Skip to main content

Bulletproof

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 1,277 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: PALJU ÕNNE NATALIA! #291456
    Bulletproof
    Member

Palju õnne!

in reply to: Seljaprobleemid #291423
    Bulletproof
    Member

kas see tähendab nüüd seda, et pean ka tavalist kükki mõnda aega kergemate raskustega tegema?

Rinnalt surumist ja kangi tõmbeid vastu kõhtu ettekallutades see ei mõjuta?

Mina peale oma selja ära tõmbamist teengi kükke kergemate raskustega, vööga loomulikult. Kangi tõmbeid vastu kõhtu tehes kasutan samuti seljavööd. Lamades surumisel selg tunda õnneks ei anna.

in reply to: Jõusaalid #291421
    Bulletproof
    Member

kas keegi Fitness 4U-s kah käib?

Olen ma ikka rumal, esimest korda kuulen sellisest klubist

in reply to: mis oleks head toidulisandid. andke nõu #291386
    Bulletproof
    Member

Oskab keegi veel aidata kust banaani – šokolaadi hear 80 osta saab ? Oleks hädasti vaja !!

Miks sul seda HÄDASTI kohe vaja on siis?

in reply to: Toitumiskava näidis #291385
    Bulletproof
    Member

Kas oled oma BAV ja päeva lõikes tarbitavad kalorid kokku arvutanud?

in reply to: Seljaprobleemid #291341
    Bulletproof
    Member

mul jälle väga veider see, et ainult PAREMAS pooles alaseljas on valu ja tundub täiega nagu lihasevalu.

Huvitav on ka see, et trennis ei tundnud midagi (tegin eeskükki, õlapressi kangiga ja jõutõmmet, jõusaal oli ILGELT külm), vaid kaks päeva hiljem hakkasin väikest sugulast sülle võtma ja siis tundsin järsku, terav valu käis seljast läbi.

Just ainult paremalt poolt selgroogu. See ongi imelik. Diski vigastus see ei saa olla. Kas tavaline lihaserebend äkki?

võimalik, et tegid alaseljas mõnele süvalihasele liiga.

in reply to: Põleta rasva trenni tegemata! #291322
    Bulletproof
    Member

Ma millegipärast usun, et tegemist on tõlkeapsakaga… või keegi kuulis valesti.

Uuringud jaheda veega olid sekundites…mitte küll lihtsalt ülevalamine, kuid aitab ka see.

aga apsakast mõni neiu aru ei saa ja piinabki end 18 kraadises vees

in reply to: Fast HT-R #291287
    Bulletproof
    Member

Tegelikult toidulisandeid päris algajale ei soovitaks ju üldse nagu hea tava siin foorumis ikka on ?

Nojaa, a kust maalt algab ja lõppeb “algaja” staatus?

in reply to: Jõusaal. #291282
    Bulletproof
    Member

Mu kaasa vaatas eelmise aasta lõpus ringi ja oli leidnud, et MyFitness päevane pakett kõige soodsam.

in reply to: Fast HT-R #291244
    Bulletproof
    Member

Tõsi, aga see eeldab seda, et ma ostan juba kaks pakki asju… Lihtsam on ju osta üks
    in reply to: HULK #291198
    Bulletproof
    Member

Nagu filmist välja karanud

in reply to: Põleta rasva trenni tegemata! #291168
    Bulletproof
    Member

No hea, et vähemalt toitumisalased nõuanded olid suht adekvaatsed.

Jaa, aga neid oli suht vähe. Kasulikum oleks lugeda jrx`i grafomaaniat!

in reply to: ülakeha proportsioonidest #291162
    Bulletproof
    Member

Selja ja õla harjutused annavad laiemat look`i juurde küll. Eriti selja harjutused. Jõudu tööle!

in reply to: Väljaastega kükid, kuidas parandada? #291083
    Bulletproof
    Member

Kükke, nii tavalist kui ka väljaastega varianti, on üldse kaalukamatel inimestel raske teha ja paljudel on põlvedega probleeme. Tasub tõesti väikeste raskustega, või üldse ilma koormuseta, neid sooritada ja ego ukse taha jätta

Täpselt. Tuleks teha väiksemate raskusteaga, kuid seerias rohkem kordusi. Hetkel teen ka ise nii, et põlvedele koormus väiksem oleks.

in reply to: Algaja soovib ilusat pihta. #290710
    Bulletproof
    Member

Lokaalselt rasvu põletada kahjuks ei saa. Kõige paremini võtab alla ikka nii, et sööd vähem, kui päevas ära kulutad. See ei tähenda nälgimist!

Sii foorumis on olnud sinu sarnaseid abipalujaid päris palju. vaata natuke foorumis ringi.

Kui ei viitsi, siis on alati lihtne väljapääs- telli treening- ja toitumiskava.

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 1,277 total)