BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberKas Gene Rychlak ja Scot Mendelson on samas liigas?Jah on küll , Rychlak jäi rekordist ilma, Mendelson võistles ka samal võistlusel 447,6 kg oli tema tulemus.
BULDOOSER
MemberRyan Kennellyl uus isiklik rekord surumises , ühtlasi ka WPO(maailma) rekord 470,35 kg.
BULDOOSER
MemberLihtne asi , nöör ja kaks torujuppi , koht kuhu see jama üles riputada ja …

http://asp.elitefts.com/qa/default.asp?tid…rap%20Exercises
Võimalik teha palju erinevaid harjutusi.
http://asp.elitefts.com/qa/default.asp?tid…and%20Exercises
Kummilint on ka üks võimalus kodus erinevaid harjutusi teha.
BULDOOSER
MemberKui mina oleks 16 ja saalis ei saa(ei taha) käia , mina teeks lõuatõmbeid ja rööbaspuudel surumist , saad oma biitsepsi ja triitsepsi suureks , lisaks ka mõned teised lihasgrupid .Treeniksin iga kolmas või neljas päev. Sangpommi soetaks , sellega saab lisaks muudele asjadele ka jalgu treenida. Eks igaüks teeb ise mida tahab, selles vanuses mina näiteks ei teinud üldse sporti.
BULDOOSER
MemberVõib teha küll jalga viimasena, kui enne tehakse väikeseid lihasgruppe nagu käsi , õlg ja trenn ei ole mega pikk.
Olen teinud jalga nii esimesena kui ka viimasena(hetkel teen viimasena) , peab ütlema , et pingutan rohkem kui jalg on viimasena.
BULDOOSER
MemberArst võiks üle vaadata . Mulle on see tuttav teema , küünarnuki jama(opp. jne) praktiliselt lõpetas minu sporditegemise.
Ära tee harjutusi mis teevad haiget , prantsuse surumine lamades ja muud sarnased , blokiga võib, kui ei ole valus, ära tee 4 harjutust triitsale 1-2 piisab, liigutuse amplituud olgu mõistuse piires(täisamplituud ei ole alati vajalik ega isegi otstarbekas) , kui on ikka valus siis ära tee.
Finalgon või capsicam enne trenni ja küünarnuki sidemed (käised, sleeves) , need on ka abiks.
Triitsale tegelikult ei ole vajagi isoleerivaid harjutusi eriti teha , erinevad kitsa haardega surumised annavad pareminigi massi.
Lamades kitsa haardega surumine , põrandal , tagurpidi haardega , klotsiga jne, ületõmbed hantliga on ka muideks triitsale päris hea , kui sa alumises faasis lased käed küünarnukist kõveraks. Üks põhjustest miks mu küünanukk tuksi läks ongi see , et tegin üle , palju harjutusi ja suht suured raskused , näit. 90 kg 3×6 prantsuse surumine kangiga kaldpingil.
Põletilikuline liiges on nõrk ja vigastus tuleb kergelt , parem karta kui kahetseda.
BULDOOSER
MemberÄra lase niisama lambist korduseid madalamaks vaid lisa iga nädal 2.5 kg juurde baasharjutustes, sellest piisab, et kava toimiks.
BULDOOSER
MemberÜks võimalus on kettaste käes hoidmine ainult sõrmeotste abil.Soovitavalt kaks 50kg ketast.
BULDOOSER
MemberKolme aastaga saaks nii mõndagi tehtud ja selgeks, ei tea mis sa teind oled terve selle aja!
BULDOOSER
Member3 korda peenemad = oled kurega suhtes või ? (ära solvu kuid pingutasid kordajatega üle … )
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BULDOOSER
MemberSeda nüüd küll jah, aga otsides googlist tuleb rohkem muud materjali, mis pole selle kavaga üldse pistmist.Siis ma mõtlesingi, et küsiks parem siit lehelt, kus inimesed on targad ja oskavad abi anda.
http://www.elitefts.com/ Väga hea sait Westside huvilistele.
BULDOOSER
MemberKes ei tea , vadaku baasil valgupulber annab aluselist jääki väidetavalt.Good shit?
BULDOOSER
Memberolen halvemaidki kavasid näind.eks ta veidi ebatavaline ole, see kõht ja selg enne, aga kui toimib siis nagu ei saa midagi öelda selle kohta.
ratas on kehv soojendus küll, eriti kui ülakeha trenn on. aga sõudmine ja crosstrainer on head küll
õlatagaosale soovitan lendamist ettekallutatult
Peale mõne aasta tagust selgroo vigastust teen alati soojenduseks mõne kerge seeria rev. hyperit( selja harjutus) ja mingit kõhuharjutust , soovitan teistelegi.
BULDOOSER
MemberSinu treeningmeetod on sinu vangitorn.
e. rind (õlg saab ju ka koormust)
t. õlg
k. vaba (või kerge õla trenn)lol
n.rind (õlg saab koormust)
r. õlg
l.vaba
p.vaba
Sama jama on ka triitsaga. Ütlen ühte asja , ületreening.
Kui sa tahad kaheks jagada ja teha 4 trenni nädalas , siis tee push-pull kava , kus jalad on selja ja biitsaga ühel päeval.