, et teevad trenni ja saavad suvehooajaks vormi, kuid peale paarinädalast treenimist on isu läinud…
Bulletproof
Membertee tõmbeid plokil selja taha. ka muid selja harjutusi. need aitavad sind edasi. kuid kõige paramini lõuatõmbeid saab arendada ikka lõuatõmbeid tehes!
-
AutorPostitused