BULDOOSER
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BULDOOSER
MemberArvamus? Passskkk. Sobib tavalisele inimesele , suure lihasmassiga sportlastele mitte. Enamik foorumlasi siin ei ole või vähemalt ei taha olla tavalised lihasmassi poolest , eks ole , seega kasutu riist. Teine asi, selle numbri teadmine (rasvaprotsent) ei aita kuidagi , pigem võib hakata see segama , hakkad liigset tähelepanu pöörama sellele.
BULDOOSER
MemberKas keegi on kuulnud niisugust lugu et pärast 25 eluaastat on lihase kasvatamine häiritud. Tähendab see seda et need kes hiljem alustavad on raskem lihast kasvatada.See on individuaalne( sõltub pigem geenidest) ,aga mina alustasingi kusagil selles vanuses ja usun ka , et oleks teismelisena alustanud
oleks ehk parem olnud, samas eesmärk on olnud jõud , mitte mass. Kui vaadata tippkulturiste , siis parimad tulemused on vanuses 30+ aastat. Minu parim vorm oli kusagil 30- selt.
BULDOOSER
Memberno 99% oli mul siiski õigus
BULDOOSER
Memberhttp://www.t-nation.com/findArticle.do?art…06-169-training Igaõhtused kõhulihased. Kui viitsid loe seda , eriti kus pritnist ja tema kõhulihastest räägitakse. Peenike keskoht sõltub rohkem söögist, kui kõhulihaste trennist.
BULDOOSER
MemberÄkki keegi tõlgiks selle eesti keelde , Oskar või kes neid siin tõlgib , mulle ei ole seda vaja , aga tundub , et foorumlaste silmaringi avardamiseks oleks see hea.
BULDOOSER
MemberArtikkel ise on siin: http://unisci.com/stories/20014/1029013.htmJa lisaks veel siia, et kolesterool sisaldub kõigis imetajate keharakkudes ja inimene suudab seda ka ise toota, kui ta seda toidust ei saa.Ilma koleseroolita ei suudaks keegi meist elada.Ja testosterooni ei tehta mitte kolesteroolist, vaid ta on sarnase ehitusega, ehk ta on samuti sterool.
Cholesterols name originates from the Greek word chole (bile) and stereos (solid) due to researchers initially finding it in gallstones, in a solid form. It circulates in the blood and is used as a building product for all the body’s cells and many sex hormones.”For example, enzymes in the adrenal glands are responsible for converting cholesterol into cortisol, while enzymes in the gonads are responsible for converting cholesterol to Testosterone. Võib olla loen valesid asju , kirjutatud sinust lollemate poolt , võib olla.
BULDOOSER
MemberIlma kolesteroolita ei saa , organism teeb selle baasil hormoone nagu testosteroon näiteks.
BULDOOSER
MemberMa arvan, et eelnevad postitused panid su juba paika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga siiski ma võin öelda, et neli kuud tagasi oli 34cm ja nüüd on 37cm, võibolla suurtele meestele ei tundu see palju, aga minu pikkuse/vanuse/kaalu juures on see palju + see on kõik kuiv lihas, mitte rasv, rasvaprotsent nimelt 9%
Tänapäevastel kulturistidel on jah kõigil suured käed, aga minu iidoliks on siiski Frank Zane, kellel olid suht väikesed käed.Minu arust on tal ideaalsed proportsioonid, mis on ka minu eesmärgiks.Pealegi suured käed ei mahu pluusi varrukasse ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda nimetatakse mania grandiosaks , 37 cm ei ole veel see ümbermõõt , et muretsema hakata proportsioonide pärast , usu mind . Algajale on üldse omane stressata ja liialt analüüsida oma treeningut, piltlikult öeldes kasutatakse mikroskoopi , aga tegelikult oleks suur haamer täpselt paras.
BULDOOSER
MemberNii, minu kallis töökaaslane (ära küsi, millest ma aru sain)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui vajad abi, tule ja küsi – number ja meil on Sul olemas. Kui tahad silmast-silma, siis 29-nda hommikul kohtume
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BUSTED
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BULDOOSER
MemberKas käed saavad kunagi liiga suured olla , ei usu ( jätame syntholi mehed ja naised välja) Pane pilt üles oma kätest ,et lihtsurelikud vaataks ja nutaks sellist geneetilist friiki nähes.
BULDOOSER
MemberKõik seljaharjutused tee nii , et alumises asendis ( kui lihas on nö. väljavenitatud) oleks tunda venitust lihases , kui seda ei tunne , tee midagi , et tunneks , ära lase käsi lõpuni sirgeks , kangiga tõmmete puhul hoia õlad võimalikult all , istudes blokiga tõmmete puhul hoia nn. oks nii laiali kui saad jne. FEEL THE STRETCH
BULDOOSER
MemberMa vaatasin, et ma teeks esimest päeva ca 1 h ja 40 min ja teist päeva 1 h 40 min. Et viiest tunnist ei ole kuidagi juttu. Lühidalt käib asi nii, et max. 1 minut seeriale ja sama palju puhkepausile. Aga kui vaadata seda kava ülesehitus, siis on natuke jama- rind ja triits samal päeval, selle võiks ära jätta. Ise teen triitsa ja õlga samal päeval.Et Sa võiks panna rinna ja biitsa kokku samale päevale ja see pullover võiks olemata olla.
Et trennipäev ei oleks nii kurnav nagu Sul siin on, siis soovitaks üks nädal teha rinda horisontaal+ potitiivne kalle, teine nädal horisontaal+ negatiivne kalle, kolmas nädal negatiivne kalle + positiivne kalle.
Kuid see harjutuste süstematiseerimine on väga isiklik asi, seega keegi ei saa ette ütleda, et kuidas ja mida, seda pead Sa ise välja selgitama enda peal ning selleks ongi vajalik treeningpäevik.
Selja kava on ok , ainult blokil keha kallutused taha , sellest ei saa aru. Pullover on aga on kasulik ja õigel kohal kavas , peale tõmbeid kangiga on lailihas korralikult täis ja harjutus , mis täis lihast korralikult venitab on hea mõte.P.S: Lugesin üle , 22 seeriat harjutusi , mis rohkem või vähem koormavad õla esiosa.
BULDOOSER
MemberReval on ok , eks jamasid on , aga seal on tõstepõrand, palgid , asjad mida mujal ei ole. Hantlid on ka enamuses nüüd kokku keevitatud , mul lagunes surumist tehes 62 kg hantel ära üks pool kukkus maha ,teine pool vastu hambaid , ei hullu klahvid jäid alles ainult mokk oli lõhki. Võtsin 60 kgsed ja lasin edasi. Probably the best gym in estonia.
BULDOOSER
MemberKui tahad, et see kava töötaks sellisel kujul , siis siirdu kohe mustale turule ja osta paarsada grammi keelatud aineid, vastasel juhul su õlalihas jääb taastumisega hätta. Lihtsalt see on nn. keemiku kava minu arvates.
BULDOOSER
MemberTagajärgedega peab tegelema , veelgi olulisem on leida põhjus, miks see probleem on tekkinud, pakun vale tehnika, liiga suured raskused, ületreening, ilmselt kõik need asjad, tegele ka sellega.
AutorPostitused