BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberPiimhape on ju kasulik , pidavat organismi sundima kasvuhormooni produktsiooni suurendama. Lihasevalu järgnevatel päevadel ei näita veel iseenesest midagi , peale selle , et trenn on õigesse kohta läinud. Aga kas lihas nüüd kasvab või mitte sõltub juba muudest asjadest. Hakkasin nüüd uuesti trenni tegema , teen kükki 3x nädalas , esimene nädal oli käimisegagi raskusi , aga trennid tegin ikka ära , peale kolmandat trenni kadus ka lihasvalu.Praegu on kolmas nädal ja lihasvalu enam pole üldse. Mölan selle mõttega , et lihasvalu ei takista trenni tegemast ,ei pea ootama kuni see kaob, see ei näita iseenesest ka ületreeningut, lihase kasvu seisukohalt on olulisemad muud asjad, kasvõi piimhape. Kindlasti ma eksin , eks ju oldman.
BULDOOSER
Memberminumeelest kasutati talki vmsPane jah talki või beebipuudrit , eheheheheheheheheh. Üks teatud pood , Tartu mnt alguses,müüb magneesium karbonaati ja hea hinnaga . Ühe klotsiga saab väga kaua hakkama.
BULDOOSER
MemberInimesel on kolme tüüpi lihaskiude, kiired , aeglased ja sellised , mis võivad treeninguga võtta nii kiirete , kui ka aeglaste lihaskiudude omadusi. Jõutrenn eelisarendab kiireid lihaskiude , mis suudavad maksimaalselt tööd teha lühikest aega. Anna endale aega ja lihased adapteeruvad sellise pikema koormusega , nagu bodypump, aga arvesta sellega , et maksimumjõud kahaneb.
BULDOOSER
MemberArsti juurde mine, mul ühel tuttaval oli sama jama , söögitorus või maos on mingi klapp või kurat teab ,mis ei funksind hästi.
BULDOOSER
MemberOk see biits ja triits , aga õlg saab sul selle kavaga liiga palju koormust.Rinna trennid koormvad ka õlga , kükk , kui seda raskelt teha , annab ka õlavöötmele koormust ja pluss veel kaks õla trenni nädalas , kukla tagant surumine ka veel.Esiteks ei edene su rinnatrenn , kui õlga üle teed ja teiseks , kui nii jätkad on õlaliigesega varsti jama.See kriscoixx variant on parem, paned õla rinnaga kokku.Aga , võib-olla oled sa üks sellistest andekatest , kes kannatab sellist koormust ja arened selle kavaga , sel juhul on kogu mu möla mõttetu, lase edasi.
BULDOOSER
MemberSuitsetamine vähendab organismi tundlikkust insuliini suhtes , jätad suitsu maha, siis kaalu tõus on tavaline.Et kaalu tõus on tavaline …
minul jäi peale suitsetamise mahajätmist alles anlt pool endisest.
Erand kinnitab reeglit. Mina kaalun suitsetajana 10-15 kg vähem , kui mittesuitsetajana, olen mitu korda mahajätt ja uuesti alustanud, samas trenni olen koguaeg teinud.Hea on see , et kaal ei tule ainult peki arvelt juurde.Kui suitsetad ja trenni ei tee , jätad maha ja hakkad trennis käima ,siis võib küll kaal samaks jääda või isegi väheneda.
BULDOOSER
MemberSuitsetamine vähendab organismi tundlikkust insuliini suhtes , jätad suitsu maha, siis kaalu tõus on tavaline.
BULDOOSER
MemberTõest infot? No ma ei tea , tõest infot otsiks küll mujalt.Kui vastavad siinsed spetsialistid nagu Leesman või Antson jne ,siis on asi selge, aga teiste puhul on nii , et mõned hüperaktiivsed noored üritavad õpetada neid , kes on ikka mõnda aega treeninud ja lugenud ka midagi, kõige parem on veel see , et tegelikult sa ei küsigi midagi. Wilson , sa said ju vastuse , see kuidas keegi asjasse suhtub ei olegi tähtis ,pealekauba see foorum ongi liiga tõsine.
BULDOOSER
Memberwest side on ka väga hea kava, areng on koguaeg tunda, sest seeriaid teed maksimumi lähedalmina tegin seda west side kava varianti mis on http://www.bodybuilfing.ee – > treening
minu puhul ca 6 nädalat jõudsin teha ja siis pidin kindlasti puhkama, käed said väga kõva koormust, triitseps valutas peale igat rasket rinnatrenni umbes 2 päeva.
seda kumb rohkem on raske öelda, oleneb inimesest vast, teen 5×5 läbi siis räägin kuidas oli, praegu meeldib kava väga
BULDOOSER
Memberhttp://www.elitefts.com/documents/bobyoung…mpleworkout.htm Westside kava üks variant.Need aad beed ja tseed , nendest valid ühe harjutuse , mida teed max 3 nädalat järjest , siis järgmine harjutus.
BULDOOSER
MemberKas te Alfred Neulandist olete kuulnud? Tema võttis esimesena kasutusele lukkhaarde , mida kõik tõstjad kasutavad,klassikalises tõstmises, aga võib ka tõmmet nii teha . Haarad kangist nii, et põial on ümber kangi ja näpud on ümber kangi ja põidla.Natuke valus ehk on, aga mehed ei nuta.Kui kordusi teha ja raskused on suured , võid ka rihmu kasutada , sellest ei ole midagi, pärast võid oma haaret eraldi treenida.
BULDOOSER
MemberTee oma kõhuharjutusi aeglasemalt, kordused vähenevad, kui ikka on palju , tee veel aeglasemalt.Paljud teevad kõhuharjutusi liiga kiiresti.Paistab , et teed kõhtu peaaegu horisontaalsel pingil , mu 6 aastane pojaraas tegi põrandal istesse tõuse järjest 108, varem ei olnud proovinudki.
BULDOOSER
Memberjap, ehk on oht olemas kuid vähemalt on garanteeritud kangi vertikaalsuunaline liikumine, pole karta, et hakkab käte värisedes siia-sinna tuiama.Miks need käed sul värisevad?
BULDOOSER
MemberUsun et ei ole ainuke , kes ennast on sellega vigastanud. Lihtsalt mu liigestele ei meeldi see masin ja mul ei ole mingit põhjustki seda kasutada. Elitefts. com , westside sellide saidilt on ka sama teema läbi käinud , et tuleks ära keelata see masin. Aga teie muudkui tehke , kui raskused on väikesed ei juhtu midagi, võib-olla.Ainuke asi , mis ma valesti olen teinud selle masinaga on see , et olen seda kasutanud.
BULDOOSER
MemberTõstaks kolmapäevase trenni reedele, pluss siis reedene rinna trenn ,sellega alustaks. Selja tõstaks kolmapäevale pluss jalad.Vastupidiselt siin levinud arvamusele ,võib teha ka lailihase enne jalga , saabki selja korralikult soojaks enne kükke. Praeguse kava järgi saavad õlg ja tric põhimõtteliselt üle päeva koormust.Treenid õlga üle ja surumistulemustes ära arengut looda.
AutorPostitused