BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberNormaalne hommikusöök , puder , paar võileiba ja kohvi, väldin väga magusaid asju ehk siis kiireid süsivesikuid. See on see mida mina söön , mul on hommikusöögi ja trenni vahe umbes sama 30-45 min. Väga vedel toit nagu sheigid, jogurt ja muu selline eriti ei istu enne trenni , hakkab üles tulema teinekord , eriti kükki tehes.Also, research shows a protein shake immediately prior to working out can blunt GH response (probably due to the rise in insulin). The author says you’ll be okay as long as you get your 2:1 ratio of carbs to protein post-workout.
BULDOOSER
Memberhttp://www.dailymotion.com/visited/search/…crocop-vs-silva Kole keretäis anti.
BULDOOSER
MemberKas te ka teate..et saaremaa poiss Rait Sagor sai mm-il 82.5 kg klassis teise koha!! Tõsiselt kõva tulemus ja järgmine aasta usun tõsiselt et tuleb kuld, sest mees alles 3-4 aastat trenni teinud (parandage kui eksin) ja juba ülikõvad tulemused… Soovin kui Raidu hea sõber talle õnne ja edu edaspidiseks..loodan et ta varsti eestisse jõuab et saaks isiklikult kätt suruda. Kindlasti tõi kogu Eesti koondis eesotsas Rait riigile palju tunnustust..soovin õnne ka Priit Paakspuule ja Raigo Kuusnõmmele ülikõvade tulemuste eest!!Rait muidje alles 16 aastat vana!Väga tublid. Huvitav kas Salu poisid teevad jätkuvalt westside?
BULDOOSER
Memberma millegi pärast eeldasin et lugejad jagavad niipalju asja et ei hakka põrgatama … pink tuleb panna nii et tagumik nö riivab seda … selle peale ei istu absull … naguet kogu aeg on lihased pinges … lased alla nii et pepu riivab pinki nagu pink on istmikust tagapool kaugemal mitte all … ja siis püsti tagasi …. nagu et ei istu selle harjutuse ajal … samahästi võis tõmmata kummi maaga paraleelselt ja just sellisel kõrgusel nagu siin nimetata … põlve kõrguselt või natuke kõrgemalt … nii et lõppasend on nii et reied on maaga paraleelselt …. ja siis kohe kui pepu kummi puudutab siis tuleb tõusta püsti jälle …. et siis pink on selleks et teada kui madalale lasa mitte korduste vahel istuda ja puhata:)
Eelmise postitusega just tahtsingi öelda , et ärge nii tehke. Võiks ikka toetuda ja pausi teha, westside stiilis. Puute peale tehes on nii ,et ühel hetkel hakatakse ikka põrgatama, kas väsimuse tõttu või kogemata. Täisküki kaitseks; Kükkides taha ja sügavale on puusaliigese nurk suurem , kui põlveliigesel ja tänu sellele on põlvel kergem , kuna alla liikumise peatamiseks kasutatakse põlve vähem. Negatiivsest faasist positiivsesse üleminekul tänu inertsile koormus hetkeliselt suureneb , olenedes muidugi sellest , kui kiiresti see üleminek toimub.Poolkükki tehes peab üleminekul suurema koormuse vastu võtma põlv , täisküki puhul teevad enamiku sellest tööst ära jala tagaosa suured lihased, gluteus maximus näiteks. Lisaks veel see , et poolküki puhul on raskused reeglina suuremad , mis asja veelgi hullemaks teeb. Küsimus oli , kas ta saab teha küki harjutusi , mina soovitan kuidas kükki teha nii, et koormust põlvedele vähendada , poolkükk annab just vastupidise effekti.
BULDOOSER
Memberaga jahh … ära alla välja kükki lase … tee poolkükke nii et pink on tagumiku all ja siis lased kuni pingini ja siis tõused uuesti püsti …Retsept selja tuksi keeramiseks, juhul kui seda valesti teha. Kasti kõrgus peaks olema selline , et reis on paraleelne või ok natuke üle paraleelse ja kastil teha kindlasti paus vältimaks põrgatamist mis ongi selle harjutuse üks suuremaid riske ja vigu. Kükkima peaks taha , st. kõigepealt liigub puusaliiges ja siis alles põlveliiges , niimoodi jaguneb koormus ühtlasemalt ja põlvedel on kergem.
BULDOOSER
Memberhttp://www.exrx.net/WeightExercises/Quadri…SissySquat.html Keharaskusest piisab selle harjutuse jaoks.
BULDOOSER
MemberKõik on võimalik, aga ole siis radikaalne lõpuni ja tee jalga ka üle päeva, mina olen teinud ja ei olnud viga , täitsa mõjus. Kusagil nägin rammumees Brian Neese kava ja see tegi bic,tric iga päev natuke. Kriteeriumiks on see kas kava töötab ,mitte see mida enamus arvab. Selline tihe trenn nõuab natuke rohkem mõtlemist, kalkuleerimist, et ta töötaks, ei saa lihtsalt iga trenn kõike välja panna nagu kord nädalas treenijad teevad. Üks asi veel , sellise kavaga on igasugu liigeste ja kõõluste probleemid vähe kergemad tulema, need ei taastu teinekord nii kiiresti , kui lihas.
BULDOOSER
MemberKava on jama. Bic enne selga on kehv variant , aga kerge selja lailihase trenn enne kükkimist mulle istub , kerge toonuse lööb sisse ja parem on kükki teha. Kui sa pead kõike kaks korda nädalas tegema , siis vaheta harjutusi , kordusi , seeriate arvu või midagi.
BULDOOSER
MemberTee õlga , eriti just esiosa minimaalselt või üldse mitte ja surud lamades rohkem ja üldse areneb paremini.
BULDOOSER
MemberNeid surumisviise on ka erinevaid, ei saa öelda, et valesti kohe tehakse:*Võib suruda nii kaelalt, rinnalt ja rinna alt
*Haarded on erinevad – kitsas, keskmine, lai
*Käte asend – võib olla nii 90 kraadi kuni 45 kraadi.
*Alaselja asend – sirge, nõgus või täitsa kaardus (täitsa sillas)
Aga biitseps ei saa täis minna SURUMISLIIGUTUSEL. Ma arvan, et sa ei tee vahet, et sul on triitseps täis pumbatud ja mõtled biitsepsit. Sel juhul kontrolli:
*käte nurk keha suhtes (lähemal rohkem triitseps töös)
*haarde laius (kitsam haare kaasab rohkem triitsepsit)
*koht kuhu langetad kangi (mida allapoole, seda rohkem triitseps, mida rohkem kaela poole, seda rohkem töötavad rind ja õla esiosa)
Ok , pikalt ei viitsi kribada, üks asi on see kuidas vedeletakse pingil , jalad on lõdvalt ripakil ja kogu keha on lõdvalt, et midagi tõsta oleks parem omada stabiilset asendit. Parem oleks jalgad pinges hoida ja nendele ka veidi toetuda. Keha pinges ja õlad tõmmatud taha ja alla , ei pea sillas olema , aga rinna võiks kergelt kummi ikka ajada. Need väikesed asjad annavad surumise tulemust kindlasti juurde ja teevad harjutuse ohutumaks.
BULDOOSER
MemberKõikidele ei ole lamades surumine parim harjutus ja enamik tavaharjutajatest surub valesti anyway.
august 22, 2006 at 7:54 e.l. in reply to: Erinevad rasva% mõõtmised, sellest tingitud suur erinevus #89332BULDOOSER
MemberNjah, ümar nagu ei ole, 177 pikk, 59 kilo ja mõõdud paar cm modellide omast rohkem.Eletrooniline pekimõõtja andis sulle sellise tulemuse kuna sellesse sisestatakse su kaal ja pikkus , pikkuse ja kaalu suhe on sellise aparaadi jaoks kõige olulisem näitaja. 177 ja 59 annab väga hea pikkuse ja kaalu suhte ja tulemus on 14%, 100kg ja 177cm näiteks annab sellise suhte , et alla 20% ära loodagi, ole nii reljeefne kui tahad. Mina ei usu , et see midagi eriti mõõdab, lihtsalt üleshaibitud jurakas nagu on butterfly abs. Ära vaeva ennast selliste lollustega ,oled ideaalkaalus.
BULDOOSER
MemberEi ole mina veel näinud , et särk ise midagi suruks , ikka meest on ka sinna sisse vaja. Kui mr. Tank on äkki kulturist , siis järgmine võistlus ronigu lavale ilma ennast selle pruuni mõginaga mäkerdamata , kah nigu abivahend , saabki ausama(haledama) pildi ilma igasugu erieffektideta. Point on selles , et igal alal on oma spetsiifika , katsuge mõista , mitte mõliseda.
BULDOOSER
Memberhttp://www.trulyhuge.com/news/tips63a.htm See härra väidetavalt teeb sama lihast 8-10päeva järjest ja siis puhkab 3 päeva , aga ma ei usu ,et see sulle sobiks.
BULDOOSER
MemberJõutõstjaid kes kaks korda päevas treenivad on küll. Kuskil netis hakkas silma Vitali Papazovi treening , hommikune ja õhtune trenn on enam-vähem samad harjutused , ainult õhtune on raskem. Kui tahad siis proovi , aga hoia seeriate arv madalal esialgu ja mitte kurnatuseni . Teine variant on teha hommikune korralik trenn ja õhtune samadele lihastele , aga väga kerge, lihtsalt soojaks , pidavat taastumist kiirendama.Palju oleneb sellest , mis tasemel su trennikoormus, treeningu taluvus on , sa ei lähe ju ilma ettevalmistuseta maratoni jooksma , sa pead treenima kõigepealt tasemeni , mis võimaldaks sul distantsi läbida. Kunagi sai tehtud lamades surumist hommikul ja õhtul , aga mulle ei sobinud. Meie hulgas siiski on inimesi , kes taluvad sellist trenni ja saavad sellest kasu. Oled sa üks nendest?
-
AutorPostitused