Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberSee on nüüd teine nädal.Aga küsimus veel. Kas siin kavas mingi harjutus treenib ka trapetsit? Ja kui ei siis mis päeva võiks lisada trapetsi harjutusi?
Ei tee ka mina eraldi trapetsit ja see areneb kenasti. Arvan, et saab ka selle kava järgi tehes piisavalt koormust. Tee selle kava järgi kuu ära, kui tunned, et trapetsile kuidagi ei mõju, siis lisa harjutus.
Bulletproof
MemberTervist!Ma viin läbi uurimistöö teemal “Geomagneetilised tormid ja inimene” ja ma sooviksin saada kiiresti Teie arvamust.
See ei võta üldse mitte palju aega, kõigest 2 küsimust:
1) Iseloomustage oma meeleolu ja füüsilist aktiivsust täna praegu 10-palli skaalal. (1p on kõige halvem ja 10p on kõige parem)
2) Kui on mingisuguseid spetsiifilisi sümptome (nt magamatus, söömishäired, närvilisus vms), siis postitage palun. Kui puuduvad, siis pange lihtsalt kriips.
Palun Teid vastata tõsiselt nagu reaalsuses on.
Tänan!
1) Meeleolu 8, aktiivsus 5 (puhkepäev)
2) –
Bulletproof
MemberEnda bench press koosnes pmst sellest.http://magazine.stack.com/Exercises/5079/Bench_Press.aspx
Tegin vahel ka kaheseid seeriaid lõpus.
On sellest kasu ka ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasulikkusest saad ainult sina aru. Keegi ei saa seda ju ette öelda.
Bulletproof
MemberViimase 4 kuuga olen juurde võtnud 1 kg, seega oodatud tulemust sellise toitumisega pole saavutanud. Viimase kuu olen vee asemel rohkem hakanud tarbima mahla ja morssi (kodused sõstra ja õuna). Mida peaksin veel toiduplaanis muutma? Kas oleks mõtet veel mingeid toidulisandeid (kreatiin või miski) tarvitama hakata, kuna lihtsalt lihttoiduga praegu eesmärgini ei jõua? Ise ei ole väga soovinud neid kasutama hakata, kuna mingi võistlussportlane ma ei ole ning olen kuulnud suhteliselt vastakaid arvamusi nende kohta ja olen üritanud ilma hakkama saada (olen tarvitanud ainult Lean gain ultralife´i).Päris pikalt (3 kuud ehk) olen ka kasutanud ühte kava http://www.fitness.ee/treeningkavad/17
Nii lihasmassi kui jõudu on sellega praegu minimaalselt juurde tulnud.
Kas peaksin võtma uue kava? Äkki oskab keegi soovitada mingit kindlat kava?
Tänud!
Kas selle kava järgi tehes taastud järgmiseks trenniks ära? Vb oleks mõistlikum võtta kava, mis on jaotatud 2-3. Kõige olulisem on treeningpäevade vaheline puhkus, siis lihas kasvab.
Bulletproof
MemberMõlemad on olulised.Amen to that
Bulletproof
Memberok. siis ikka puhkepäev.Aga veel siuke küsimus, et täna oli selja päev ja viimast harjutust lihtsalt ei jõudnud teha. Lihas oli nagu täitsa kinni ja jõud oli kadunud. Kas see on ültse kasulik kui nii kõvasti teed, et lihtsalt ei jõua enam? Sama oli ka eilse rinna päevaga, hantlitega lihtsalt ei jõudnud teha. Käsi lihtsalt vajus maha.
Kui kaua selle kava järgi teinud oled?
Bulletproof
MemberKreatiin ei kasvata ei lihasmassi ega suurenda löögijõudu. Kreatiinil on mingil määral mõju lihasmassi kasvule läbi selle, et a) treeningul on võimalik rohkem pingutada kreatiinfosfaadil põhineva energiavahetuse arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lihasesse koguneb mingil määral vett rohkem, tekitades mulje, et lihas kasvab. Kui jätta kõrvale vee mõju, siis kreatiinil otseselt ei ole mingit mõju lihasmassi kasvule. Kõik tuleb ikkagi läbi spetsiaalse jõutreeningu.“Kreatiin satub lihasrakkudesse veega seotuna. Mida rohkem kreatiini, seda rohkem vett lihaskiududes. Teaduslikud uurimused on näidanud, et kui lihasrakkude maht suureneb vee tõttu, siis suureneb ka proteiini süntees, samas aga proteiini lagunemisprotsess aeglustub. Seda võib samastada lihaste kiirema kasvuga, lihaskiud muutuvad mahult suuremaks, tugevamaks”
Võetud esimeselt lehelt Kleepekas- kreatiin
Bulletproof
Member1. päev – Esmaspäev – Rind, kõht SeeriaSurumine kangiga lamades kaldpingil 4 x 8 – 12 vaata
Surumine kangiga lamades negataiivse kaldega pingil 4 x 8 – 12 vaata
Surumine hantlitega kaldpingil 4 x 8 – 12 vaata
Ületõmme hantliga (pullover) 4 x 8 – 12 vaata
Lendamine hantlitega lamades 4 x 8 – 12 vaata
Soovitaksin sul need harjutused teha nii, et iga seeria suudaksid teha 12 kordust. Siis lihas ilusti verd täis.
Ntx minule negatiivse kaldega surumine ei sobi, siis võid mingi aeg selle harjutuse asendada horisontaalpingil surumisega või hantlitega surumisega horisontaalpingil.
Bulletproof
MemberKüsimus siis spetsialistidele. Mida juua või mis toodet soovitaksite Teie? Tegelen nii võrkpalli, jooksmise ja jõusaaliga.Eesmärk oleks kaalu juurde, st lihasmassi efetiivset kasvu.
ntx kreatiin või mõni massilisaja.
Bulletproof
Member1) 25 pähkleid, 25g sihvkasid, 1 activia, 70-80g-st kuivainest neljaviljapudru,50g rosinaid, 200g 4%kodujuustu, 2 viilu juustu, rasvatu kohupiim 100g, 3 kuivatatud virsikut, 1 125g jogurt, vahest 2 klaasi piima, ( täna ntx veel lisaks 250g isetehtud õunakooki), linaseemneõli 10g ja pool tablet multivitamiini2)5 muna sh. 3 kollast, 1 viil leiba, 100g rasvatut kohupiima, 10g linaseemneõli, 5g lõheõli, 1,5 klaasi piima 2,5%-st, pool tablet multivitamiini
mis nende munakollastega teed siis? viskad ära v? arumaisaa…
Bulletproof
MemberAaa.Ma mõtlesin, et see oli püramiid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>püramiid ntx 8,10,12,10,8
Bulletproof
MemberNii mure siis järgmine.. et teen praegu laadimis kuuri. hera80 dextro ja gretiin . ja massikavajärgi . ja nüüd siuke jama et üks rinna lihas ei taha areneda sama kiiresti siis ehk just parem. vasak on juba nagu kuju ja vormi võtmas aga parem . ei tea ei taha nagu areneda. mis teha? kas treenida siis paremat rinda rohkem? või treeningu ajal vasakule väiksem raskus ja paremale suurem või mis? olen suht võhik ja kohe algul siuke probleem ei tõsta just tuju:( tahtmist on ja vorm ka kiiresti tuleb aga et siuke jama nüüd siis ehk keegi oskab aidata!ette tänades.
pane oma kava üles siia
Bulletproof
MemberPlaan oleks siis igal teisel hommikul teha üks 5 kilomeetrine ring kalamajas.Viimane jooksmine aga toimus keskkoolis umbes 2 aastat tagasi. Füüsiline vorm on enamvähem keskmine, 21 a vana, 180 cm pikk ja 73-75 kg raske.
Kas hommikul peaksin kohe peale äratust tossud jalga panema ja uksest välja sööstma või peaksin enne midagi sööma?
Kuidas oleks kasulikum: pidevalt sörkides läbida see 5 km või joosta kiiresti ja vahel paar sammu käija?
Eesmärk oleks siis 6 kuupärast suuta joosta 3,2 km 12 minutiga( EKV jooksu standard millega 100 punkti saab.)
Edit: Kuidas soojendus peaks välja nägema?Kas seda on üldse vaja?
Väike soojendus võiks ikka olla enne pingutust. Kõige tähtsam on ikkagi järjepidevus. Alustad treenimist asja nimel, mis on 6 kuu pärast. Pead talitsema tasa ja targu.
Bulletproof
MemberA ja kas on mõistlik teha rinnalt surumist nii et 12,10,8,6 ning tõstan raskusi?alustan 55-ga lõpetan 70, 75 kuidas kunagi.
Tee nii nagu sulle sobib. Võid teha ka püramiidi vahelduseks.
Bulletproof
MemberMida pead silmas toitumise all? Olen kuulnud et saia söömine need tagumiku suureks. Aga mida veel?Kas on toite, mida ei tohiks süüa?
Asjad päris nii ei käi, et sai teeb tagumiku paksuks ja burger kõhu paksuks jne.
Toitumise all peetakse silmas ikka kogu menüüd, mitte, et saia ei söö ja ongi kõik OK.
-
AutorPostitused