BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberGeenid , geenid,geenid jne.Mul on kaks sugulast, kes on kah lihtsalt atleetlikud,ilma trennita, paar korda on nad proovinud lamades suruda ja jõutõmmet , suruvad 100 ja 115 ja tõmme on 200.Päris tippkulturistist on asi siiski kaugel.
BULDOOSER
MemberHm.. raske vastata sulle siin nii…Räägin eelkõige nii sest:1.Sellest kõneleb iga õpik
2.Viitan ka korüfeedele.
3.Enda jätaks tahaplaanile.
Ja pealegi, ma ju ei lükanud sinu teooriat ümber…
Millised õpikud , kes on need korüfeed,oled natuke vist eksiteel, mulle isiklikult tundub, proovi ise ja õpikuid ei olegi sul vaja , et teada millele see harj. mõjub.
BULDOOSER
MemberKindlasti aitab pullover kaasa rinna alaosale.Näiteks kirjutas Kiivikas et temal, kui hingega teha jääb valusaks hoopis kõht.Kusjuures asja iva oli selles et eelkõige treenib pullover rinna ülaosa.Täpselt sama sisu on Schwarzeneggeri artikklil “Arnold soovitab pulloveri”.Arvan et kui puudub neg. kalle tee tavalist surumist.Ära lase kangi nö. kõrile vaid alla rinnale ja kontrolli et küünarnukid oleks kehaga täisnurga all.
Tavaliselt areneb see rinnalihas kõige lihtsamalt.
Kas oled ise teinud ületõmbeid kunagi , kui valus su rinna ülaosa on järgmine päev, tahaks teada.
BULDOOSER
MemberÜletõmbed e. pullover risti üle pingi , hantliga ja hoia puusad kõrgel.Võtab nii selga, kui ka rinna alaosa, puusad võimalikult kõrgel võtab rinda paremini.
BULDOOSER
MemberSurumine on massile parem, lendamine on isoleeritud harj. Ühest lendamisharj. peaks piisama.Aga proovi enda ideid ikka , kaotada ei ole midagi, saad teada kuidas mõjub.
BULDOOSER
MemberOsta kummilindid , maksavad 30-50kr meeter , nendega saab ka palju ära teha.
BULDOOSER
Memberhttp://www.briansiders.com/index2.cfm?page…m&viewtopic=402 Vaadake seda kava kes viitsib. Kui keegi sellise kava siia üles paneks ei saaks ta ühtegi head sõna . Loomulikult igaüks sellist koormust vastu ei pea, aga võib-olla meil on selliseid andekaid siin.Tahan sellega öelda , et igatmoodi saab trenni teha , proovimine ja katsetamine on oluline.
BULDOOSER
MemberBULDOOSER
MemberMul on sihuke jama , et mingisugune kõõlus seal on paksenenud , ehk mingi armkude on tekkinud ja kui õlg saab liiga, tekib põletik ja ruumi jääb kõõlustel väheks ning mingis asendis surub vastu närvi.Nagu ei midagi hullu , aga segab.Olen arstil käinud sellega , operatsiooni küll ei pakutud.Tavaliselt tehakse kenalog süst , steroid ehee ehk kortikosteroid on see, eriti võimas põletikuvastane vahend , toob kiiresti leevendust, aga on ka omad miinused sellel ravimil. Puhkusest ei ole ka eriti abi , mul oli 2 aastat puhkust vahepeal , paremaks küll ei läinud , hakkasin uuesti tegema ja paari kuu pärast oli valu läind. Teatud harjutusi väldin ja saan hakkama. Selline kogemus siis.
BULDOOSER
Membermina ei soovita üldse teha vigastatud õlaga trenni, need salvid jms. annavad ainult lühiajalise efekti. Nendega ei saa ravida liigest, sidemeid ja meniskeid, tuleb ikka pöörduda spordiarsti poole
BULDOOSER
MemberEndal sama jama , mul valutab õlalihase tagumine pool.Arsti juurde tuleks küll minna,aga spordiarsti juurde.Ise saad niipalju , et määri enne trenni capsicam või finalgon peale , ära tee harjutusi , mis teevad haiget ja peale trenni hoia jääd peal u.15 min. Saad põletiku alla , läheb valu ära , võib -olla.Ibuprofen ka aitab.
BULDOOSER
Memberehk siis :PLAHVATSULIK JÕUD-(stardikiirendus) Plahvatuslik jõud on välise vastupanu ületamine maksimaalse kiirusega. Madalad raskused, korduste arv suur.
ja
KIIRUSLIK JÕUD(sprint) -Kiire jõud ilmneb kiiretes liigutustes maksimaalse või märkimisväärse välise vastupanu korral.
Väikesed raskused , korduste arv väike , suured kordused on jõuvastupidavusele. Näit westside kiirustrenn , 50 prossa maksist, 8-10 seeriat 3 kordust, lamades surumine.Vaata elitefts.com , seal räägitakse teemal MMA e. mixed martial arts ja jõutrenn .
BULDOOSER
MemberSee on ilmselt lihtsalt venitusjälg , bic on nii hullult kasvanud , ohtu ei ole , ära see ei kao ,jääb . Naistel tulevad rasedusest sellised , neile apteegis midagi müüakse, mis aitab võib-olla. Mõnel eriti jämedal sellil on neid igal pool.
BULDOOSER
MemberSeedimine võtab aega.Võistluse päeval ei söö teinekord eriti midagi,aga kui olen eelmine päev korralikult söönud on kõik ok. enne võistlust söök ei muuda midagi , aga eks see on vist individuaalne.Enne trenni kiired süsivesikud teevad pigem uimaseks,sest veresuhkur teeb magusaga hüppe üles ja siis alla.
BULDOOSER
MemberMina seda harjutust ei teeks niimoodi nagu see neiu, minu põlvedele ei meeldi poolikud eriti.Asi on selles , et allaliikumise peatamisel sellises faasis saavad põlveliigesed tohutu koormuse, veidi sügavamal hakkavad ka muud lihased,nagu gluteus maximus rohkem toetama ja on kergem negatiivsest positiivsesse faasi üle minna. Kui jalad on nõrgad tee parem jalapressi esialgu.
AutorPostitused