BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberAga mul tuleb liiga kiiresti. St vanasti ei tulnud nii moodi, praegult panen natuke raskemaks ja kohe hakkab valusaks minema. On see piimhape seotud lihase vastupidavusega `?Põhimõtteliselt jah , sõida rohkem ratast ja näed kuidas vastupidavus paraneb ja kükk läheb kehvemaks, miks see nii on ei viitsi seletada , loe kusagilt erinevat tüüpi lihaskiudude kohta ja treeningu mõjust nendele.
BULDOOSER
MemberPiimhappe kohta üks fakt, see ergutab kasvuhormooni produktsiooni.
BULDOOSER
MemberVäga mõistlik ja mitmekülgne lähenemine treeningule. Kerge nädal , hea mõte ,see on taastumine , vaheldus jne. , seda peaks kõik tegema , iseasi kui tihti. Mina jätaks ära või vähemalt vähendaks aeroobset vahetult enne jõutreeningut ,kas on mõtet ennast enne jõutrenni väsitada kuna aeroobset teed niigi suhteliselt palju.
BULDOOSER
Membermul on niimoodi kui ma valku söön sis tuleb mul lööve.hakkan igaltpoolt sügelema ja tulevad ka pisikesed punnid.küsimus sis kas kelegil on veel niimoodi?ühel tutaval võtab ka vähe kihelema.
äkki on se selle pääst kui väga palju valku tarbida.
söön seda soja jahu jogurdiga.seal pidi palju valku olema ja hästi imenduma ka:)
NB! väga vabandan sele kirjavea pärast mis postituse nimeks on “velgud” õige ikka valgud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soja , sojavalk ei ole meeste toit , väikestes kogustes ok , aga arvesta sellega , et soja sisaldab naisuguhormooni ehk östrogeeniga sarnaseid aineid , ilmselt mitte parim valik sinule. Naistele on soja kasulik.
BULDOOSER
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=8989 Loe Fred Antsoni vastust. Mina arvan,et võib teha kasvõi üle päeva , aga sel juhul peab koormus olema õige. Kord nädalas ühte lihast tehes võid lihtsalt lihasest viimase võtta , see nii suurt planeerimist ei nõua.
BULDOOSER
MemberMinu arvates pole su kava jaotusel suurt häda midagi, liiga tihti sa ei treeni , probleem on pigem selles kuidas sa trenni teed , mis raskused(ilmselt liiga suured sinu jaoks) , kordused, harjutused , seeriate arv jne. need asjad oleks vaja üle vaadata. Üks variant;Kaks harjutust ühele lihasgrupile ja tööseeriaid 2-4 , kordused 10-15, pluss eriline tähelepanu õigele harjutuste sooritamise tehnikale, et ei kinnistuks vale tehnika. Less is more , kehtib eriti algajate puhul.
BULDOOSER
MemberEelkõige on nende näol tegemist ikkagi proffesionaalsetele sportlastele mõeldud ainetega, mis võimaldavad neil treeningutest maksimum võtta.Ega meil siis eriti kellelgi nende lisandite ostmise ja tarvitamise õigust ei ole(amatöörid ) ja enamik neist kiirendavad väidetavalt hoopis taastumist. Tõsiselt tegemist on toidulisanditega , toidu-lisanditega , ei ole mõtet müstifitseerida lihtsaid asju, ei ole need mingid imerohud(seda pidagu meeles nii algajad , kui ka need , kes nende kasutamisest professionaalide privileegi tahavad teha) . Tundub , et mõnede kodanike arvates on toidulisandid steroididega ühel pulgal , sest olen foorumis lugenud väiteid , et algajad ei tohi kasutada kuna need toidulisandid hiljem nagu enam ei tööta , kui liiga vara kasutama hakkad. Mis ei tööta, valk, süsivesikud? Ehk kreatiin või glutamiin? Vitamiinid? Nagu nimetusest võib välja lugeda, toidu-lisandid, aitavad need pigem kompenseerida tavatoitumise puudujääke. Iseasi kas algajal on mõtet neid kõige kallimaid osta, aga kui rahas ei ole küsimus , siis miks mitte( kallimate maitse üldiselt parem). Kas algaja saab endale liiga teha toidulisanditega ,ütleme , et teoreetiliselt jah( väike kõhulahtisus näiteks valgupulbrist) , aga palju sagedamini juhtub see vale treeningmetoodika, liigse trenni ja ebapiisava taastumise tõttu , viimasel juhul võiks toidulisandid ehk natuke aidata.
BULDOOSER
MemberAlgajate probleemiks ongi see, et nad ei tunneta rinnalihaste tööd ja kasutavad teisi lihaseid, mille tõttu rinnalihas ei saa õiget koormust ja areng on aeglane.Õige küll , sellepärast see kummis rinna jutt minu poolt , et tunnetust tehnika muutmise läbi suurendada ja neg. kaldega hantlite surumine , harjutus mida tunneb rinnalihastes isegi algaja.
BULDOOSER
MemberAlgaja või mitte , isegi vanaema vajab valku , väike kreatiin ja glutamiin on boonuseks ja pluss veel platseebo effekt.Pealegi kohe peale trenni peaks paraja koguse toitaineid manustama , valgujook on kõige mugavam variant , ärge algajaid sellest ilma jätke. Kui raha on osta ja söö, see on minu isiklik arvamus.
BULDOOSER
MemberNagu aamen kirikus on esimene harjutus lamades surumine, miks te ei tee nii:1) poseerimine peegli ees aluspesus 30min.
2) ristivedu
3) lendamine
4) lamades surumine
Aamen kirikus, kas suht algajale kellel on massi vaja, erimeetodid sobivad , ma kahtlen,tuleks lihtsalt trenni teha ,s.t. lihtsa kava järgi . Isiklikust kogemusest lähtudest on neg. pingil hantlitega surumine üks parimaid harjutusi rinnalihase massi suurendamiseks ning kui teha üks trenn kald ja teine horisontaalpingil surumist , raskused lähevad üles mõlemas harjutuses. Jõutõstja jaoks on sinu pakutud variant pigem huumori valdkonda kuuluv , aga võib-olla kulturistidele sobib. P. S. Ei suutnud vastu panna ja tjuuunisin väheke Oldmani kava.
BULDOOSER
MemberSa võid vabalt olla üks nendest , kes surumisel kasutab liiga palju õlalihast , minu soovitus oleks ; 1.lamades surumine, 2.hantlite surumine neg. kaldega pingil 3 seeriat kurnatuseni( see harjutus paneb kindlasti kasvama), raskus selline , et esimene seeria oleks vähemalt 12 kordust.3. lendamine , kui tahad lennata. Järgmine trenn sama , ainult et lamades surumine asenda kaldpingil surumisega, ülejärgmine jälle lamades surumine jne. Teine asi , hoia rinna harjutusi tehes rind võimalikult kummis , high chest väljamaa keeles , niimoodi kasutad õlalihast vähem. Trennide vahe võiks olla 4-6 päeva.
november 9, 2006 at 7:56 e.l. in reply to: Kiire küsimus kaalust allavõtmise kohta ( et õigesse kaalu saada) #94433BULDOOSER
MemberSöö võimalikult vähe soola sisaldavaid ja kergestiseeditavaid toite , palju kohvi või kofeiini sisaldavaid jooke ja palju vett. Kaalumise päeva hommikul ära söö ja ära joo ka eriti , aga joo musta kohvi. Saun teeb natuke pehmeks , võtsin kunagi kaks tundi enne võistlust saunaga 1,2 kg alla, et kaalu jõuda , võistlus siiski õnnestus, tegelesin jõutõstmisega.
BULDOOSER
MemberEsimeses postituses ei olnud kirjas , et mina , tulin , esimest korda , saali ja kohe 130. Aga jah , kui konkreetselt trenni hakkasin tegema , siis oli tase selline. Muideks alguses tegin ka midagi sarnast nagu siin need kaks eelnevat selli ja kasu oli null. Teadmisi ei olnud trennist . Dorian Yates oli siis värske mr. olympia ja tema kohta kusagilt lugesin , kuidas ta surumist teeb, võtsin üle , lisasin veel progressive overload põhimõtte ja asi töötas. Vale asja lugesite välja mu postist , tasuta nõuanne mis töötab ei äratanud huvi , klammerduti hoopis muudesse asjadesse, aitäh asemel hakkas möla tulema, eh Vasja.
BULDOOSER
Membersa üritad maailmale selgeks teha et polnud enne kunagi jõukas käinud ega jõutrenni teinud ja siis läksid ja surusid kohe 127,5 rinnalt …. et siis sünnist anti kohe nii palju või ….. oled ikka kindel et enne ei teinud aastaid jõutrenni ja siis avastasid et suruda saab ka ja siis surusid 127,5 …. ja for the record … mu max pole 120 … püramiidi seeria lõpetab 120 …. aga see selleks … niikaua kui ma pole näinud 90 kilost meest esimest korda elus kangi alla minemas ja 127,5 surumas ei usu ma seda ka … sorry …Sa pead mind valetajaks , see mulle ei meeldi, nii, et ära ülbitse palun. Saalis käima hakkasin , kui olin mõned aastad üle 20 , arvesta sellega ka, pluss füüsiline töö ja väheke sangpommi tõstmist.
BULDOOSER
Memberalustades oli sul 130 ???????? nagu hakkasid jõukas käima läksid suruma ja kohe 130 ? … sellist meest pole ma enne näinud …. kui see selleks…ise teen surumist praegu ka püramiidina …
12×60
10×70
8×80
6×90
4×100
2×110 (siiamaani tuleb trenn alati välja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)1×120 (ideaalis tuleb see ka välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )olen nii teinud 3 kuud kuid suurendanud raskuseid …
järgmine nädal võtan jälle ühe uue kava http://www.bodybuilding.com ist … jõukava…
enne seda tegin 2 kuud 3×10 sellise raskusega millega suutsin … kui tuli välja siis suurendasin raskust ja tegin uue raskusega niikaua kui sain oma 3×10 kätte jne ….
enne seda tegin mingit jõukava mis koosnes 7 nädalat trenni ja iga nädal 2 korda surumist … see oli päris hea …. ja enne sead oli jälle püramiid…
et tee mingit moodi trenni ja siis vaheta kava ja siis tee seda jne …. pead endma lihasele vaheldust muidu harjub teine ära ja lõpetab arenemise
OK ei olnud kohe 130kg vaid 127,5 kg , ilma naljata, kaal oli u. 90 kg. Arvad , et valetan , valesti teed , ära mööda kõiki enda järgi. p.s. see sinu pakutud variant on praktiliselt sama mis küsijal, been there , done that , tark õpib teiste vigadest , loll enda omadest. Sina küsija mõtle keda sa kuulad , kas seda kes surub 120 1x või seda kelle rekord on 160kg x 10.
-
AutorPostitused