BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberKuna
BULDOOSER
MemberOlgu öeldud, et originaal Smolovi programm on 11 nädalat. Pärast esimest 4 nädalat on „mingi“ kohandumisfaas, 2 nädalat, mis tõlkija jaoks ausalt öeldes pisut arusaamatuks jäi. Tegemist oli seal kükkidega kastil jne. mingi kerge vastupanuga, kiirelt ja plahvatuslikult. Ütlen otse välja – tundus suhteliselt mõttetu „asi“ seal vahepeal, vähemalt minu jaoks. Seetõttu olgugi see Antud programm minu modifitseering originaal Smolovi Programmist, mis on 2 nädalat lühem. Ja usun, et sellega ei kaota te midagi. Niisiis jääb ära see vahepealne 2 nädalane „kummaline“ faas ning liigume kohe Intensiivsuse Faasi juurde. Tsitaadi lõpp.
See mõttetu kastil kükk on westside kava üks nurgakive ja üks põhjus miks jõutõstmise proffide kükirekordid on ületanud 500 kg piiri, heast asjast jätsid ennast ilma. Maksimaalselt saab lihaskiude aktiviseerida kasutades max raskusi või tõstes submaksimaalseid raskusi max kiirusega. Küki tehnika paraneb samuti selle mõttetu kastil kükiga.
BULDOOSER
MemberTabasalus on küllaltki normaalne, tehnika on uus, kuigi natuke vähe, aga hantleid/kangi jagub ja üldpildis on kõik hädavajalik olemas. Olen isegi seal treenimas käinud, kuupileti hinda ei tea, aga koos ujumisega oli kunagi kuskil vahemikus 50-100 minu mäletamist mööda. Treenerit ei ole täheldanud ja treenijaid on ka küllaltki vähe olnud. Samas olen seal vähe trenni tegemas käinud ja hommikupoole päeval.Üle 50kg hantlid on hädavajalikud , kas seal on midagi olemas?
BULDOOSER
MemberKas Tabasalus on normaalne saal?
BULDOOSER
MemberKui see masin tõesti mõõdaks… siis miks küsib su andmeid…hea et ta veel haridust ja aadressi ja igakuist sissetuleku suurust ei küsi.
Selle “mõõtja” tulemus ei ole adekvaatne. Samahästi võid taskuarvutiga või käekellaga endal rasva mõõta.
100% nõus , aparaati tuleb sisestada pikkus ja kaal , aparaat arvutab kehamassi indeksi ja võib olla tõesti mõõdab ka midagi . Kehamassi indeksi järgi on paljud raskejõustikuga tegelejad tugevas ülekaalus(lihased!!!) ja ongi kogu põhjus miks see vidin on mõttetu selliste jaoks. Kui tahad sellele aparaadile meeldida , pead 190 cm pikkuse juures 75 kg kaaluma, hirm hakkab selliste numbritega,fotod koonduslaagritest meenuvad.
BULDOOSER
Membermmh jah tekkis selline kysimus et kui seda teha kas te teete seda siis mingil kindal raskusel ( mõtlesin seda et kas tõsta ka raskusi peale igat seeriat või mitte )?Sama raskus tööseeriad 10×10. Aga , kui te tahate seda kava kasutada , siis kaaluge sellist varianti , et teha seda ainult ühele lihasgrupile korraga , näit kuu või kaks teed jalgu 10×10 (ülejäänud lihased nagu ikka), siis rind 10×10 jne, vastasel juhul läheb maht natuke liiga suureks. Algselt kasutati 10×10 ainult küki puhul.
BULDOOSER
Memberhetkel siis u. 50kg (ilma särgita, ilma igasugu sidemete vööde ja ilma sillata ja põrgatamata)aga hetkel pole see üldse eesmärk…
kunagi surumise peale välja lähen ja siis särgid-värgid selga siis tuleb vast üks sellele numbrile ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe mida sa kirjutasid , jõutõstjate hirm.
BULDOOSER
Memberhetkel siis u. 50kg (ilma särgita, ilma igasugu sidemete vööde ja ilma sillata ja põrgatamata)aga hetkel pole see üldse eesmärk…
kunagi surumise peale välja lähen ja siis särgid-värgid selga siis tuleb vast üks sellele numbrile ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahaa 50kg üle oma kehakaalu , särk lisab tavaliselt umbes 10% heal juhul 15% , särgiga pidid suruma üle 200 , seega 200 miinus 15% võrdub 170kg ilma särgita , 50kg üle oma kehakaalu sa surud , järelikult kaalud sa vähemalt 120 kg. Ära pahanda , lihtsalt matemaatika kolmandale klassile.
september 29, 2006 at 6:22 e.l. in reply to: Tetestrogeen hävitab ajurakke ( Postimehe artikkel) #91509BULDOOSER
MemberKatse tehti in vitro elik siis katseklaasis põhimõtteliselt ja seda ei saa üks- ühele võtta. Teadlased on ka väitnud , et ei anaboolsed steroidid ega kasvuhormoon ei mõjuta lihaste kasvu, huvitav mida need kolemannid siis kasutavad. Pealegi kuna inimene( teadlaste väitel) kasutavat oma ajust vaid väikest osa , siis peaks kõva varu ajurakke olema ja mina igatahes estrogeene manustama ei hakka,aga ajurakkude hävitamiseks kasutan alkoholi , mis on selleks üks efektiivsemaid mooduseid , proovige järgi. Ahjaa, tetestrogeen, ehhe.
BULDOOSER
MemberHr. Tank lisab vaid seda et kui oleks särk prooviks kah ära…ma peaks ka siis särgiga üle 200 suruma.
Täitsa võimalik , aga hetkel on see tühi hooplemine , tõestust oleks vaja. Jokerile järgmise artikli teemaks sobiks lugu sellest kuidas tank särki proovis. Kui raske see tank on , otsiks paraja särgi talle.
BULDOOSER
MemberTee enne allatõmbeid mõni seeria ületõmbeid hantliga ehk see aitab, allatõmbeid tehes hoia rind üleval kogu aeg, käsi ära päris sirgeks lase, see kõik selleks , et tunneks seda harjutust lihases.
BULDOOSER
Memberpoolkükk – nurg põlvedes 90 kraadi, täiskükk maanireied paralleelselt loeks ma ikka pool kükiks
Jõutõstja jaoks täiskükk ; reie ülemine osa puusaliigese kohalt madalamal põlvest , jämedalt võttes reis paralleelselt maaga. Madalamale ei soovita tavaharjutajal minna kuna selga on madalamale minnes raskem sirgena hoida.
BULDOOSER
MemberPikkadele on tavaliselt küki tegemine raske , aga õige tehnika on siiski õpitav. Parim viis küki tehnika omandamiseks on box squat ehk kastiga kükk, kus kast on piisavalt madal , et allasendis oleks reied paralleelsed maaga , täiskükk seega. Poolkükk on täpselt see nagu nimi ütleb , võimalikust amplituudist tehakse pool ja seda tagumikuga pingile poolkükki ei soovitaks, ohtlik. Selles näites on üsna norm tehnika arvestades , et raskus on kuti maxi kandis. Kastil kindlasti teha paus veidi ehk pikemgi kui see kutt teeb. Põhimõtteliselt sarnaneb see sirge seljaga sitapotile istumisega , seda oleme me kõik harjutanud. Kükkida tuleb tahapoole mitte päris otse alla. http://www.youtube.com/watch?v=LahxwnZG71w
Võid ka valida mingi teise harjutuse , mis paremini sobib su pikkusega , jalapress , hack või siis high box step up ehk kõrgele kastile astumine.
september 21, 2006 at 12:41 p.l. in reply to: 6laharjutus kangiga kukla taha … kui alla lasta #91067BULDOOSER
MemberVaadake kuidas profid teevad , täisamplituudiga ei tehta peaaegu ühtki harjutust ja õige ka, kui ikka liigest nii ütelda piirajast piirajasse taguda , saavad need liigesed päris kiirelt otsa. Kui tõesti on vaja seda teha , siis kõrvadega ühele joonele langetamisest on küll. Tegelikult see harjutus ei ole nii eriline ja asendamatu , et riskida õlavigastusega, see võib lüüa su trenniplaanidesse suure augu , mul oli kaks aastat( põhjus ei olnud küll otseselt selles harjutuses). Smithi masinast hoiaks üldse kaugemale , kukla tagant surumine smithi masinal kõlab minu jaoks nagu breiktants miiniväljal.
BULDOOSER
Memberkui minul see õlavärk oli siis hakkasin tegema õlale trenni nii–ettekallutatult hantlite tõstmine kõrvale … nagu siis tagurpidi lendamine….
–püsti seistes hantlite tõstmine küljepeale … nagu et seisad sirgelt ja siis tõstad hantlid käes käed sirgelt küljepealt üles lõppasend on siis nagu t täht
— kangiga surumine kukla tagant üles
— eelmine harjutus kuid hantlitega
neid nelja harjutust tegin 3×10 ….. alustasin väikestest raskusest ja kui valu ei tundnud siis tõstsin raskust …. ise arvan et kõige rohkem oli kasu sellest mis ma esimesena kirjutasin see ettekallutatud värk kuid ei tea sest tegin kõiki 4 alati … arvan et kusagil poolteist kuni 2 kuud läks selleni kui vali täielikult kadus … olen jätnud oma õlapäeva samad harjutused kuid teen muud ka juurde kuid need on tavaliselt alati sees ..
Jah , kui teil on õlad valutavad , siis kindlasti on vaja kukla tagant surumist teha , kindlasti.
-
AutorPostitused