Skip to main content

BULDOOSER

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 509 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: vale tehnika? #74377
    BULDOOSER
    Member

Kui sa surudes pingil niisama vedeled ,siis hakkavadki käed tudisema. Terve keha peab olema pinges alates jalgadest , lõpetades seljaga. Abaluud tuleb kokku suruda ja nii hoida, siis saab rind enamuse tööd teha.Rind kummi, abaluud kokku , keha pingule ja suru.Vaadake saalis , paljud suruvad nii , et lihtsalt vedelevad pingil , kellel aga juba üle 100 kg kangil , nende tehnika on natuke teine.

Tõesti?

Jah tõesti.

in reply to: vale tehnika? #74361
    BULDOOSER
    Member

Kui sa surudes pingil niisama vedeled ,siis hakkavadki käed tudisema. Terve keha peab olema pinges alates jalgadest , lõpetades seljaga. Abaluud tuleb kokku suruda ja nii hoida, siis saab rind enamuse tööd teha.Rind kummi, abaluud kokku , keha pingule ja suru.Vaadake saalis , paljud suruvad nii , et lihtsalt vedelevad pingil , kellel aga juba üle 100 kg kangil , nende tehnika on natuke teine.

in reply to: Alaselg kodus. #74360
    BULDOOSER
    Member
    in reply to: vanasti olid sellised tegijad! #74359
    BULDOOSER
    Member

Eks jah , omaaja proffid , kuid aeg ja vahendid uuenevad pidevalt ja nüüdis aegsete proffidega neid ikka võrrelda ei saa

Andekust ei asenda ükski vahend.

in reply to: Üks kava teile närimiseks. #74227
    BULDOOSER
    Member

Õlalihase esimese osa kurnate ära selle kavaga , kaob teravus löögist ja suruda kah ei jõua, aga võib – olla ma eksin.

in reply to: Palju steroide #74172
    BULDOOSER
    Member

Syntholi ja steroidide vahel ei ole võrdusmärki. Synthol on lihtsalt õli mida organism ei suuda eriti ruttu lagundada. Ohtlik on see pask küll . Milos Sarcev pidi sellega peaaegu otsad andma . Tal on üsna kehvakesed käed ja ta üritas asja syntholiga parandada , seda tuleb algul üsna tihti süstida ja otse lihasesse. Ühesõnaga läks tal üks süst natuke viltu ehk tabas veresoont ja õli vereringes on väga paha lugu , õnneks jõudis kiirabi õigeks ajaks.

in reply to: vanasti olid sellised tegijad! #73259
    BULDOOSER
    Member

Lurich elas siin samas kus mina praegugi,tema nimel peaks ka olema Väike-Maarja rinnalt surumise rekord 168 kg,me sõbraga korraldame esmakordselt rinnalt surumises kohalikud võistlused ja usun,et see rekord saab löödud päris suurelt,aga loomulikult oli ta väga tugev eriti kui arvestada selle aegseid treenimis võimalusi ja üldse teadmisi toitumisest ja treeningutest.

Minu teada tehti see rekord põrandal , mis on iseenesest natuke isegi raskem harjutus , kui tavaline surumine , eriti kui seda pausiga teha.Tehke põrandal surumise võistlus ja ilma särgita ning pausiga põrandal , et asi oleks aus.Väga suurelt te seda rekordit ei lööks , kui üldse.

in reply to: Richard sandrak :) 7-me aastasena #73543
    BULDOOSER
    Member

Välja näeb nagu oleks 50kg kangil, äkki oli 80 naela 36,32kg.

in reply to: lihase ja kiiruse trenni vahe #73523
    BULDOOSER
    Member

Westside massidesse! Lisa veel kummid ka , näit surumisel.Kiiruse peale teha ainult baasharjutusi või klassikalise tõstmise harjutusi, isoleeritud harjutusi selle põhimõttega ära tee. Kiirust tee trenni alguses , peale seda võid raskust lisada ja jõudu teha.

in reply to: kükid ja alaselg #73514
    BULDOOSER
    Member

Bodypump on minu jaoks müstika , aga kükk mitte. Otse alla ei ole õige tehnika. Kükki minnes peab liikuma kõigepealt puusaliiges ,siis alles põlv. Kui klotsid on kanna all saab jah otse alla minna , aga põlvi lõhub natuke.

Aga võta siis vaevaks korra BP trennis käia. Saad äkki aru millest selles fooruminurgas räägitakse.

Bodypumbis kükke tehes peaks põlv kogu aeg pehme olema. St üleval mitte lukku minema. Ja kõige madalamas asendis ei tohiks põlv ulatuda ettepoole varvastest.

Jalad õlgade laiuselt. Kui varbaid natuke väljapoole suunata, siis minul on lihtsam harjutust sooritada. Kui liiga palju väljapoole suunata, siis see on juba veidi teine harjutus.

Bodypumpi ma kindlasti ei tule. Põlv ei tohi ulatuda ettepoole varvastest, seda on võimatu saavutada , kui kükkida otse alla ja vabandust siia teemasse ma edaspidi enam ei trügi.

in reply to: kükid ja alaselg #73379
    BULDOOSER
    Member

Bodypump on minu jaoks müstika , aga kükk mitte. Otse alla ei ole õige tehnika. Kükki minnes peab liikuma kõigepealt puusaliiges ,siis alles põlv. Kui klotsid on kanna all saab jah otse alla minna , aga põlvi lõhub natuke.

in reply to: Maailma tugevaim poiss #73330
    BULDOOSER
    Member

Paanika , paanika , maailmas on miljoneid lapsi, kes on vanemate poolt seaks söödetud ja keegi ei ähvarda lastekaitsega. Ma usun , et väike kutt ise ka natuke naudib seda , et ta on eriline.

in reply to: kükid ja alaselg #73313
    BULDOOSER
    Member

Tundub ,et selgroog on liikunud nii nagu ta ei peaks, ja miski närv on natuke kusagile vahele või vastu läinud. Arst peaks üle vaatama su selja.Tehnika võib sul olla ikkagi mitte päris see , olgugi , et sa ette ei kalluta , sirgest seljast on vähe ,selg peaks olema , krt eesti keeles ei teagi õiget väljendit, arched , vibus või midagi. Ma ei tea , kui sügavat kükki bodypumpis tehakse , aga sügavat kükki tehes ei suuda paljud oma selga õiges asendis ehk vibus hoida ja voilaa. Tugevad kõhulihased asendavad rihma ja on kohustuslikud , kui tahad , et selg oleks korras.

kükki sügavus on mitte rohkem kui 90 kraadi….nii ütleb vähemalt treener.

Aga selja asend?

in reply to: kükid ja alaselg #73280
    BULDOOSER
    Member

Tundub ,et selgroog on liikunud nii nagu ta ei peaks, ja miski närv on natuke kusagile vahele või vastu läinud. Arst peaks üle vaatama su selja.Tehnika võib sul olla ikkagi mitte päris see , olgugi , et sa ette ei kalluta , sirgest seljast on vähe ,selg peaks olema , krt eesti keeles ei teagi õiget väljendit, arched , vibus või midagi. Ma ei tea , kui sügavat kükki bodypumpis tehakse , aga sügavat kükki tehes ei suuda paljud oma selga õiges asendis ehk vibus hoida ja voilaa. Tugevad kõhulihased asendavad rihma ja on kohustuslikud , kui tahad , et selg oleks korras.

in reply to: Kuidas profid suruvad 300 kg lamades… #72799
    BULDOOSER
    Member

Ei ole päris nii, et paned särgi selga ja 20 kg on juures. Uemaid särke ei ole proovinud , aga ühekihiline vanema tüübi INZER annab 10% ja sedagi ideaalsel juhul. Mulle andis algul heal juhul 5kg juurde, ei osanud õiget tehnikat.Profi särk annab 20% või isegi rohkem, olen kuulnud , et isegi 100 kg annab mõnele , tegemist on sellidega , kes ilma suruvad 250 või rohkem.Surud ilma näit 100 , siis 110 on reaalne , mitte , et paned profi särgi ja 200 tuleb. Paljud teist seda 305 kg üldse kätel hoidagi suudaks?

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 509 total)