Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberIse võtan vähemalt neljal õhtul nädalas. Mõjub lihastele lõõgastavalt ja tagab hea une.
kaltsiumit, tsinki eraldi lisaks ei manusta.
ja annus 350mg
Bulletproof
Member
??:”> päris heaBulletproof
Memberpeale treeningkava muutmist/ uue võtmist, st iga 3 kuu tagant nädalake puhkust.
Bulletproof
MemberKõige lihtsam oleks vast süsivesikuid piirata, samas peavad need omal kohal olema peale treeningut!
Rasvu põletada, ilma lihast kaotamata-HIIT. Töötab hästi!
Bulletproof
MemberAeroobset trenni teen video järgi. Seal on siis hüppamist, erinevaid lööke kätega ja jalgadega jne. Kõikide mu trennide kestvus on umbes 1 tund. Vahel 45 minutit, vahel 1.15.Soovitan sul lugeda: http://www.fitness.ee/artikkel/752/hitt-ko…susega-treening
Bulletproof
MemberKõige odavamalt saaksid ilmselt siis, kui läheksid mesinike juurde ja aitaksid neil ise ilma abivahenditeta mett tarudest koguda. See oleks nagu magus valu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul äi-ämm mesinikud, st mul tasuta mee saamisega probleeme ei ole ja saab valutult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
MemberOlen 164 pikk ja kaalun 62 kilo. 25 aastane naine olen. Kehaline aktiivsus on selline, et teen 5 või 6 korda nädalas trenni. Kodus videote järgi. 3 korda lihastele ja 3 korda aeroobset. Ülejäänud osa päevast ei liigu eriti. Istuv töö on.Aeroobne treening on milline? Kestvus?
Bulletproof
Membertreeningkava saad: tööriistad- treeningkavad. loe ka artikleid, surfa foorumis. Selliseid teemasid on miljon
kõige mugavam viis oleks tellida treening- ja toitumiskava!
Bulletproof
MemberKui palju sa osta sooviksid?Olemas head mett Jõgevamaal, Tartusse saaks teinekord üksiti kaasa võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma lihtsalt pakkusin välja parima variandi (kui mul oleks vaja hankida)Bulletproof
Membertarbi päeva jooksul ka piisavalt vett.
Bulletproof
MemberKreatiini võta kuuridena, kui just tsitraat pole. Proteiini peaks saama päeva peale 2,2 g keha kg kohta. Serious Massil peaks mõõdukulp ju kaasas olema, seda siis peale treeningut 1-2 täit šeikerisse.
Bulletproof
Memberei tea, kuidas Tartus on, a Tlnas ostaksin turult, otse mesinikult. Sellisel juhul ka kindel kvaliteet!
Bulletproof
MemberKüsimus siis selles, et kui teen enamus harjutusi 4×10, siis kas piisab käte päeval 3st harjutusest biitsale ja 3st harjutusest triitsale?Herr Otsuse raamatust üks tähelepanek: seljale,
õlale, reitele aitaks kolmest, rinnale kahest, biitsepsile,
triitsepsile, säärtele ühest harjutusest.
Bulletproof
Membermilles nüüd küsimus on?
Bulletproof
MemberMihkel Mardnaga halvad kogemused, jättis ükskõikse mulje. Kui sa tippsportlane pole, siis erilist abi temalt ei saanud… sry, sain ikka- sain korralikust hulgast rahast lahti
“> -
AutorPostitused