Skip to main content

BULDOOSER

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 509 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: küki tehnika #67074
    BULDOOSER
    Member

Väikese raskusega , nagu seal võib tõesti igatmoodi teha , muidu teeb normaalselt, aga saab ka paremini.

in reply to: kõige efektiivsem kaalulisaja #67045
    BULDOOSER
    Member

Igasugu jõupurude  söömine ei ole alaealistele keelatud minu teada.Oled näiteks selline kiire ainevahetusega kõhna sell ,kes lihtsalt ei suuda niipalju koolitoitu õgida  kui  vaja oleks ja rahakott kannatab , siis söö, ma ei ootaks kuni theone  loa annab.

Ja kui jõupurude söömisega saavutatud tulemustes tekib seisak, mida siis edasi süüa ? Kartuleid ja sousti…

Seisak tulemustes tuleb nagunii, söö või pa5ka. Võib – olla mõni ei tahagi igavesti suureneda , teatud tasemele tahab ja kõik ja tahab sinna ruttu nagu kõik algajad. Keegi ei arene igavesti , isegi mitte sina oldman.Seda seisaku asja võiks pikalt lahata. Spordis on asi pigem nii , et kes tahab kogu aeg tippvormis olla, see põleb läbi, tsükliline areng on paratamatu , seisak , langus , tõus, kõik on osa arengust. Ei maksaks toidulisandite puhul unustada , et need on TOIT mitte keemia.

in reply to: kõige efektiivsem kaalulisaja #67035
    BULDOOSER
    Member

Igasugu jõupurude söömine ei ole alaealistele keelatud minu teada.Oled näiteks selline kiire ainevahetusega kõhna sell ,kes lihtsalt ei suuda niipalju koolitoitu õgida kui vaja oleks ja rahakott kannatab , siis söö, ma ei ootaks kuni theone loa annab.

in reply to: küki tehnika #67031
    BULDOOSER
    Member

ei saa aru mis siis õige on kas võivad kannad olla kõrgemal või mitte,kui kükkides jätan kannad vasta maad siis päris alla end lastes ei ole kuidagi sellga võimalik hoida nõgus ning tasakaal kaob ka ära.

Väidad mida , kas sul see ei õnnestu või kellelgi ei õnnestu. Kükki tuleks teha nagu istuksid sirge seljaga potile. Kui ilma klotsideta kanna all pole võimalik , siis peaks ka hädale minnes kõrge kontsaga kingad jalga panema või kuidas. Tegelt on küki tehnikat raske omandada , kui oled pikk ja peenike , siis veel eriti.Kõige parem , kui keegi ,näit. treener õpetab ja näitab.

in reply to: küki tehnika #46685
    BULDOOSER
    Member

Kannad tõusevad üles siis, kui põlved liiguvad liiga ette , põhjus on vale tehnika.Põlved ei tohi liikuda ettepoole päkkadest.Kükki minnes peavad liikuma esiteks puusaliigesed ja siis põlved, jutt on täiskükist, king of the exercises.

in reply to: mis värk on? #66950
    BULDOOSER
    Member

Mina imestaks , kui enne surusid 170 ja nüüd järsku 190 . Palju surusid enne ja palju nüüd tahaks teada, enne kui mingeid järeldusi tegema hakata. Jõutõstjad , vähemalt mõningad neist , teevad viimase kõva surumise 1,5-2 nädalat enne võistlust ja kuni võistluseni teevad siis kergemalt,et olla võistluse päeval max vormis , üks asi on lihaste taastumises , aga kesknärvisüsteemi taastumine on sama tähtis. Ületreenitud ei ole mitte lihased, vaid kesknärvisüsteem, ilmselt on kas trenniraskused liiga suured või üritad maksimumi suruda liiga tihti.

in reply to: mis arvate kavast? #66946
    BULDOOSER
    Member

Vähe, 103-105 praegu, trenni eriti ei saa teha hetkel.

in reply to: Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu #66796
    BULDOOSER
    Member

Sojavalk ei ole halb, aga vadakuvalk näiteks on parem, kergesti seeditav ja ei sisalda looduslikke östrogeenilaadseid aineid.Pealekauba , kui keeduvorsti sööd , siis saad oma sojalaksu ka kätte. Sojavalku juurde söö siis , kui oled naine , pidavat korrastama nende hormonaalsüsteemi,või kui tahad seda tarvitada tema tervistavate omaduste pärast või kui sul tõesti muud varianti ei ole.

in reply to: mis arvate kavast? #66802
    BULDOOSER
    Member

Ei ole küll mingi ütleja , aga selja sirutajat teeks koos lailihasega . Olen ka teinud lailihast enne kükitrenni, põhiliselt lõutõmbeid jne. Kõik oleneb sellest millega tegeled jne. , kui tahad rammumeest teha , siis rinnale eraldi päeva ei paneksgi, õlg on olulisem. Valgukontsentraati söö niipalju , kui rahakott ja kõht kannatavad, keegi nüüd kindlasti ütleb , et ei omasta organism seda suurt valgukogust. Parim areng oli mul siis , kui sõin 150 gr valgukontsentraati päevas , pluss veel tavatoitu niipalju kui mahtus.

in reply to: Küsimus selline :| #66939
    BULDOOSER
    Member

PALJU ÕNNE.Kasvad korralikult , mina ei näe probleemi ja 5 kg kahe kuuga on normaalne. Kaalusin sinu vanuselt 90 kg , hiljem ,kui hakkasin trenni tegema võtsin poole aastaga umbes 10 kg juurde. Kaal võib paari kilo piires kõikuda ka .Ise olen näit enne võistlust kahe tunniga 1,5 kg alla saanud.

in reply to: kava? #66913
    BULDOOSER
    Member

Vahetaks 2 päev 8 ja 4 päev 3 harj. kindlasti omavahel ära.Väike vihje , kui kava töötab ja arened , siis lase edasi , siin foorumis on palju neid , kes ütlevad , et kord nädalas võid ühte lihast teha ,aga SEE EI OLE reegel. 1 päev teeks kangiga esimeseks harjutuseks näit kaldpingil , teine trenn horisontaalil või midagi sarnast. Üks aga , kui oled aastaid treeninud , siis see kava sobib , aga kui oled suht algaja , siis on seda paljuvõitu.

in reply to: kiiresti kaalust juurde #66655
    BULDOOSER
    Member

Tere

alustasin korrapärase trenniga umbes 3 kuud tagasi, samuti tegin toitumises suure muutuse. Olen pikk 190 ja kaalusin alguses 80-82 kg nüüd kaalun juba 97. Kas nii äkiline kaalu tõus võib mõjutada mu tervist kuidagi.

Ega sa ei suitsetanud varem ja nüüd jätsid maha ja hakkasid trenni tegema.

in reply to: superman #66652
    BULDOOSER
    Member

58 kiloseid tippkulturiste nagu ei teagi.Üks kunagine tuttav oli ka umbes 160 cm ja jube bõkk , mängis kossu ülihästi , tohutu hüppevõime oli .

in reply to: Kaalulangetus + trenn #66628
    BULDOOSER
    Member

Kui harjud hommikul korralikult sööma on päeva jooksul kergem oma isudega toime tulla.See mis sul praegu on tundub nagu dieet ja seda tuleb hoida , muudetud toitumisharjumustega tuleb lihtsalt harjuda, ühesõnaga sa mitte ei söö vähem vaid teistmoodi.Kui sa suudad seda praegust varianti hoida siis alla ikka võtad.

in reply to: Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis??? #66624
    BULDOOSER
    Member

Naistele meeldivad lihased arvatavasti kuni teatud piirini , kui on liiga palju pidavat rõve olema. Tõsised tegijad on selle piiri arvatvasti ületanud ja järelikult käivad enda ja oma ego huvides trenni tegemas.Tegelikult võiks siin naised sõna võtta, kui suured lihased siis on optimaalsed , et veel naistele ka meeldiks.

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 509 total)