Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberKui mul jõutrenn lõpeb kl 6 õhtul, siis seitsme ajal tuleb ikka aeglaseid süsikaid süüa? isegi siis kui massiperioodi pole käsil?Kui tahad rasvaprotsenti vähendada, siis ma peale trenni kiirete süsivesikutega ei liialdaks.
Bulletproof
MemberTegelikult on poes täitsa müügil kalapulkasid, kus on isegi kala sees, need ainult natuke kallimad ja paneering ei ole eriti maitsev
Bulletproof
MemberHera80 pole mingi superproteiin aga samas eriti odavamaid ei leia, kui rahaga kitsas käes.Kui toitumine on korras, siis Hera80 on lisavalguna korralik valik…
Bulletproof
MemberKeegi valku tee sees pole proovinud, termosega kaasa võtta?
Bulletproof
MemberSiis tuleks ilmselt vältida pikaajalist kestvustreeningut ja rõhuda kiirele intensiivsele.On olemas ka piirkondlikud rasvapõletusgeelid. Aga lisaks on Eestis toll ja Ravimiamet ja need nähtused ei ole kompatiiblid rasvapõletusgeelidega
Bulletproof
Membermure on tagumikuga, liiga suur on. mida oleks kõige õigem teha? jooksmas käia? või hoopis kiirkõnd?ei tahaks, et mu sääred suuremaks ka läheksid… mõned on kurtnud seoses jooksmisega.
Ära karda jooksmist. Sa ei saa kunagi endale kulturisti sääri. Igasugune füüsiline koormus on algus rasva % langetamiseks.
Bulletproof
MemberKui sulle su esimene variant sobib, siis võid vahelduseks proovida teha esimese harjutusena rinna asemel selga ntx. Muidu keha harjub ära, harjutuste järjekorra muutmine igatahes mulle mõjub hästi.
Bulletproof
MemberKui vana sa oled üldse?
Sul ei ole vaja lisaboosti anda toidulisanditega (veel).
Nagu eelkirjutaja soovitas- toitumine korda!
Bulletproof
MemberSõna hardcore ei too küll esimese asjana pähe trennimõtteid.. hihi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulletproof
Memberkodus treenimise teemasi on siin teisigi. kasuta otsingut
Bulletproof
MemberTõesti, Suurel Reedel oli FitShopi tooted -30% ja seda FitShop Spartas ja FitShop Eedenis.Säärased välkallahindlused on ikka üsna tihedad ja riietele tihtilugu suisa -60%, seega tasub silma peal hoida pühadel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiralt,
J.
Et järgmine selline ale tuleb siis jaanide ajal??
Bulletproof
MemberMina olen HIIT puhul võtnud 2:1 süsteemi. Ntx 60sek täiega ja 30 s puhkust.
Bulletproof
MemberMyFitness lehel tabel kenasti olemas.Väiksemad saavad üle keha massaazhi tunniga hakkama, suurematel meestel poolteist tundi varuda
Bulletproof
MemberRaul Köster (Keri alla veits)Mis see tunni hind tal on? Ei leidnud sellelt lehelt
AutorPostitused