Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberSurumine kangiga lamades 4×8-10+8-10Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil
Surumine kangiga lamades kaldpingil 4×8-10+8-10
Tõmme plokil ülalt ette vaata
Lendamine hantlitega kaldpingil 4×8-10+8-10
Ületõmme hantliga (pullover)
MIDA TÄHENDAVAD NEE READ 4×8-10+8-10
4- seeriad .
Aga mis mõttes 8-10 ja miks seal plus 8-10 on ? Kuidas neid sooritiada siis , millise ajavahega ja misssasja ?
Võib-olla on mõeldud nii
Surumine kangiga lamades 4×8-10
Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil 4×8-10
Surumine kangiga lamades kaldpingil 4×8-10
Tõmme plokil ülalt ette 4×8-10
Lendamine hantlitega kaldpingil 4×8-10
Ületõmme hantliga (pullover) 4×8-10
Bulletproof
MemberMure siis selles, et pole kunagi toidulisandeid kasutanud ja soov oleks nüüd hakata kasutama, aga ei tea millist osta. Seega palungi nüüd targematelt nõu. Trenni teen muidu 3-4 korda nädalas ja 6 kuud juba nii. Kaalun 74 kg ja pikkus on 184cm. Peale trenni olen siiani söönud piimatooteid lihtsalt (erinevaid kohupiimasid jne).Mis trenni teed? Mis eesmärk?
Bulletproof
MemberJa nüüd siis hommikul ja enne trenni kreatiin ja peale trenni kõiki kolme?Ette tänades, Siim.
Jah
Bulletproof
Memberolen lugenud seda artiklit ja mida rohkem loen seda nõutum olen
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
artiklis on öeldud et peaks sööma valku peale trenni, kuna ma mingeid piimatooteid eriti hea meelega ei söö üldse siis palju ma peaks endale nö sisse suruma seda et piisav oleks (olen 61kg, 170cm).
artikli järgi peaks ootama 1,5h süsivesikutega aga mu trenn lõppeb kell 8-9, ehk siis 10.30 sobiks üks banaan või mingid seemned siis?
ainuke õige asi mida hetkel teen on vist vesi trenni ajal..
.
Teema pikka, aga ehk leiad siit midagi.
Bulletproof
MemberLaia haardega, käed keha vastas, jalad pingil, ühe käega, plaksuga. Need tulid kohe meelde.
Bulletproof
MemberToitumiskava tundub küll igati OK.
Kahtlen, et lihase kasvatamiseks sellisest treeningkavast piisab.
Bulletproof
MemberSelge. Aga kas peale kuud selle kava järgi tegemist peaks ka kava vahetama? Ja kui jah siis mis kava järgi peaks edasi tegema?Ja nüüd mul see laadimine tehtu. Kuidas edasi võtta nüüd? 10g kreatiini päevas seda tean ja ju siis ka herat ja dextrot , aga mis aegadel võtta? Kas hommikul ja enne trenni oleks normaalne võtta ? Või siiski rohkem kordi seda võtta või siis muuta oma menüüd?
Ja veel jäi õhku küsimus, et kas on kasulik või pigem kahjulik kui trennis täitsa tühjaks treenida? No ikka nii tühjaks et isegi kätt on raske üles tõsta? Ja tänu sellele jääb mõni harjutus tegemata! Või äkki vähendada raskusi esimestel harjutusetel, et jõuaks päeva korralikult lõpuni teha?
Tänades nõuandjaid!
Kava peaksid suutma ikka ilusti läbi teha. Kõik seeriad ja kordused. Raskusi saad alati juurde panna/ära võtta.
Kava mina muudan u 2 kuu tagant.
Kreatiini võid hommikul ja tunnike enne trenni võtta küll ning peale trenni koos hera + dextoga.
Bulletproof
MemberBulletproof
MemberOK. Väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nüüd see küsimus, et kas üldse enne magamaminemist peaks midagi sööma? Võtsin massilisajat enne magamaminemist, sest kuskilt tulnud teadmine et enne magamaminemist peaks valku sööma. Ja kas keegi oskab soovitada kuskohast ma enda jaoks just õige toitumiskava saan kui ma ei tea ühtegi treenerit?Kindla kvaliteedi saad toitumiskava tellides. Muidu hommiku ja õhtusöögist saad infi ka siit
Bulletproof
MemberTere!Sooviksin saada jalgadelt ja kõhult pekki ära.
On pakkumisi kuidas toituda ja treenida?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks mida süüa(täpsemalt,asju palun nimetada).
Loe natuke foorumit. Keegi ei hakka sul siin individuaalset toitumis- ega treeningkava koostama.
Bulletproof
MemberBulletproof
MemberMinul siis selline probleem, et kõht hakkab ette tekkima. Muidu olin suht kõhna ja sain jõusaaliga ikka massi juurde, hakkasin 5 korda päevas sööma, üritasin rohkem tervislikke asju süüa, kasutasin massilisajat ja mingi aasta aega kasvas kogu keha ilusti. Nüüd aga viimasel ajal kipub kõhu kasvamine teistest kehaosadest ette ruttama. Kõhulihaseid teen 2 korda nädalas viimase asjana ühe korra ühesugust harjutust ja teine päev teistsugust.Kas viga otsida vähestest kõhulihaste harjutusest kuigi varem tegin neid samapalju või isegi veidi vähem ja pole seda probleemi olnud
Kas ma ikkagi ei toitu piisavalt õigesti?
Massilisajat võtan ennem magamaminemist ja vahelduva eduga lõunaoote asemel, kas see tekitab seda?
Ei tahaks toitumise arvelt ka midagi väga tagasi tõmmata, kuna ei soovi kogu keha kaalulangust.
Massilisaja peale trenni ja kindlasti peaks aeroobset mingil määral tegema, et rasva% kontrolli all hoida.
Bulletproof
MemberJaa, mul see “viga” küll, et peale trenni ei söö, sest olen arvanud, et mis mõte siis treeningul oli, kui peale seda veel sööma kukun. Ma ei teagi, kuidas õigem oleks toimida edaspidi. Kuigi ma ei ütleks, et ma kusagilt rasvasemaks oleks läinud, lihtsalt kui kaal nii edasi tõuseb, siis tekib hirm ikka küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas toituda enne ja pärast treeninguid
Bulletproof
MemberTere mul selline küsimus,et ma olen läinud selle suure talvega veits paksuks ja väike kõht ees.Ma hakkasin hiljuti tegema trenni.Mu trenn koosneb sellest,et ma ärkan söön natuke vaatan päeva uudisd läbi ja siis lähen jooksma,jooksen umbes 5-7km peale jooksu veits kosun
siis teen kätele natuke trenni ja siis kõhule kas mu trenni tegemise järjestus on õige või vale ja kui palju mul sellega aega läheb et saab tulemusi näha .
Äitäh.
Distants on OK. Kui suudad aeroobset 3-4 nädalas teha, siis peaks tulemusi varsti näha olema. Tähtis on järjepidevus ja veel tähtsam on toitumine.
Bulletproof
MemberTere, kuna vanust on juba piisavalt tunnen, et oleks aeg hakata käima jõusaalis. Olen käinud koos sõpradega mõned korrad, kuid probleem on siis selline, et ma ei suuda sundida ennast jõusaalis käima, nt. sõber jälle kutsub, siis ma ütlen, et mul kiire, koolis jäeti palju kodutööd jne. Kuid ma tean, et ma peaksin käima, pole just jõumees, ehk siis päris nõrk, imelik ka seal mingid nooremad kõrval, ise teed seal mingi tühja kangiga või mini raskustega jõudu, saan aru, et alguse asi, kuid ikkagi suht imelik. Ausalt üeldes, ei jaksa 10 lõugagi ära tõmmata. Kehalise õpetajagi noomis, et oleksin aeg juba jõusaalis käia.Et, siis kuidas teie saite inspiratsiooni jõusaalis käima hakata?
Tänan, Dnb.
Eks sunni end. Kui jõusaalis käimine saab harjumuseks, siis suudad ka nautida ja näed arengut. Kasuks tuleb kindlasti mingi eesmärgi seadmine. Kui mina kunagi alustasin, oli eesmärk suruda rinnalt 100 kg, kuigi esimesed seeriad sai u 50kg tehtud.
-
AutorPostitused