Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberPalju õnne!
Bulletproof
Memberkas see tähendab nüüd seda, et pean ka tavalist kükki mõnda aega kergemate raskustega tegema?Rinnalt surumist ja kangi tõmbeid vastu kõhtu ettekallutades see ei mõjuta?
Mina peale oma selja ära tõmbamist teengi kükke kergemate raskustega, vööga loomulikult. Kangi tõmbeid vastu kõhtu tehes kasutan samuti seljavööd. Lamades surumisel selg tunda õnneks ei anna.
Bulletproof
Memberkas keegi Fitness 4U-s kah käib?Olen ma ikka rumal, esimest korda kuulen sellisest klubist
Bulletproof
MemberOskab keegi veel aidata kust banaani – šokolaadi hear 80 osta saab ? Oleks hädasti vaja !!Miks sul seda HÄDASTI kohe vaja on siis?
Bulletproof
MemberKas oled oma BAV ja päeva lõikes tarbitavad kalorid kokku arvutanud?
Bulletproof
Membermul jälle väga veider see, et ainult PAREMAS pooles alaseljas on valu ja tundub täiega nagu lihasevalu.Huvitav on ka see, et trennis ei tundnud midagi (tegin eeskükki, õlapressi kangiga ja jõutõmmet, jõusaal oli ILGELT külm), vaid kaks päeva hiljem hakkasin väikest sugulast sülle võtma ja siis tundsin järsku, terav valu käis seljast läbi.
Just ainult paremalt poolt selgroogu. See ongi imelik. Diski vigastus see ei saa olla. Kas tavaline lihaserebend äkki?
võimalik, et tegid alaseljas mõnele süvalihasele liiga.
Bulletproof
MemberMa millegipärast usun, et tegemist on tõlkeapsakaga… või keegi kuulis valesti.Uuringud jaheda veega olid sekundites…mitte küll lihtsalt ülevalamine, kuid aitab ka see.
aga apsakast mõni neiu aru ei saa ja piinabki end 18 kraadises vees
Bulletproof
MemberTegelikult toidulisandeid päris algajale ei soovitaks ju üldse nagu hea tava siin foorumis ikka on ?Nojaa, a kust maalt algab ja lõppeb “algaja” staatus?
Bulletproof
MemberMu kaasa vaatas eelmise aasta lõpus ringi ja oli leidnud, et MyFitness päevane pakett kõige soodsam.
Bulletproof
MemberTõsi, aga see eeldab seda, et ma ostan juba kaks pakki asju… Lihtsam on ju osta üks
Bulletproof
MemberNagu filmist välja karanud
Bulletproof
MemberNo hea, et vähemalt toitumisalased nõuanded olid suht adekvaatsed.Jaa, aga neid oli suht vähe. Kasulikum oleks lugeda jrx`i grafomaaniat!
Bulletproof
MemberSelja ja õla harjutused annavad laiemat look`i juurde küll. Eriti selja harjutused. Jõudu tööle!
Bulletproof
MemberKükke, nii tavalist kui ka väljaastega varianti, on üldse kaalukamatel inimestel raske teha ja paljudel on põlvedega probleeme. Tasub tõesti väikeste raskustega, või üldse ilma koormuseta, neid sooritada ja ego ukse taha jättaTäpselt. Tuleks teha väiksemate raskusteaga, kuid seerias rohkem kordusi. Hetkel teen ka ise nii, et põlvedele koormus väiksem oleks.
Bulletproof
MemberLokaalselt rasvu põletada kahjuks ei saa. Kõige paremini võtab alla ikka nii, et sööd vähem, kui päevas ära kulutad. See ei tähenda nälgimist!
Sii foorumis on olnud sinu sarnaseid abipalujaid päris palju. vaata natuke foorumis ringi.
Kui ei viitsi, siis on alati lihtne väljapääs- telli treening- ja toitumiskava.
AutorPostitused