BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberSeal on ülisuur vahe , kas teha õiget 5×5 või seda kulturistide varianti. Kulturistide variant tundub jama, ehk mitte jama aga ei midagi erilist. Ainuke hea asi on seal progresseeruvad raskused ,et raskusi lisad vaikselt iga trenn, asi mida algajad eriti ei kasuta kuigi peaks.Klassikaline variant on tõsine asi , töötab kindlalt , aga üle 6 nädala järjest seda ei teeks. 3x nädalas kükkida on täiesti võimalik ja talutav, tõstjad teevad rohkemgi.
BULDOOSER
Memberhttp://asp.elitefts.com/qa/default.asp?qid=13329&tid=101 Hea harjutus, ka haige seljaga saab teha.Saab ka blokiga teha.
BULDOOSER
MemberTegijal juhtub nii mõndagi, muud ei midagi.Mul kükitrikoo kaks korda lõhkenud , üks kord jäi ka video peale, naljakas oli kõigil peale minu, mul läks võistlus aia taha.
BULDOOSER
MemberKas see on siis korrektne tehnika seljasirutusteks?
BULDOOSER
MemberMõned asjad on endalgi juhtunud , nagu see kükitrikoo lõhkiminek või surumisel kangi alla jäämine. Naljakas on alles pärast.
BULDOOSER
MemberIse sa näed seda , teised ei pane üldiselt tähelegi , et üks silm on rohkem punnis. Suurem mass või paksem pekk varjab need iluvead.
BULDOOSER
MemberMa kardan just, et sellise töö juures ei taastu korralikult ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mass on nr1 ja jõud nr2
Karda siis edasi.
BULDOOSER
MemberOlen ka töötanud laos ja trenni teinud. Pigem on pidev füüsiline kasuks , kui kahjuks , trenni võid ikka teha ja tulemusi saada. Üks Tartu mees kaevab iga päev maad labidaga ja teeb kõvasti trenni ja on ulme kõva jõutõstja.Füüsiline töö annab sulle töövõime , mis tähendab , et suudad kõvasti treenida.Koormus lihtsalt säti enesetunde järgi.
BULDOOSER
MemberMõtetut tähenärimist harrastate. Algul võib areng olla väga kiire, aga see aeglustub , ei ole nii, et võtsid aastaga 10 kg juurde ja järgmise aastaga jälle 10 kg ja nii iga aasta. Ise võtsin ka aastaga 10 kg , siis 3 siis 3 ja siis ei tulnd enam üldse. Nüüd olen juba aastaid enam vähem ühes kaalus +- 5 kg.Kusjuures tõsist trenni alustasin 25 aastaselt , teismelisel võib areng oluliselt kiiremgi olla.Seda võiks võtta nagu auto kiirendust , kui sul bemm läheb 8 sekiga sajani , kas see tähendab , et 200 tuleb 16 ja 300 24 sekundiga , ei tähenda.
BULDOOSER
MemberOsta või laena veloergomeeter , saad kodus teha , keegi ei näe. Jõusaali mine ka. Selle naerualuseks olemise kohta ütlen,et sa ei muretseks selle pärast, mida mõtlevad sinust teised, kui sa teaksid , kui vähe nad sinust mõtlevad.Julgust ja edu.
BULDOOSER
MemberKui treenin massi, kas siis smithil horisontaal pingil pole ka suurt vahet ?Ma saan smithil palju kergemini lihase ära väsitada kui vabaga teha …
Mõni surub jah smithil isegi rohkem, tavalise kangiga ,aga vahe on ikkagi. Kui sa just jõutõstja ei ole, mis siis ikka tee , kui julged. Minu arvates ei ole see mitte smith machine vaid injury machine , niipalju , kui olen kasutanud on asi lõpuks ikka mingi vigastusega lõppenud.Tuleks ära keelata see masin , see on mu isiklik tagasihoidlik soov.
BULDOOSER
MemberTee rohkem seeriad rinnaltsurumist . Võta igast seeriast maksimum. Tee seeriaid kordustega 3-8 . Puhkus seeriate vahel voiks olla kuni 3 minutit.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära võta igast seeriast maksimumi,nii lihtne see asi nüüd ka ei ole.Üks kiire variant oleks negatiivsed kordused , olen ise teinud kunagi , mõjub ruttu , kui õieti teha ,areng oli kiire , aga lühike. See sobib neile , kes on juba mitu aastat trenni teinud ja teavad mida teevad. Algajatele ei soovita , lähete veel katki ka. Rusikal oli siin üks asjalik kava ,venelane või kuidas seda kava nimetatigi.
BULDOOSER
MemberMis teooria selle taga on , et bic tric koos ei tehta? Lee Priest tegi või teeb ka preagu neid koos ja käsi nüüd väga väike ei ole.
BULDOOSER
MemberKükki teen regulaarselt ,treeningraskused varieeruvad 145-245kg. tehnika on vahel hea, tavaliselt kehvapoolne, ei ole antud seda kükki mulle looduse poolt.Sääre- ja reieluud on erinevatel inimestel eri pikkusega ja seepärast võib tunduda, et tehnika on vale.
Või näiteks ongi tehnika vale, vahel harva on ka see võimalik.
BULDOOSER
MemberKükki teen regulaarselt ,treeningraskused varieeruvad 145-245kg. tehnika on vahel hea, tavaliselt kehvapoolne, ei ole antud seda kükki mulle looduse poolt.
-
AutorPostitused