Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberOleb poksimise stiilist ka, kui liikuv oled.
Bulletproof
MemberTean endist kickpoksijat, kes põlvevigastuse tõttu vahetas ala ja hakkas tegelema poksiga.
Bulletproof
MemberKreatiin ja alkohol kokku ei sobi!
Kuid kreatiini võtmine jaota päeva peale ära, mina võtan hommikul, peale trenni ja õhtul.
Bulletproof
MemberTore, et keegi HIITi ka teeb, kuid arvan, et ühest korrast nädalast on vähe. Ise teen 3 jõusaalipäeva kõrvale 2-3 korda HIITi.
Bulletproof
MemberTutvusin eile natukene olukorraga ,sain tooted paika panin arvuta ja siis panin arvuti eest jooksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaliselt see nii kipub olema jah, kuid kui oled menüü paika saanud ja kalorid kokku löönud, siis on juba lihtne. Hoia kaloridefitsiiti u 300-500 päevas ja kaal hakkab langema.
Bulletproof
MemberNeed on lemmikud. Valin tuju/tunde järgi kaks harjutust jõusaali lõppu.
http://exercise.about.com/od/abs/ss/abexercises_2.htm
http://exercise.about.com/od/abs/ss/abexercises_3.htm
Bulletproof
MemberMina olen siiamaani teadmisel olnud, et alkohol viib kehast vett ikka välja aga ehk on asjad muutunud ??

mitte alkohol ei hoia, vaid östrogeen
Bulletproof
MemberA ja selle brandy kohapealt.
1g alkoholi=7kcal ja alkoholis on veel östorogeeni, mis soodustab kehas vee kinni hoidmist ja lisandub rasva. Alkohol alandab samas ka testosterooni taset…
Bulletproof
MemberKuidas jalgu ei saa teha? Kang turjal kükid, kang turjal väljaasted jne. Pealegi paneb kükk (mul ka muud jalaharjutused) ilusti rasva põlema. Mõned aastad tagasi ei saanud kükkida seljavigastuse tõttu- kohe hakkas ja rasvkude suurenema. Niikui jalgadel harjutusi tegema hakkasin, oli vöökoht kitsam.
Rasvapõletuseks teeksin eraldi päeval veel aeroobset! Kui treenitus vähegi lubab ja süda korras, siis soovitan soojalt HIIT programmi, supper rasvapõletuseks.
Söögi valikust minu enda näitel: kohupiim, kanafilee, kodujuust, tuunikala konserv, aedviljad, munad, roheline tee jne. Toitumise poolepealt on ka asjakohane ütlus: “Dont drink your calories!”
Bulletproof
MemberProovisin kunagi seda 8 min absi. Liigselt kuidagi kurnas kõhulihase ära. Hetkel olen jäänud 2 kõhu harjutuse juurde ja tulemus parem, kui selle 8min absi tehes.
Bulletproof
MemberKõht ja rind? Aga ülejäänud?
Bulletproof
MemberFüüsiline töö, sobiv toitumine ja kaalutõus ei tohiks olla probleem (rasva arvelt kaalus kasvatada on lihtne)
Bulletproof
MemberKa mittetreeningpäevadel
Bulletproof
MemberToitumise kohta on oi-oi kui palju teemasid siin foorumis. Otsi natuke, mulle meenub lausa üks teema, kus naisterahva toitumiskava tiptop korda sai.
Bulletproof
MemberKas kreatiini on siis mõtet üldse kuuridena võtta või mitte? Lugesin välja, et tulemus pidi umbes sama olema kui võtta 5-10gr päevas või teha kuurides.
Ning kui võtta 5-10gr päevas kas siis selle tarvitamist teha nii kaua kuni tops on tühi või teha ka vahepeal mingi paus kreatiini võtmisest?
Võtta kuuridena või mitte on täiesti subjektiivne. Eks kõige parema pildi anna ette ikka katsetamine.
-
AutorPostitused