Skip to main content

Bulk

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 46 through 50 (of 50 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kreatiin #90114
    Bulk
    Member

ise proovisin ka etüül estrit, maitse oli rõve aga toimis väga hästi ja vett ka nagu ei seo niimoodi nagu monohüdraat

in reply to: Hommikune jooks jne! #89889
    Bulk
    Member

lihasekadu eeldab ka vale toitumist, lihase kadu tuleks viia miinimumini <_<“>

in reply to: Treenimine #89630
    Bulk
    Member

siis treeni hoopis teisi lihaseid ja võta rinna koormust vähemaks <_<“>

in reply to: Treenimine #89616
    Bulk
    Member

Küsimus oleks siis selline, et kui ma treenin ainult ühte lihast, näiteks rinnalihast ja teisi minimaalselt, kas siis see rinnalihas areneb kiiremini kui muidu areneks?

Ja kui ma teen ainult ühele lihasele 10kordusega, ntx rinnale ja teistele lihastele teen ainult jõutrenni mingi 1-5 kordusega, siis mis tulemust selline asi annaks?Sest tänapäeval on moes suur rinnalihas ja ma tahan, et see oleks mul proportsionaalselt suurem kui käed ja kõht.

Kiiremini küll ei arene, tee ikke kõiki lihasgruppe võrdselt, mingit rinnalihase moodi pole küll mõtet taga ajada <_<“>

in reply to: Creatine Ethyl Ester #88395
    Bulk
    Member

Maitse on jah rõve, sellepärast ma otsisingi vahepeal, kust zelatiinikapsleid saada, ei peaks maitset tundma. Aga efekt oli sama hea kui monohüdraadil, kui isegi mitte nõksa parem, moment pidasin vahet kuu aega, nüüd hakkan jälle võtma. Sellel on vähemalt see hea omadus et ei pea laadima. Ise lahustan muidu väikeses koguses apelsinimahlas, kulistan kiiresti alla ja joon kohe midagi muud peale, pikapeale harjub ära isegi.

kapslid oleks jah hea mõte, aga neid pole vist saada…

Viewing 5 posts - 46 through 50 (of 50 total)