Skip to main content

bullet

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kava #39234
    bullet
    Member

Ma ei saa sellest aru, et kuidas mingi lihas areneb kui see ainult kord nädalas trenni saab? Kui teha 1. päev jalad, 2. päev käed/õlad 3. päev kõht, rind …. siis tekib ju olukord kus kõik kohad saavad kord nädalas trenni, liiga vähe ei ole?

in reply to: proteiinid #38706
    bullet
    Member

nii, see Whey Lemon Super on 1800g. Mitmeks päevaks seda siis jätkub kui võtta 4 supilusikatäit päevas nagu amazoni poe juhendis on öeldud? Ma ise ei kujuta eriti täpselt ette palju üks supilusikatäis pulbrit võib kaaluda…

in reply to: valgud/süsivesikud jm #38523
    bullet
    Member

aga ikkagi palju siis on vaja banaani süüa peale trenni, et saada vajalik kogus kätte 78kg juures? Või mahla juua?

in reply to: valgud/süsivesikud jm #38520
    bullet
    Member

mul ka üks küsimus süsivesikute kohta. Et kuidas oleks siis kõige kasulikum peale trenni need 1:2 (valk:süsivesikud) kätte saada. Sheigist küll valgud. aga süsivesikud? mahlast? banaanist? mis mahla, kui palju? mitu banaani?

sõltuvalt kehakaalust, ise kaalun 78kg

in reply to: Toitumine #34570
    bullet
    Member

aga kui ma siiski tahaks proovida mingit proteiini (Whey Lemon Super või Egg White Pro näiteks). Kas on mõtet näiteks ainult üks pakk ära kasutada ja peale seda enam mitte võtta? Saab niimoodi nagu kiiremini hoo sisse?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)