Bulk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bulk
MemberTeravuses on väike vahe sees, eriti jalgades. Ma ei tea, mida üks või teine kohtunik rohkem hindas, aga minu arvates sai just reljeefsus määravaks.

No teravuses oli ikka vahe sees, erit kohapeal vaadates
Bulk
MemberKes rääkis et Ott võidab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võitis see kes eelmine aasta juba pidi võitma
“>jaanuar 14, 2010 at 9:35 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249717Bulk
MemberGaleriid ei kao kuhugi. Tegijate treeningud olid niigi kohutavalt alla käinud.Mõtlesin tegijate galeriisid treeningutest. Ja ka ei saa aru mis mõttes alla käinud??
jaanuar 14, 2010 at 9:15 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249712Bulk
MemberEks siin rohkemgi fitness.ee-l kaotada kui ainult mure konkurentsi ees. Arvatavasti ei tule enam siia tegijate treeningvideosid, galeriisid ja sellega seoses ka väheneb külastajate arv<_<
jaanuar 12, 2010 at 9:54 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249362Bulk
MemberIgaljuhul olen aru saanud, et fitness.ee-l on masendav juhtkond. Kui poleks seda kadedust bonsuna ees, oleks elu ilusam. Eks fitness.ee juhid arvasid, et on bonsuna üle võidu saanud, aga võta näpust. Nähes vastupidist oma eeldusele hakati hoopis lapsikuid lolluseid tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Bonsuna saab veel võimsaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja arvan, et varsti kuuluvad sinna tiimi veel needki kes siin redutades paremat elu loodavad saada ja nähes, et laev hakkab uppuma tuleb teha õige otsus<_<jaanuar 12, 2010 at 9:30 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249349Bulk
MemberMis vahet kes, kust, mida sai fakt on see et see sait kaotab varsti enamuse külastajatest ainult “normaalsed” moded jäävad siia p…e pugema. Ei tea mis see Tokko teile lubanud on et sellised pepukad olete. paki protekat?
Bulk
Membersee 0,05-ne on lahja ja eks ta üka paras jama ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga eks organismid on erinevad seega proovige
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulk
MemberMeie väikese “konnatiigi” kulturistid peaks hoopis teineteist toetama ja sõbrad olema, sest ega teid ju siin palju ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga selle asemel keeratakse teineteisele võidu p….e!Bulk
Membercopy-paste:A-proovi tulemuse sai Ader kätte eelmisel nädalal tähitud kirjaga. “Ma olin šokis. Olen seniajani šokis,” ei mõista ta siiani A-proovi tulemusi.
Valetaja valetab valesid… Nii suureks, nii väikese ajaga. USA “toidulisand” – 20 a staaziga sportlane ei oska isegi kahtlustada NAER!
Kõikidele:
MIS KASU NENDEST LIHASTEST ON, KUI SU OMA SÕBRADKI NAERAVD SIND SELJATAGA!
Nimeta sõber kes naerab!!!
Bulk
Memberväga inetu on veel see, et kõik toetavad ja elavad sulle kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , nagu wtf ???? TUBLI ARGO, järgmine aasta uuesti, me armastame sind !!!!, sama ka kalmuse kohta, ei midagi isiklikku, aga rõve on vaadata, et keemia vendadele kaasa elatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
võtke mõistus pähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas me võitleme keemia vastu, või kiideme takka? ma küll aru ei saa
Sinusugustel, kes midagi asjast ei tea ei tasu üldse piiksuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulk
MemberSiin nutavad üldse igast kõrsikud kes ise trenni tehes ei arene ja on Argo peale kadedad et ta nii suur on! Ader jääb igatahes tegijaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui Argo poleks avalikkusele nii tuntud siis ei räägiks sellest keegi peale fitness.ee foorumi, seega SAAGE ÜLE!Bulk
MemberEga Ott ei julgekski sellise teema peale enam näppu keemia järele pista
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kui siis vahele jääks….oioioioiBulk
MemberEga see kisub jah igavaks kui mees on 5 aastat ühesuguse vormiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bulk
MemberÜldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Asi on põhimõttes….kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudMis see litsents siia puutub?
Bulk
MemberSparta
-
AutorPostitused