Skip to main content

BULDOOSER

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 496 through 509 (of 509 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: probleem uue kava leidmisel. #63758
    BULDOOSER
    Member

See kava on jõutõstjatele , biitseps on suht ebaoluline lihas ja ega seda kava ei pea elu lõpuni tegema , kui üldse.

in reply to: probleem uue kava leidmisel. #63757
    BULDOOSER
    Member

Protsendid on seal kõik kirjas . Kolm korda nädalas 58 prossaga ,siis 60,62,64.Kui võistlema pole plaanis minna ,siis võiks selle esimese poolega kavast ka piirduda.

in reply to: Train smart! #63756
    BULDOOSER
    Member

Kes seda usub , see tehku niimoodi, äkki ongi hea. Peale sellise kava lugemist võiks lugeda Brian Sidersi treeningkava , see on briansiders.com foorumis. Kes ei tea ,siis Siders on jõutõstja , üks tugevamaid läbi aegade. Jah, ta ei ole kulturist , aga kava annab vähemalt aimu , kuidas veel trenni tehakse ja sellised absoluutset tõde kuulutavad programmid ei tundu usutavad.

in reply to: Valu alaseljas #63368
    BULDOOSER
    Member

Arsti juurde mine. Kui valu väga hull ei ole , võib ka trenni teha ainult jätaks ära jõutõmbe ja seistes tehtavad rasked harjutused. Selja närv on natuke vist kusagile vahele jäänud , arst annaks arvatavasti valuvaigistit ja ütleks , et kahe kuuga saab korda , trenni ei tohi teha , pilt tehakse ka.Võib ka olla lihase rebestus , siit läbi arvuti ei saa aru , see paraneb üldiselt ruttu. Olen ise kõik variandid läbi põdenud ,selgroolüli oli vahepeal täitsa viltu , venitused ja rev hyper on asja lõpuks sirgeks ajanud jälle, viimane röntgen oli rõõmustav.

in reply to: Keha rasvaprotsent #63304
    BULDOOSER
    Member

Elektrooniline rasvamõõtur on täielik jama . Täpselt nii ongi , et võtab pikkuse ja kaalu suhte ja kui ta veel isegi midagi mõõdab , siis tulemust see suurt ei mõjuta . Olen ka sellega mõõtnud ja tulemus oli võimas , algul andsin õige pikkuse , aga kaalu valetasin 10kg väiksema tulemus oli vist 12 prossa , siis lasin õige kaalu panna ja tulemus oli ligi 20 prossa . Kui see tõesti midagi mõõdab , siis ma sain hetkega juurde 10 kg puhast pekki. Võib ka olla , et ma lihtsalt ei mõista moodsat tehnikat , aga tegelikult , kui sul on natuke rohkem lihast , siis pikkuse ja kaalu suhe ongi rikutud ja aparaat seda ei arvesta.

in reply to: Kreatiin, Valk või Massilisaja #63214
    BULDOOSER
    Member

Kõige odavam variant on lõssipulber. Sisaldab kõvasti valku ja selle söömine arendab ka tahtejõudu , kuna on ta ikka tõeliselt vastiku maitsega.Teine odav jama on munavalge pulber , seda olen ise ikka paar kilo kunagi söönud , segasin liitri petiga 100 grammi pulbrit ja selle panin päeva jooksul kinni.

in reply to: pepu ja reied #62867
    BULDOOSER
    Member

Mõõtude vähendamine tuleb üldiselt ikka toitumise arvelt, aga väljaasted [walking lunges] aitab kindlasti ka . Samas 62 93 on lausa ideaalmõõdud. Võib ka proovida stepperit natuke suurema intensiivsusega teha ,st kiires tempos või siis 5min kiiresti 5min aeglaselt jne.Kui on võimalik , siis teha aeroobset hommikul tühja kõhuga , kunagi proovisin ise hommikuti ratast sõita , kuu ajaga kadus pea 10% kehakaalust.

in reply to: Kust saaks Tartust glükoosi? #62522
    BULDOOSER
    Member

Milleks seda glükoosi on vaja osta?

in reply to: Abivahendid #61383
    BULDOOSER
    Member

Lisab särk tulemusele umbes 10 prossa , uued särgid arvatavasti rohkem ja proffide omad veelgi enam umbes 20 protsenti.Mul on endal igivana särk .

in reply to: Abivahendid #61381
    BULDOOSER
    Member

surumissärgid ei ole kummist vaid riidest , see on küll tugev sünteetiline kangas.vedruna surumisel toimib pigem hoopis inimese keha , mille kitsas särk kokku surub. peale võistlust jäävad teinekord päris karmid verevalumid.Sillas surumine ei ole midagi halba,lisab tulemust ja on õlaliigestele märksa sõbralikum.Särki muideks kasutati algul selle mõttega , et haiget õlga säästa(graig tokarski oli vist) Surumise tehnika on särgiga natuke teine ja algajale isegi ohtlik , kuna särk rikub trajektoori ja kang võib näkku või kõrri kukkuda. iron game powerlifting seal on üks õpetlik video , nõrganärvilistele ei soovita.

in reply to: probleem uue kava leidmisel. #61307
    BULDOOSER
    Member

Westside kohta on netis piisavalt infot .Proovi http://www.elitefts.com, seal saab ka küsimusi küsida sellidelt , kes kükivad üle 450 kilo.

in reply to: probleem uue kava leidmisel. #45776
    BULDOOSER
    Member

Eheeeee, ega garantiid ei saa anda , et tulemus paraneb , lihtsalt üks variant.Mulle see sobib just tänu sellele , et trenniraskused on väikesed , saab vigasena ka teha.Olen selle kava esimest poolt teinud ka õlale , peale vigastust, et ei peaks kohe suurte raskustega lõhkuma hakkama ja sobis väga hästi. Westside aga on tegelt parim , eeldades , kasutad võistlustel trikoosid ja ka kiiret küki trenni teed trikooga.

in reply to: probleem uue kava leidmisel. #48789
    BULDOOSER
    Member

Jah on küll sama kava. Lisaks võiks teha ainult kõhtu ja õla tagaosa , kui on vaja, aga kui sinna veel midagi lisada läheb paljuks.Raskused peaks panema realistlikud , nii , et esimesed kaks nädalat oleks suht kerge oma seeriad ära teha.

in reply to: probleem uue kava leidmisel. #48840
    BULDOOSER
    Member

Proovi 3×3 kava , netis on see kusagil ,vist strength online, puhas jõutõste kava. Olen kuulnud , et mõni on sellega arenenud päris hästi,ainult see on väga raske ja tüütu kava,olen ise proovinud. Ise tegin seda viimati ,kui õlg ei lubanud suurte raskustega suruda. Kava koosneb kahest kuuajalisest tsüklist ,esimene on nagu mahutrenn. Surumist tehakse u.60 prossa maksimumist üle päeva. Kes, nüüd tahab õelda , et ära ei taastu, siis suud kinni ja proovige ise järgi .Ühte lihast , kord nädalas ei ole mingi reegel. Ahjaa ,kõrvalmõjuna lähevad jalad ja rind jämedaks.

Viewing 14 posts - 496 through 509 (of 509 total)