Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
Membersee HIIT treening jah, aga ma mõtlen mingit alternatiivi sellele. noh kas niisama aeroobne vms ?ma saan aru, et HIIT parim, aga algajatele seda ei soovitate, niiet. midagi muud paluks
No mis staadiumist lõpeb “algaja”. Üldse pole siis varem trenni teinud? Kõik kooli kekatunnid on vahele jäetud?
Bulletproof
MemberBulletproof
Member1. okei aga järgmine effektiivsuselt? ma pigem mõtlen et kas ainult aeroobne, ainult jõusaal või need kuidagi kombineeritud. ja pea meeles, peamine eesmärk on rasva kaotada peale pikka massi/jõusaali tsüklitBulletproof
MemberTere!Soov kaalust alla saada. Olen väga aeglase ainevahetusega. Trenni teen, liigutan ennast ja midagi ülearu ka ei söö. Jõusaalis olen käinud järjepidavalt 1a, ennem käisin ka, aga siis tulid pausid sisse. Eelmine kevad alustasin jalgpalliga 2 korda nädalas, mida sai ka talvel mängitud(iga mäng 1,5-2,5h, ka suvel) ja enne suve hakkasin ka jooksmas käima, u 6km 2 korda nädalas. Soov jällegi jooksma minna ja siit ka küsimus; Kas tohikisin mõnda rasvapõletajat tarbida? Olen 16. a, olen u 180cm pikk ja kaalun 75kg. Ei tarbi pulbri kujul toidulisandeid(mass ja kreatiin).
Tänan igasuguste soovituste eest
Ega siin jalgratast leiutada ei ole. Vaata oma toitumine üle. Foorumis surfates saad targemaks.
Kindlasti peaks omal kohal olema aeroobne trenn või ntx HIIT.
Bulletproof
MemberBulletproof
MemberPolnud nagu midagi uut kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
MemberEelmise kava järgi tegin jõutõmmet ntx üle nädala. Eks oleneb eesmärkidest ka…
Bulletproof
MemberMa olen mõelnud mitu korda, et kas peab läbi tegema kõik treeningtsüklid, et lihas normaalselt areneks `? (jõutsükkel, massitsükkel ja reljeef)Siiamaani ainult teinud ainult põhimõtteliselt massitsüklit, kas sellest võib ka tingitud olla aeglane lihaskasv ?
Kui massitsükkel ja lihaskasv ei käi käsikäes, siis tuleb vaadata toitumine üle nagu eelkõneleja juba soovitas.
Bulletproof
MemberSiin foorumis päris palju sarnaseid teemasi. Surfa ringi.
Põhireegel ikka see, et söö rohkem, kui kulutada jõuad, küll see mass ka tõusma hakkab.
Bulletproof
MemberHey hey
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuidas selle söömisega siis ikkagi on?
Mitte süüa enne trenni (jõusaal) mitu tundi ja mitte süüa pärast trenni kui mitu tundi?
Olen kuulnud, et peale trenni toimub ka veel rasvade põletamine?
Eesmärk on jõusaalis põletada rasvu ja saada keha trimmi (mitte musklisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ott Kiivikas kunagi kirjutas ühes teemas:
lihtsalt vastuseid on tulnud juba üksjagu, teeme mõningad põhitõed selgeks.
1) Treeningjärgse shakeiga me ei tõsta ega langeta kehakaalu – see sõltub ikkagi ööpäevasest kulutusest ja tagasisöödava energia suhtest.
2) Treeningjärgse taastusjoogi mõte on eelkõige taastada energiavarud ja peatada katabolism ehk lihaste lagundamine
3) Treeningjärgse taastusjoogi süsivesikute ja valkude suhe peas olema 2:1 või 3:1 süsivesikute kasuks.
4) Ostes valgubaasil toote lisa sinna alati süsivesikuid
5) Joo taastusjooki ükskõik peale millist treeningut (mitte ainult peale jõusaali)
6) Klassifitseering mass, dieet , taastus – see on lihtsalt vajalik, et inimesed paremini orienteeruksid ja ei oleks üks suur hunnik ühesuguseid tooteid, põhimõte on üks, parem taastumine (treening määrtleb ära selle, milline see tulemus saab olema, kes tõstab hakkab rohkem tõstma, kes jookseb muutub vastupidavamaks jne.)
Bulletproof
MemberSelle dieedi ajal süüakse 500 kilokalorit… no nii vähe süües kaotabki kõvasti kaalu, kuni surmani
Bulletproof
MemberSoliidne number. Palju õnne!
Bulletproof
MemberMõlemad variandid on terve keha treeninguks. Tehke vaheldumisi.
Bulletproof
MemberThumbs up
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eks nende lapsed tahavad ka süüa…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jep. elame ikka kapitalistlikus ühiskonnas, kus ainus eesmärk on kasum
Bulletproof
MemberPikematel inimestel on üllatus-üllatus pikemad lihased, mida vaja rohkem pommitada ehk siis kasv on natuke raskem ja vormilt pole me väga põkid. Jõutõstmises on erinevused isegi suuremad ja paljudes massiharjutustes samuti – pikemate jäsemetega tegelastel on teatud harjutustes eelised ja teistes on jällegi sooritamine raskendatud.Aga Kalmus on päris põkk ja ta pole ka lühike poiss ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused