Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberMine varem magama ju
“>Bulletproof
MemberOK tänud vastajatele, ma vähe korrigeerin ümber ja ostan siis edaspidi 1.5 prossast piima, soomes 2.5 protsendist ei ole, täispiim on 3.5 protsenti, see vist on juba liiga rasvane ???lisan hommikusöögile paar muna ja muudan vähe ümber. kas peale trenni peaks sööma yhe banaani siiski ? või teeb sama välja kui lisada dextrot valgusheigile ? ja kas siis dedxtrot või maltot, või mõlemat ? seda võiks ka keegi täpsustada. aga tänan veelkord
“>Dexto on kiire ja Malto aeglase imendumisega süsivesik. Massi kasvatamise kohalt on Dexto parem valik.
Bulletproof
MemberPeale jõusaali muud trenni ei tee? Mõtlen midagi aeroobset?
Bulletproof
MemberKaua umbes peaks lihas saama puhkust, et uuesti teha harjutusi samale lihasele?Kõhulihast tee kasvõi iga päev. Ntx mul taastub see ilusti järgmiseks päevaks ära. Muidu on vast ok, kui nädalas korra-2 teeksid lihased läbi.
Bulletproof
MemberValku on juba piisavalt küll. Süsikaid on minu meelest normilt, u 50% kaloritest. Rasva võiks olla isegi rohkem, 100g kandis, see teeks u 30%.
Bulletproof
MemberToitumine. See, et vähe süüa, ei tähenda, et toitumine korras on. Ainevahetuse töös hoidmiseks 4-6x päevas oleks ok.
Bulletproof
MemberMul selline asi et ma olen paar talve juba jõusaalis käinud ja siis vahed sisse tulnud, vorm juba päris hea, aga mitu nädalat peaks nüüd järjepidevalt trenni tegema et massitsüklit mõtet proovida oleks ja et kui palju ta massi rohkem juurde annab võrreldes tavalise edasijõudnute kavaga. jaotatuna 3-ks kasutan.Ei näe põhjust, miks massitsüklit kohe ei võiks tegema hakata. Massi juurde saamine sõltub lisaks trennile ka toitumisest.Kui palju lõpuks juurde tuleb, on individuaalne.
Bulletproof
MemberAga kas hommikul ja enne trenni kreatiini ja dextrot võtta oleks vale? Dextro aitab kreatiinil kiiremini imenduda või eksin ? Ja ka kreatiini purgi peal kirjas, et võtta koos lahustuvate süsivesikutega?Ette tänades,Siim.
Kui sa massi tahad kasvatada, siis miks mitte. Muidu ma ei lahmiks süsikaid niisama sisse. Võta kreatiini ntx piimaga nagu AlanBastard siin ühes teemas soovitas.
Bulletproof
MemberTereÜldine plaan on alustada regulaarsete treeningutega jõusaalis ning teha korda oma söögilaud. Mis asja spetsiifiliseks teeb on see, et september kuni aprill tegelen aktiivselt jäähoki treeningutega 2 korda nädalas. Eesmärk oleks suvekuudel hea füüsiline ettevalmistus. Kaalu langetada plaanis ei ole, pigem tõsta, kuigi õige toitumisega loodan “päästerõngast” lahti saada. Siit ka siis küsimus, kas siin foorumis on mõni tegelane, kes suudaks mulle treening-ja toitumiskava kokku panna, kus on harjutused, mis tulevad kasuks jäähokis? Või tuleb otsinguid alustada välismaistelt lehekülgedelt?
Bulletproof
MemberOk. Tänud. Kui nüüd pikemalt järgi mõtlen, siis tõesti, sellel nö “puhkusenädalal” ei olnud toitumine tõesti nii hea kui trenninädalatel. Selles siis vist peituski asi.Siit õpetus kõigile- toitumist ei tohi alahinnata!
Bulletproof
MemberSiin jääb 6 päeva puhkust igale lihasele. See normaalne eks?
“>Jah.
Bulletproof
Memberhttp://www.justask.ee/a/1607 Ootan vastuseid:)Kuidagi väha lühike ja pealiskaudne. Ei tea, mis see sulle küll annab
Bulletproof
MemberMille puhul kasutatakse intervalltreeningut ja kas algajale üldse selline variant on sobiv?Sellist juttu on siin varemgi olnud. Vaatasin, et oled 44a. Kuua trenniga kokku puutunud oled?
Bulletproof
MemberÜhte näidet nägin siin kusagil jah, aga eks ma pean veel täpsemalt otsima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näidismenüü nädalaks
Bulletproof
Memberolen teinud kätekõverdusi, kõhulihaseid ja hantleid tõstnud ja mõni muu harjutus on kah veel. Nüüd siis hakkan ka jõusaalis käima ja eesmärgiks on ikka lihast kasvatada. Endale jäi silma see http://fitshop.fitness.ee/kombod/0/readmor…taarne%20kombo/ Kas on mõistlik või tuleks see mõte maha matta?Mõistlik oleks sul mõnda aega jõusaalis käia ja toitumine korda seada. Ega see kombo mingi imevahend ei ole.
-
AutorPostitused