BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberMilleks sul on vaja kettidega suruda ?
Isenesest on kettidega surumine päris kasulik , kui sa kavatsed surumissärki kasutada. Kummilindid on lihtsamad kasutada , aga raskust lisavad nagu äkilisemalt kui ketid.Ise olen kunagi mõlemaid kasutanud , kette saali kaasa ei tassinud tegin kodus nendega. Kummilinte ja kette kasutasin ka küki ja tõmbe jaoks. Praegu saaliskäijad enam väga ei imesta kui keegi kummilintidega surub , aga mingi 10 aastat tagasi , kui alustasin nende kettide ja kummilintidega , siis ei teadnud westside kavast Eestis keegi eriti midagi ja pidevalt tuldi saalis juurde ja küsiti , et miks need lindid , et kas nii on kergem tõsta.lol
Kui kedagi huvitab westside kava siis eliefts.com on parim koht kus teavet saab.
BULDOOSER
MemberMõikab mõikab, korduseid jõuab tõesti rohkem teha,just pikema seeria(x 10 või rohkem) lõpus kui tunned , et enam ei jõua teed enda üllatuseks veel 2-3 kordust.
BULDOOSER
MemberMasinad mida kasutad on jah kasulikud , aga nende suur pluss ja samas ka miinus on see , et tegemist on isoleeriva harjutusega, s.o. sa treenid alakeha küll aga vaid väikest isoleeritud osa sellest. Mingi baasharjutus , jalapress näiteks oleks abiks, koormab praktiliselt kõiki jalalihaseid.
Kas pillid võivad mõjutada keha eelistusi rasva kogumiseks? Jah, konsulteeri arstiga.
BULDOOSER
MemberKoera irve näol tõstsin eile hantlit. Seeriate vahel taastasin organismi eriti jubada Selveri laadalt ostetud veiniga. Olin valmis juba Kiivika endaga disskussiooni laskuma teemal veinist tulenev plahvatuslik jõud. Enesekindel naeratus kadus näolt nagu venemaa kodaniku hääletussedel enne lõpliku kokkuvõtet kui avastasin, et olin treeningvahendile tavalisest vähem raskust asetanud.Järgmine kord võta kaine matemaatikat jagav sõber kaasa ja võid jätkata koera irve ja odava veiniga eksperimenteerimist.Edu.
BULDOOSER
MemberOstsin täna beeta alaniini , puhtast uudishimust ,et prooviks ära. Väike vihje maxsport, acid killer.
BULDOOSER
MemberMnjah, mr. Stallone on üks sadadest tuhandetest , kui mitte miljonitest kasutajatest usas, asi ei piirdu ainult kasvuhormooniga. HRT hormone replacement therapy on seal täiesti aksepteeritav praktika ja kõik on täiesti legaalne. Mingis usa foorumis , mida ma pidevalt loen , saab vaata et iga teine üle 40 aastane HRT-d , kasvuhormooni nad kõik siiski ei kasuta, see on kallis ja niisama lihtsalt välja ei kirjutata, vanematele härrastele kirjutatakse siiski ka kasvuhormooni välja. Mina arvan , et kui see parandab elukvaliteeti ja kõrvalmõjud on kontrolli all , siis mr. Stallone ei tee midagi taunimisväärset, tegemist ei ole ju tarvitamisega pelgalt sportliku sooritusvõime parandamiseks mis on hoopis teine teema.
BULDOOSER
MemberPraktilisus on üks ja ainus kriteerium trenniriietuse puhul.punkt.
BULDOOSER
MemberElukaaslane kaalus peale sünnitust ligi 70 kg , võttis ennast käsile, 6-8 kuud läks vist ja 47 kg , ta on lühikest kasvu ja 47kg ei ole tema jaoks ülivähe.Abiks olid velotrenazöör , kaks 6kg hantlit , ise aitasin ka know-how-ga.
BULDOOSER
MemberÄkki natuke aitas seda kogusummat suurendada ka kõvem särk, püksid?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ok. Muide jõu juurdekasvu sai kunagi ka ise märgatud, või tegelikult oli see jõuvastupidavus mis suurenes samade raskustega seeriat sooritades. Midagi kasulikku suitsetamine kindlasti ei anna, pigem on sellest vähem või rohkem kahju. Organism võib olla kõva ja mitte mingeid tervise probleeme ei pruugi tekkida kuid kindel on see, et midagi sa tervise arvelt ikka maksad pidevalt kui suitsu teed. Lihtsalt inimene ei ole nii loodud , et ta vajaks sissehingates tubakasuitsu. Samuti ei vaja organism ka alkoholi. Aga enamus inimestele on need kaks mõnuained ja sellisel puhul ikka inimene riskib. INIMLIK ju. Inimlik rumalus.
Kusjuures ei olnud mul ei särki ega kükitrikood , põlvesidemed olid ka apteegist ostetud , pehmed sellised, see võis olla aasta 1996 või midagi sellist ja jõutõste varustus oli jah mõnel juba olemas , aga mul isiklikult ei olnud siis veel.
BULDOOSER
MemberKuidas sa maha jätsid?Olen mitu korda maha jätnud ja uuesti hakanud. Kõik oleneb motivatsioonist , olin vist 25 kui esimene kord maha jätsin , tegelesin jõutõstmisega väikest viisi , eesmärk oli eestikatel hästi esineda , lihtsalt jätsin päevapealt maha ja kõik , mitu aastat ei suitsetanud. Vahepeal jälle sporti väga ei viitsinud teha ja sai jälle suitsetatud.
Muideks suitsetamise mahajätmisest oli kasu , mingi 60 kg tuli kolme kuuga kogusummale otsa.
BULDOOSER
MemberNikotiin vähendab organismi insuliinitundlikkust. See on ka üks põhjus miks peale suitsetamise mahajätmist söögiisu suureneb. Insuliin ja insuliinitundlikkus aga on muude asjade kõrval ka lihaskasvu seisukohalt ülioluline. Suitsetamine pidavat mõjutama negatiivselt muuhulgas ka näiteks testesterooni produktsiooni.
Isiklik kogemus näitab , et suitsetamine mõjutab lihast ja jõudu vägagi palju, eks ma suitsetasin palju ka , pakk päevas vähemalt.
BULDOOSER
MemberIlmselt selle pärast, et tõstjad teevad oma harjusi enne (neid, milles nad võistlevad e. tõukamine ja rebimine). Abiharjutusi teevad aga hiljem.Jõutõstjad teevad küll kükki ja tõmmet esimeste harjutustena, mitte trenni lõpus.
Jõutõstmisega sai ka mingi aeg pisut tegeletud , jõutõmmet tegin vahel esimesena , vahel teisena , vahel viimasena, sama jutt kükiga.
BULDOOSER
Member1. Kükk ja jõutõmme võivad vabalt olla ka viimased harjutused , näiteks tõstjad teevad oma kükid trenni lõpupoole.
2. Kuidas ei ole selga kavas , on jõutõmme best of the best selja jaoks.
3. Sell teeb õlga ja rinda , triitseps saab sellest ka koormust.
4. nn.kulturisti kava kus on palju harjutusi ja seeriaid minu arvates ei sobi antud juhul hästi , kuna sell mängib kossu tundide kaupa , taastumisega tekib probleem.Kava võiks olla maksimum 2 harjutust lihasgrupile , eesmärgiks pigem jõudkiirus kui mass.
5. Ilmselt ei ole sa ainuke korvpallur maailmas , kes tahab füüsilist vormi parandada , seega vaata internetiavarustes ringi , kes otsib see leiab.
BULDOOSER
MemberJõutõmmet võib viimasena teha , keegi ei keela.Ise teen nii kuna vana seljavigastus annab niimoodi vähem tunda, nii on trenni lõpus lihased kõik soojad korralikult ja ei pea väga palju raskusi peale laduma. 20 + korduseid võib teha pidevalt , kükk(aga see peab olema sügav kükk) , hack või jalapress, viimase seeriana näiteks, ei kao see mõju kusagile kui pidevalt raskust lisada.
BULDOOSER
MemberSiin pole midagi hukka mõista, 210 kilo puhtalt ja ausalt teeks au igaühele (Soome kunagine rammumees Ilkka Nummisto ütles ,et surumisärki ei saa aktsepteerida kuna see aitab ja jutul lõpp ning kõik iga Mees ,kes surub 200 kilo, see on tõeliselt kõva näitaja) ja olen veendunud ,et kõik ,kes kangi suruvad tõsiselt on omad eesmärgid ja põhimõtteliselt igale inimesele meeldib kui tema tehtud tööd tunnustatakse ka , isegi kui see ei ole tema nn “põhitöö”Ühe asja tahaksin parandada, kirjutasin enne kogematta Saue lahtised, tegelikult on need ikka ju Elva lahtised, igatahes edu ja jaksu Teile Mehed, kes teete asja südamega ja vanakooli põhimõtete järgi.
Elva lahtised on tase selge see ja 300 kg maast ei ole ka paha tulemus(õnnitlused )
Samas medal maailmameistrivõistlustelt on nagu hoopis teine tase (olgugi et reeglite järgi mis sulle ei meeldi) ja selle on sell ära toonud, asjata hüppad peale niimoodi.
-
AutorPostitused