Bulletproof
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulletproof
MemberEesmärk oleks siis massi kasvatada, lihast ja üldiselt kaalus juurde.niisiis küsimus ka soleks m6tekam tarbida mingit valgupulbrit või massilisajat, suurem häda on saada proetin kätte süsivesikud pole probleem mu jaoks toidust kättesaamisel. Kas siis tõenäoliselt annaks valgupulber paremad tulemused???
Loe ka http://www.fitness.ee/artikkel/1076/kas-va…ole-see-vajalik
Bulletproof
MemberTere!Olen 13 a(kohe 14), 169 cm ja 60 kg. Olen mänginud korvpalli 5 aastat. Paluksin soovitusi/nõuandeid hüppevõime ja kiiruse arendamiseks. Ootaksin meeleldi nõuandeid, kuidas kodustes tingimustes hüppevõimet ja kiirust arendada. Võib-olla oskate anda ka näpunäiteid selle kohta, kuidas tehniliselt oleks parem hüpata.
Ette tänades!
Loe see teema algusest peale läbi, saad head nõu küllaga
Bulletproof
MemberKäisin tna Rademaris plaaniga osta Sigma pulsikell… Müüja ütles, et sellega väga palju probleeme ja varsti võetakse müügilt maha.
Nüüd olen uuesti ringi vaadanud ja otsustanud Polar FT2 kasuks.
Bulletproof
MemberKas selgroo valu on väga halb, kuu aega olnud nüüd juba, väga ei sega, aga käte peal käies on natuke valus.Ära siis käi käte peal
Bulletproof
MemberHei rahvas! Suvi käes,koolis praktika läbi,trennimees pole..ja sealt ka probleem.Olen 18a. Tallinnast. Ja on vaja siis kaalu langetada. 182cm ja kaal 115kg.
Soovitage treeningsaale ja treenereid kelle juurde võib julgelt abi küsima minna,kes aitaks treeningkava ja toitumist korda sättida.
Aitäh.
Bulletproof
MemberLöö siia Fitnessi otsingusse “pulsikellad” ja saad lugeda teiste eelistusi. Pulsikellade kohta peaks lausa eraldi kleepekas olema. Endalgi plaanis pulsikell osta, olen välja vaadanud Sigma Onyx Classic. See on võrdlemisi hea hinnaga.
Bulletproof
MemberTrennis rohkem tähelepanu pöörata aeroobse treeningu peale. Mulle mõjub hästi HIIT.
Kindlasti annab veel rohkem ära teha köögis!
Bulletproof
Membervõi jood…karastusjook, õlu, kange alkohol…+1
paljudel nö välismaa saitidel ongi esimese sammuna õige toitumise poole toodud välja lihtne tõde- don`t drink your calories!
Bulletproof
MemberTänud vastuste eest.Natuke lisa infot: olen 27 aastane mees, jooksmas käin jõusaalis kuna looduses ei oska tempot pidada,kaal koguneb põhiliselt kõhule, söön enda arust normaalselt(Põhilised söögikorrad: hommik-puder, kohv, ennem lõunat pisike jogurt ja kohv, lõunal-praad ja mahl või supp ja magustoit, õhtul umbes sama nagu lõuna ja paar tundi ennem magama minekut puuvilja vms
Arvuta oma BAV välja.
Kui kaal põhiliselt kõhule koguneb, siis ilmselgelt sööd sa rohkem sisse, kui ära suudad kulutada.
Surfa natuke ringi, siin õigest toitumisest juttu väga palju.
Bulletproof
MemberTere,Olen 184 90 ning olen kuu aega teinud põhiliselt jooksu trenni, et kaotada kaalu. Kuid olen hoopis võtnud juurde 3 kilo(ennem olin 87). Mida ma võiks valesti teha(kuigi söön vähem ja tervislikumalt)?
Oleneb mida sa sööd. Pane oma päevane toitumine siia kirja, muidu on väga raske midagi öelda.
Bulletproof
MemberKõige lihtsam oleks pulssi jälgida. Intervalltreeningu puhul peaks ikka tööfaasis lõõtsutama võtma. Kui ei võta, siis sa ei tee täiega
Bulletproof
MemberVihjeid „Tõsiseks“ Massikogumiseks!!!
Bulletproof
MemberMassi kasvatamise teemasi on siin miljon. Surfa foorumis, loe ka artikleid!
Bulletproof
MemberNo arsti juures käik kuluks küll ära. Samas põlevalud võivad kaasneda ka kiire kaalutõusuga (minu puhul oli nii). Mul on parema põlvega sarnane jama olnud, arst soovitas kõndida päevas u 30+ mintsa.
Kui joostes põlv valu teeb, siis ilmselgelt tuleks sellest mõneks ajaks loobuma.
Bulletproof
MemberEga kõike korraga ei saa. Peale jõusaali 20 mintsa aeroobset- hoiab rasva % kontrolli all.
AutorPostitused