Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
Membermis number see piletihinnaks on?
Bulletproof
MemberMina olin noorena korduvalt vastu nina saanud ja korduvalt oli ka ninaluus mõra ja kui kokku kasvas, siis nina vaheseintele lisandus igasugust jama ja lõpuks ei kannatanud enam nina kaudu hingata. Nina kuju oli väljast ok, aga seest oli täiesti sodi. Siis mingi paar aastat tagasi lasksin selle operatsiooni ära teha- kohaliku tuimestusega(kõige ebameeldivam osa oli just tuimestuse süstimine ninavaheseintesse, aga pärast oli enam-vähem. Arst tampis peitliga minu nina ja urgitses välja päris korralikud üleliigsed luutükid. Taastusravi oli ka mingi 1-2 nädalat, kus pidin iseseisvalt nina niisutama seest ja siis võeti lõpuks ka plaadid seest välja. Üldiselt ma ei kahetse, et selle asja läbi tegin. Nüüd saan korralikult hingata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul a la sama teema. jaanuaris lõikusele minek
Bulletproof
Memberhea on alustada vanemate foorumiteemade ja toitumisalaste artiklite lugemisega.
Bulletproof
MemberEi suitsumees ei ole, suitsu ei ole kunagi teinud.. Aga kuidas umbes seda pulsi nagu saada mõõta? Ei hakkaks nagu ostma 2000 eekust pulsikella ..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jooksmas muidu käin tihti ja osalen rahvajooksu võistlustel ka.
// Aga äkki kahjustba kõvasti vesipiip?
jookse sörki. jookse nii kiiresti, et saad veel rääkida
Bulletproof
Memberno nii. vastatud. läks kiiremini, kui arvasin. tavaliselt sellised küsimustikud kipuvad väga pikaks venima
Bulletproof
Membermina joon jõutrenni ajal vett. mõnikord küll ei ole erilist janu, teine kord läheb nii 800ml 1,5h jooksul. proovisin ka arctic spordijooki kunagi, kuid see ei sobinud. jättis suu kuidagi kuivaks ja ei kustutanud janu nii hästi kui vesi.
Bulletproof
Membermul on selline http://fishki.net/comment.php?id=54528
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> krt, naersin nii kõvasti, et nüüd ei tule und enamBulletproof
Memberisegi 0,5kg nädalas on päris korralik langus. see teeb ju 2kg kuus…
Bulletproof
Membertee siis jõusaal päeval ära ja mine jookse õhtul.
september 4, 2009 at 5:11 p.l. in reply to: Vaata täna Kanal2 – Nokitsejate suur võiduajamine! #217427Bulletproof
MemberTäna samal ajal Noktisejatega osalen ka Maire Aunaste saates, seega vahetage vahepeal kanalit ikka ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis sa Aunaste saates teed??
Bulletproof
Memberpäris hea VAHER
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Membersoovitan kõigepealt üle vaadata puhkehetked. palju öösel magad ja trennipäevade vahel peaksid olema ka puhkepäevad, eriti peale rasket treeningut.
Bulletproof
MemberKeegi on ostnud seda Saku Lite, kus väidetavalt on 30% vähem kaloreid, kui on kas ikka õlumaitse on ikka alles ja palju seal siis 100ml kohta kcal on?ah. eile jõin seda. Saku non-alcohol õlut meenutab. järelmaitse rõve
Bulletproof
Memberväga super
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Member176cm, 83kg, 24a
-
AutorPostitused