Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
Memberise teen säärele 3×30 ja väikse raskusega. trapetsile 3×12 ja piisab täiesti.
Bulletproof
Membervaata ringi ka foorumis Ost, Müük, Vahetus.
mõni kord seal häid asju ja enamasti ka kõvasti soodsamalt, kui poest osta.
Bulletproof
MemberMulle tundus ka, et nagu füüsika ei pea paika selle pildi peal.Selle pildi järgi peaks jalad nagu ära vajuma.
selle fenomen: “klõps tuleb teha õigel hetkel”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 7, 2009 at 4:29 p.l. in reply to: NBA tähtmängija sai toidulisandi tõttu võistluskeelu #211954Bulletproof
Memberhuvitav, kas siis Magicul endal ei ole arsti, kes enne ametliku proovi andmist mehed üle vaataks ja veenduks, et kõik näitajad korras oleks?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
MemberTere. Tahaks teada, mis keha osadele ( kui võimalik, siis harjutused) tuleks teha trenni jõusaalis, et korvpalli “oskused” areneksid.Aitüma.
Bulletproof
Membersoovitan tõsta aeroobse treeningu jõusaalipäevast eraldi päevale. paistab, et sul jääb puhkuseks(loe: arenemiseks) vähe puhkeaega, kui tee 6x nädalas trenni…
Bulletproof
Membermis eesmärk kava kasutamisel?
biitsepsile-triitsepsile sul ainult 3 harjutust. oled selle kava järgi teinud ka? lihase toonuseks peaks piisama, kuid kasvuks mitte.
Bulletproof
Member4. vahetaksin jõutsükli ajal harjutusi peale ühte kuud, muidu harjuvad lihased ära ja areng pidurdub
Bulletproof
Memberise olen pannud süsivesikud ja valgu ühte patta. ja rattasõidu ajal võid loomulikult spordijooki kõrvale juua.
Bulletproof
MemberMeie harrastame peale jõusaali sauna. Viskame võidu leili ja libistame õlut koos…mul ka ainult see sauna-õlle rühmatreening. kuna treener puudub, siis peab ise improviseerima treeningu pikkuse ja õllede raskustega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberma usun, et asi täitsa töötab (st lihast ta treenib aga kaalu ta küll ei kaota
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), oleneb muidugi intensiivsusest kui kõvasti see vidin raputab.
Mingi analoogia on sellel ka selle güroga, mida ka fitness.ee pood müüb.
Kuigi jah, naise käes ja sellises asendis seda näha võib tõesti panna fantaasia tööle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks veel: samas kui võtta arvesse kaevurite tugevad ja massiivsed käed siis need on samuti treenitud ennekõike löökhaamriga töötamisest ja see vidin osaliselt imiteerib seda tegevust.
videos räägiti selle vidinaga treenimisest 6 minutit päevas. huvitav, kas on siis mingit kasu sellest, see 6 mintsa on ju treenimise mõttes päris lühike aeg…
MemberKuna ma spetsiaalset kohta huumori jaoks ei leidnud siis äkki sobib see siia.Või polegi nii huumor ja toimiv värk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?päris hea. mõttetu vidin ja kutid ei saa ka naeru pidama…
Bulletproof
Memberhttp://rheumatic.org/sugar.htmAsenda suhkur meega, kui tahad jooke magusamaks teha.
no 146 põhjust küll ei oodanud
Memberpäris hea
Bulletproof
MemberJaa seda ma olen kuulnud jah, seega on see ju hea.Mitte just päris sama näide, aga peaaegu on see, et kui juua külma õlut siis keha kulutab selle soojendamiseks energiat ja see mis sa sisse jood lähebki piltlikult öeldes kasutusse. Aga no see on ikka väga optimistlikult öeldud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>põhimõtteliselt see protsess nii välja näeb jah, aga 1g alkoholis pidi olema ca 7kcal ja seda nö õlle soojendamisega ära ei põleta. kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused