Skip to main content

BULDOOSER

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 509 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Effektiivne treening #68426
    BULDOOSER
    Member

Piimhape on ju kasulik , pidavat organismi sundima kasvuhormooni produktsiooni suurendama. Lihasevalu järgnevatel päevadel ei näita veel iseenesest midagi , peale selle , et trenn on õigesse kohta läinud. Aga kas lihas nüüd kasvab või mitte sõltub juba muudest asjadest. Hakkasin nüüd uuesti trenni tegema , teen kükki 3x nädalas , esimene nädal oli käimisegagi raskusi , aga trennid tegin ikka ära , peale kolmandat trenni kadus ka lihasvalu.Praegu on kolmas nädal ja lihasvalu enam pole üldse. Mölan selle mõttega , et lihasvalu ei takista trenni tegemast ,ei pea ootama kuni see kaob, see ei näita iseenesest ka ületreeningut, lihase kasvu seisukohalt on olulisemad muud asjad, kasvõi piimhape. Kindlasti ma eksin , eks ju oldman.

in reply to: Magneesium #68352
    BULDOOSER
    Member

minumeelest kasutati talki vms

Pane jah talki või beebipuudrit , eheheheheheheheheh. Üks teatud pood , Tartu mnt alguses,müüb magneesium karbonaati ja hea hinnaga . Ühe klotsiga saab väga kaua hakkama.

in reply to: Lihasvastupidavus, jõud jne. #68709
    BULDOOSER
    Member

Inimesel on kolme tüüpi lihaskiude, kiired , aeglased ja sellised , mis võivad treeninguga võtta nii kiirete , kui ka aeglaste lihaskiudude omadusi. Jõutrenn eelisarendab kiireid lihaskiude , mis suudavad maksimaalselt tööd teha lühikest aega. Anna endale aega ja lihased adapteeruvad sellise pikema koormusega , nagu bodypump, aga arvesta sellega , et maksimumjõud kahaneb.

in reply to: Oksendamine #68242
    BULDOOSER
    Member

Arsti juurde mine, mul ühel tuttaval oli sama jama , söögitorus või maos on mingi klapp või kurat teab ,mis ei funksind hästi.

in reply to: Kris`i kava #68236
    BULDOOSER
    Member

Ok see biits ja triits , aga õlg saab sul selle kavaga liiga palju koormust.Rinna trennid koormvad ka õlga , kükk , kui seda raskelt teha , annab ka õlavöötmele koormust ja pluss veel kaks õla trenni nädalas , kukla tagant surumine ka veel.Esiteks ei edene su rinnatrenn , kui õlga üle teed ja teiseks , kui nii jätkad on õlaliigesega varsti jama.See kriscoixx variant on parem, paned õla rinnaga kokku.Aga , võib-olla oled sa üks sellistest andekatest , kes kannatab sellist koormust ja arened selle kavaga , sel juhul on kogu mu möla mõttetu, lase edasi.

in reply to: täiesti algaja #68233
    BULDOOSER
    Member

Suitsetamine vähendab organismi tundlikkust insuliini suhtes , jätad suitsu maha, siis kaalu tõus on tavaline.

Et kaalu tõus on tavaline …

minul jäi peale suitsetamise mahajätmist alles anlt pool endisest.

Erand kinnitab reeglit. Mina kaalun suitsetajana 10-15 kg vähem , kui mittesuitsetajana, olen mitu korda mahajätt ja uuesti alustanud, samas trenni olen koguaeg teinud.Hea on see , et kaal ei tule ainult peki arvelt juurde.Kui suitsetad ja trenni ei tee , jätad maha ja hakkad trennis käima ,siis võib küll kaal samaks jääda või isegi väheneda.

in reply to: täiesti algaja #68104
    BULDOOSER
    Member

Suitsetamine vähendab organismi tundlikkust insuliini suhtes , jätad suitsu maha, siis kaalu tõus on tavaline.

in reply to: kas on foorumi siis nalja tegemis koht??? #68090
    BULDOOSER
    Member

Tõest infot? No ma ei tea , tõest infot otsiks küll mujalt.Kui vastavad siinsed spetsialistid nagu Leesman või Antson jne ,siis on asi selge, aga teiste puhul on nii , et mõned hüperaktiivsed noored üritavad õpetada neid , kes on ikka mõnda aega treeninud ja lugenud ka midagi, kõige parem on veel see , et tegelikult sa ei küsigi midagi. Wilson , sa said ju vastuse , see kuidas keegi asjasse suhtub ei olegi tähtis ,pealekauba see foorum ongi liiga tõsine.

in reply to: Artikkel Treeningsüsteem 5×5 #68073
    BULDOOSER
    Member

west side on ka väga hea kava, areng on koguaeg tunda, sest seeriaid teed maksimumi lähedal

mina tegin seda west side kava varianti mis on http://www.bodybuilfing.ee – > treening

minu puhul ca 6 nädalat jõudsin teha ja siis pidin kindlasti puhkama, käed said väga kõva koormust, triitseps valutas peale igat rasket rinnatrenni umbes 2 päeva.

seda kumb rohkem on raske öelda, oleneb inimesest vast, teen 5×5 läbi siis räägin kuidas oli, praegu meeldib kava väga

in reply to: Artikkel Treeningsüsteem 5×5 #68060
    BULDOOSER
    Member

http://www.elitefts.com/documents/bobyoung…mpleworkout.htm Westside kava üks variant.Need aad beed ja tseed , nendest valid ühe harjutuse , mida teed max 3 nädalat järjest , siis järgmine harjutus.

in reply to: Ei jõua kangi hoida #68059
    BULDOOSER
    Member

Kas te Alfred Neulandist olete kuulnud? Tema võttis esimesena kasutusele lukkhaarde , mida kõik tõstjad kasutavad,klassikalises tõstmises, aga võib ka tõmmet nii teha . Haarad kangist nii, et põial on ümber kangi ja näpud on ümber kangi ja põidla.Natuke valus ehk on, aga mehed ei nuta.Kui kordusi teha ja raskused on suured , võid ka rihmu kasutada , sellest ei ole midagi, pärast võid oma haaret eraldi treenida.

in reply to: Pullover #67990
    BULDOOSER
    Member

Tee oma kõhuharjutusi aeglasemalt, kordused vähenevad, kui ikka on palju , tee veel aeglasemalt.Paljud teevad kõhuharjutusi liiga kiiresti.Paistab , et teed kõhtu peaaegu horisontaalsel pingil , mu 6 aastane pojaraas tegi põrandal istesse tõuse järjest 108, varem ei olnud proovinudki.

in reply to: Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine #67959
    BULDOOSER
    Member

jap, ehk on oht olemas kuid vähemalt on garanteeritud kangi vertikaalsuunaline liikumine, pole karta, et hakkab käte värisedes siia-sinna tuiama.

Miks need käed sul värisevad?

in reply to: Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine #67932
    BULDOOSER
    Member

Usun et ei ole ainuke , kes ennast on sellega vigastanud. Lihtsalt mu liigestele ei meeldi see masin ja mul ei ole mingit põhjustki seda kasutada. Elitefts. com , westside sellide saidilt on ka sama teema läbi käinud , et tuleks ära keelata see masin. Aga teie muudkui tehke , kui raskused on väikesed ei juhtu midagi, võib-olla.Ainuke asi , mis ma valesti olen teinud selle masinaga on see , et olen seda kasutanud.

in reply to: küsiks arvamusi kava kohta :) #67904
    BULDOOSER
    Member

Tõstaks kolmapäevase trenni reedele, pluss siis reedene rinna trenn ,sellega alustaks. Selja tõstaks kolmapäevale pluss jalad.Vastupidiselt siin levinud arvamusele ,võib teha ka lailihase enne jalga , saabki selja korralikult soojaks enne kükke. Praeguse kava järgi saavad õlg ja tric põhimõtteliselt üle päeva koormust.Treenid õlga üle ja surumistulemustes ära arengut looda.

Viewing 15 posts - 406 through 420 (of 509 total)