Skip to main content

BULDOOSER

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 509 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: segaduses #96162
    BULDOOSER
    Member

äärmiselt ebatervislik soovitus:)

Seda küll , aga nn. mindset on küsijal selles suunas. Naised arvavad , et neid ähvardab hirmus lihaskasv,eriti bodypumpi harrastajaid, see ei ole nii , pseudoprobleem . Kuidas toituda, et lihas ei kasvaks , toitu nagu mina , mul ei taha lihas kohe üldse kasvada. Tõsiselt ,peale trenni peab andma organismile toitaineid , et taastuda , et tervis oleks korras.

in reply to: segaduses #96157
    BULDOOSER
    Member

> segaduses, kuidas toituda et lihas ei kasvaks

Ära söö mitte midagi, anorexia is the way.

in reply to: doggcrapp #96101
    BULDOOSER
    Member

.

in reply to: Kreatiin #96053
    BULDOOSER
    Member

tühjale kõhule ära küll võta. kõige parem oleks trennieelse toidukorra ajal ja peale trenni sheigis. 5g iga kord. mina võtan hommikul 5g ja siis õhtul 5g, või kui on trenn siis hommikul ja peale trenni sheigis.

Koos toiduga ei soovita , tühja kõhuga võttes on kaod väiksemad , paremini omastatav.

in reply to: jalapress #96045
    BULDOOSER
    Member

Ahnii…

aga väga huvitav mõte hakata jalapressi masinat tõstma…

in reply to: jalapress #96026
    BULDOOSER
    Member

Laon jalapressi masinale 880 kg , tõsta ei ole veel proovinud.

in reply to: IFSA Maailma Meistrivõistlused #95938
    BULDOOSER
    Member

Muramets?

youtubes ei ole Murumetsa kohta midagi , aga Muramets on tuntud nimi.http://www.youtube.com/watch?v=LNIw_g91IBg Äge bibo.

.

in reply to: IFSA Maailma Meistrivõistlused #95894
    BULDOOSER
    Member

Esikolmikusse ikka tuleb. Farmers walki paneb kinni .

in reply to: doggcrapp #95888
    BULDOOSER
    Member

Ma arvan, et ma pole ainuke kes sellest midagi kuulnud pole, ma pakun et 99,9% Eesti elanikkonnast pole sellest midagi kuulnud.

Tutvu sellega , võib-olla on see täielik jama, aga mida rohkem sa tead seda parem. Jõutreeninguga on nii , et põhimõtteliselt on annavad teadmised treeningust sulle konkreetseid tulemusi, sentimeetrites või kilodes.

in reply to: doggcrapp #95820
    BULDOOSER
    Member

Kas tõesti keegi ei ole kuulnud sellest? Ise ma seda ei kasuta , ei ole just otseselt kulturismihuviline , aga paberil tundus huvitav. Äkki Fred ütleks oma arvamuse , oleks huvitav. P.S. maximus , kuskohast sa selle palju seeriaid sealt välja lugesid, mina sain täpselt vastupidi aru.

A Load Of Doggcrapp

What started as an innocent Internet posting – and sounds like something stuck on the bottom of your shoe – has grown into a way of life for some bodybuilders. Doggcrapp creator Dante Trudel tells FLEX about the origins of the philosophy that helped IFBB pro Dave Henry pack on 30 lean pounds in less than three years.

in reply to: Piimhape – kuidas mõjub lihasele? #95720
    BULDOOSER
    Member

Oota mis pull see siis on et kui sõdad palju jalgratast siis kükk halveneb. Ise kuulen seda esimest korda. võibolla see on nii aga miks siis peab nagu aeroobset osa tegema tihedalt.Siis ei teeks ju keegi aeroobset osa kui see sinu tulemusi halvemaks teeb.

Tasakaalustatud treeningus on asi, kui sõidad palju , siis läheb kükk kehvemaks (vastupidavustreeningu maht ületab jõutreeningu oma) , natuke aeroobset ei ole minu arvates palju , palju on alates 20 km ratast iga päev , vähemalt minu jaoks, igaüks on erinev selles suhtes.

in reply to: kui palju peaks kangi rinnalt lükkama #95409
    BULDOOSER
    Member

Kuhu jäävad selg, jalad, jne…? Ma arvan, et kes 300 kg tõmmet ei tee, pole mees.
    in reply to: kui palju peaks kangi rinnalt lükkama #95404
    BULDOOSER
    Member

Maailmas väga levinud “vormis oleku” standard on 1,5x kehakaal. Selles, mõttes, et selle võiks üles suruda inimene, kes soovib olla sportlik ja tugev, end rinnalihas v rinnaltsurumine ei ole eesmärgiks omaette.

Arvan sama,suruda 1,5 kehakaalu on igale treenivale meesterahvale saavutatav tulemus.

in reply to: Vitamiin? #95393
    BULDOOSER
    Member

Tavaline multivitamiin , kus on vajalikud mineraalained ja vitamiinid sees käib küll, kõiki vitamiine eraldi osta ei ole mõtet. p.s see artikkel antud küsimuse küsijale küll vastust ei anna.

in reply to: Iron Mike #95384
    BULDOOSER
    Member

Lennox Lewis on praegu oma ala tegija. Vitali Klitschko’le, kes on ka üks maailma tippe, tegi ta ära ja Tyson’ist ei tasu rääkidagi.

Lennox VS. Tyson oli üsna jama , samas peab ütlema , et Lennox teadis täpselt kuidas võita , esimesed raundid rippus Tysoni kaelas , kui too väsis , siis läks Lennox julgeks ja hakkas viimaks poksima. Oli see vist Etienne , kes arvas , et Tyson on kehvaks jäänud ja üritas Tysonit lüüa Tysoni stiilis , http://www.youtube.com/watch?v=oFCOLGEkx7k. Kas ta on kõigi aegade parim , ei tea , aga oma hiigelvormis on ta näidanud parimat poksi mida nähtud.

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 509 total)