BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberTühja kõhu peale aeroobne hea rasvapõletuseks = müüt.Rahulik aeroobne ühtlase madala pulsiga parim rasvapõletuseks = müüt.
Hommikune aeroobne , tühja kõhuga on tõhus. Sa oled kusagilt lugenud , et see on müüt , kui otsid leiad ka selliseid kirjatükke , kus väidetakse , et asi toimib. Kunagi sai ise proovitud ja see oli karm , kuu aega ja 10kg kadus( kuigi ma ei ole just pekine), siis loobusin , sest jõunäitajad hakkasid langema.
BULDOOSER
MemberMa hästi ei usu sind. Ma arvan, et see on ikka väga individuaalne, millised lihaste grupid on kergemini ja raskemini arendatavad. Ja jalgade treenimine ei muuda ikka su piitsu 36cm pealt 52le…Ja mis ajast on kiirete lihaskiudude ülekaal tähendanud suurt lihasmassi? Ikka aeglased peaksid olema need, mis suureks ja massiivseks kasvavad.
Ja täpselt vastupidi on, võrdle tõstjat ja staierit , näiteks.
BULDOOSER
MemberKui teed trenni nagu keskmine inimene ,siis tulemused ei saa olla muud , kui keskmised. See rinna-selja kordamööda variant peaks võimaldama kasutada vähe suuremaid raskusi(= jõud=mass). Jõutõstjad on kasutanud näit sellist varianti, kükk , surumine, abistav harj. kükile, abistav surumisele jne. Lee Priest tegevat näit. bic ,tric kordamööda(mitte superset). OK tegelikult ei tea ma kulturismist midagi, aga kas täispumpamine nüüd kõige algus ja lõpp on , no ei usu.
BULDOOSER
MemberÜldises laastus vähe seeriaid, vähe kordusi, pikad puhkepausid, suured ent pidevalt varieeruvad raskused. Ehk siis just nö “max jõu” treening. Selline treening ei lõhu lihast märkimisväärselt.Eriti spetsiifiline on veel “greasing the groove” meetod, mis eeldab mitme raske seeria jaotamist terve päeva peale – näiteks (eeldame et kodus on rinnaltsurumise pink) kui rinnaltsurumise 1RM on 100 kg ja 3RM on 90 kg, siis teed iga tunni-kahe tagant ühe kolmese seeria raskusega 87-90.
Lihase lõhkumine ei ole ju ainus asi , mis lihase kasvama paneb. Kui huvitab,siis märksõnad time under tension, mechano growth factor jne.
BULDOOSER
Memberhttp://asp.elitefts.com/qa/default.asp?qid=37839&tid=103 See paelaasjandus on tõhus lisa su 6 kg hantlitele , saab ka rinda, selga, õlga ja kõhtu teha.
BULDOOSER
Memberkas tead et nõgus selg pole sugugi hea asi?!nimelt sirge selg on see mida on vaja – kõht kõva ja selg sirge!
nõgusa seljapuhul langeb suur raskus selja alaosa keskmistele lülidele ja raskus ei jaotu võrdselt seljapeal!
parimat…
Oled eksiteel , mr. kunn , aga ümber veenda suudab sind ainult seljavigastus , mida ma sulle ei soovi.
BULDOOSER
MemberInimene tahab ainult biitsa teha , tema asi. Enamik meist teeb nagunii ainult ülakeha ja mõtlevad , et on tõsised tegijad , jalga ei tee eriti keegi , peaks sellistele kah näpuga näitama ja halvasti ütlema. Aga sulle biitsamees ütlen , et lihtsalt tee ja mitte nii nagu soovitati , et 3×10 kord nädalas. Leiad äkki veel koha , kus saad althaardega lõuga tõmmata ja rööbaspuudel surumise moodi asja teha ja oledki enamvähem mäel. Kolm korda nädalas näiteks on ok esialgu.
BULDOOSER
MemberKas poliitiliselt korrektne arvamus võrdub tarkusega ja poliitiliselt ebakorrktne võrdub lollusega?
BULDOOSER
MemberSee, et jõud, millega ei kaasne hüpertroofia kandub üle teistesse harjutustesse (peale elementaarset algust) ei ole kuskil tõestust leidnud! Rammumehed teevad erinevaid harjutusi, see peab neil massi olema.Arusaamatu jutt, tõlkige mulle palun , kes aru saab.
Kame, näiteks Joukko Ahola viitsis biitsepsit ikka hullult teha, seeriad 120 kg kangiga. Üldiselt aga on ikka jah nii , et 50% kangitrenn ja 50% alad. Ise olen võistenud ka natuke, 100% jõusaalitrenni pealt ja pidevalt hävinud just selle tõttu , et alasid ei ole üldse enne teinud.
BULDOOSER
Membereks ikka jah, kivide tõstmine, kummi kantimine ja muud säärased asjad kuuluvad rammumehe trenni hulka. Loomulikult peavad need asjad kodus olemas olema. Kindlasti jõusaalis rammumehed ei tee isoleeritud harjutusi , vaid põhiliselt baasharjutused ja seistes. Kui teha nt. õlga siis mitte istudes, vaid seistes jne..Savitskas pidavat küll istudes õlga tegema , palki ta eriti nagu ei tõuka , pigem surub, aga ta on ikka loom ka.Murumets on aga tänu klassikalise tõstmise trennile veelgi kõvemaks saanud, nii , et kuidas keegi.
BULDOOSER
MemberOlen oma lolli peaga kaua mõelnud, et kuidas saavad rammumehed olla korraga nii massiivsed ja tugevad.Paljudel rammumeestel on ju ikka võimsad lihased.Kas nad on need saavutanud massitrenniga?Kuidas nad siis nii tugevad on?Jõutrenniga sellist lihast ju ei saavuta.Oleks tore, kui keegi oskaks mu küsimusele vastata.
See on jama jutt , et jõutrenniga lihast ei saa, kulturismist kahjustatud mõtlemine. Mass on väga oluline , kuna paljudel aladel annab see eelise , auto vedamine näiteks, 90 kg sellil hakkab lihtsalt jalg libisema ,140 kg sellil on palju lihtsam kiiresti kohalt saada, sellest 140 kilost võib pekki üksjagu olla , vahet pole. Mul näiteks annab 5kg kehakaalu kükile 20kg juurde, mass ja jõud on omavahel seotud suurused. Aga tavalisest jõutrennist ei piisa enam isegi Eesti tasemel esikolmikusse tulekuks, tuleb spets trenni teha.
mai 30, 2006 at 11:54 e.l. in reply to: Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha #84658BULDOOSER
Membermure selles et olen sama raskusega juba kuid teinud … pole valu enne tundnud … kuid viimased paar nädalat on see valu …. see raskus pole minu jaoks raske …. suudan teha suurema raskusega ka kuid lasingi 50 peale et saaksin üldse teha … nüüd selle raskusega ka valus … mul trennikaaslasel sama jama … ja see nagu tekkis temal sama ajal umbes kui minul … kas see et või olla seotus kevade tulemisega ja mingite ainete puudujäägiga? ….. samuti alustasin ma sutsu enne seda dieediga … või õigemini õige toitumisega … või siis õigema toitumisega … valin mida söön jne … hommikul putru lõunaks puuvilju … ja siis õhtul suppi või siis kala või muidu liha …. vähem kartulit jne …Putru või mida iganes. Liiga suur raskus, intensiivsus, trennisagedus ja tendiniit on käes ,veel natuke ja kusagilt rebeneb , nagu mul juhtus. Parem puhata , probleeme ennetada, keha annab sulle ju märku , valu, kuula siis ometi, mina ei kuulanud. Kui sa muud ei tee , siis vähemalt väldi harjutusi , mis haiget teevad.
mai 30, 2006 at 10:02 e.l. in reply to: Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha #84652BULDOOSER
MemberTüüpiline kõõlusepõletik ehk tendiniit , võta natuke kergemalt ,jää ja mingi põletikuvastane ravim ehk aitavad ka. Muideks , põletilikuline kõõlus on natuke hapram , ettevaatust.
BULDOOSER
MemberTeatud tüüpi inimesed on sellised, neil on kalduvus teha kõike viimase vindini ,sporti, teadust või tööd, kas või tina panna.Hakkab selline tegelema mingi alaga , antud juhul siis kulturismiga. Jõuab mingile tasemele , aga ta ei peatu ,ikka suuremaks ja tugevamaks on vaja saada,mida iganes sisse süües või süstides , tagajärg on selline nagu näha. Vaevalt see shemale kohe alguses plaanis täpselt selliseks saada.
BULDOOSER
Memberpalju rootsis jõusaalikylastus maxab? äkki keegi on kursis. stockholmisOlen käinud Frihamni lähedal on mingis squashiklubi jõusaalis, maksis vist 50 sek üks külastus. Kusjuures saal oli täitsa normaalne , ainul väiksevõitu.
-
AutorPostitused